Strong weak mafackaah

När man har ont i ryggen har man inget liv. Så idag har jag läst på Isabella Löwengrips blogg. Hon har haft det kämpigt. Haft tre nätter med dålig sömn.

Jag trodde aldrig att det skulle ge mig något att läsa hennes blogg. MEN!!!

Tidigare har min ryggvärk fått mig att tänka i banor som att jag aldrig kommer att kunna klara något. Jag har tyckt att jag varit värdelös. Nu inser jag att jag klarar vad som helst. Sedan midsommar har jag inte sovit mer än två timmar i taget. Ofta inte mer än två timmar överhuvudtaget om dygnet. En fantastisk människa har dött alldeles för ung. Närstående människor är allvarligt sjuka eller blir själsligt söndertrasade. Jag väger alldeles för lite, så lite att vid förra tandläkarbesöket frågade tandläkaren mer eller mindre rätt ut om jag led av anorexia. Men jag kämpar på och ger inte upp. Jag har på något sätt fått för mig att jag inte har uträttat någonting. Nu förstår jag att jag har uträttat allt. Om jag fixar det här fixar jag vadsomhelst!

Jag ser fram emot den dagen då jag kan att tre nätters dålig sömn är något att gnälla över. Min verklighet just nu behöver inte vara för evigt.

Är det så, så klarar jag det också.
Jag tänker inte ge upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0