Dip and Die

Fan vad man skall doppa och färga nu då. Hår, shorts, klänningar. Nämn det så är det en trend. Om jag var bilförsäljare skulle jag börja doppa bilar.

"Ah vi har ju sådana här dippade bilar, matchar bra med ditt hår, dina kläder och kanske dina tånaglar... "


Suck my lip

Allt jag önskar just nu är en natts sömn. Eller iallafall några timmar!! Sover riktigt dåligt just nu.

Kyss mig i ansiktet vad trött jag är!!Back to black

Imorse hade jag vänt allt gnäll till positivitet. Kvällen läge väljer jag att presentera med en bild. För de säger tydligen mer än tusen ord, själv har jag slut av på varan.I´ve had it with you

Nu kommer ännu ett sånt där gnällinlägg. Så om du inte vill bli exponerad för bitterfittighet - hoppa över!!
Men jag behöver skriva av mig och detta är MIN blogg. So here it goes:

Idag var dagen jag verkligen fick nog- nog av mitt gips och nog av att vara apatisk!

Det är en ofrivillig lathet som har infunnit sig. Eftersom gipset gör att jag blir sned i kroppen har jag fått en j*vulsk ryggvärk. Detta i sin tur har gjort att jag mest tar mig till ett ställe och där ligger jag sedan. Efter ett tag kan jag byta ställe och ligga där ett taf istället, men mer än så blir det inte. För när jag ligger gör inte kroppen så ont. Då får jag istället ont i huvudet och somnar.

Jag testade att fara på gymmet, men det var bara hemskt. Jag kan nämligen knappt göra några tunga övningar med detta gips. Så det blev väl lite magövningar och lite hantelövningar, sen gjorde jag av med 5000 kcal på att bli upprörd och ledsen och missunsam över allt roligt allla andra kunde göra. JAG VILL OCKSÅ GÖRA UTFALL!!

Ja, jag vet att det är min egen klantighet som gjort att jag hamnat i denna situation. Men jag är bitter ändå. På mig själv och på hela världen. Och helvetet vad synd jag tycker om mig själv just nu.

DET ÄR STACKARS OM MIG!!

No preggers

Hej och hå.

Här ligger jag med magknip. Sist jag hade det var det många som trodde jag var gravid. Ja, för magen står ju rätt ut i vädret. Men det var jag alltså inte. Och det ÄR jag alltså inte. Så ser du mig strosandes med en misstänkt stor mage så gratulera mig ej. Ty magknip är inget att hurra för.Done!!!!

Till min älskade mamma... Hoppas hon kommer innan den rasar, den består av sex lager sockerkaka. Varannan choklad, varannan vanlig.


the promise

PÅ LO-kongressen har Jenny "Kallskänkan" Wrangborg blivit tilldelad deas kulturpris. Ingen förtjänar det mer.

Jag knarkar hennes dikt "löftet"!! Jag kan rekommendera alla andra att göra det också!
Hon har nyss skrivit dikten "ship to gaza" som känns väldigt aktuell för alla Ume-bor nu när Estelle skall segla härifrån..

http://programkommissionen.wordpress.com/2012/05/16/jenny-wrangborg-ship-to-gaza/

good morning, good morning

Idag känns det som om jag har börjat domna bort. Någon lindar in mig i bomull.
Men jag vill inte. Jag vill att det skall göra ont att bli huggen i ryggen.
Jag vill att det skall kännas överväldigande fantastiskt att bli älskad.
Jag vill vara sårbar.

Bob Marley and I


Kittie Kittie Cat

Jag sket i skumpande och placerade hundarna på behörigt avstånd. Nu är det bara eurovisionen, Marley och jag.


loneelyyyyyyyy Im so lonely

jag är hundvakt i skogen. Ikväll blir det alltså jag, tre hundar och skumpa... Ja och som grädden på moset blir det alltså eurovisionen..


Det hade bara kunnat bli mer tragiskt om jag varit 40 år och hade bytt skumpan mot "bag in box"


thaughts


Jag tänker på honom. Vad tänker han på?
Och jag tänker på hans tankar.
Om han tänker på mig.
Och jag tänker på vad han tänker om mig.
Sen tänker jag på honom.
Tänker han på mig?
Tänker han på mina tankar om honom.
Vi tänker på varandra..

purple pain

Jag satt och klickade på måfå på datorn. DÅ hittar jag de roligaste bilderna på mig själv. Nu vet jag exakt vad jag skall ha på mig i sommar.. Det hade jag iofs bestämt för l'ngesedan, men sen hade jag glömt det och nu har jag alltså kommit ihåg det igen...


voila!!

Alla i min absoluta närhet kommer alltid le när jag har detta på!!

On My Back

Här ligger jag och ser ut som sju svarta får.

Alla andra är ute och festar, trevligt för dem. Själv kom jag inte längre än inhandling av bubbel. Jag siktade på champagne men kom ut med mousserande vin. Redan där gick det snett. Redan i morse gick det snett när jag tänker efter. Så vem är egentligen förvånad över att jag ligger här??


// fåren


Im happy again...

I morse kändes det som om solen var för evigt borta och resten av mitt liv skulle spenderas i en grå dimma som aldrig någonsin skulle lätta. Så är det ibland och i de flesta fall brukar jag inte kunna rycka upp mig senare under dagen heller. Jag brukar låta negativiteten eskalera tills jag somnat och sedan är det bara att hoppas att allt vänt under natten.


Idag är dock dagen då jag blivit klar med allt i skolan. Jag kan äntligen gå vidare med mitt liv. Jag är fri som en fågel.Solen är tillbaka och ingen dimma så långt ögat kan nå.


puss och kram och all kärlek till alla underbara själar i hela världen


<3 <3<3 <3<3 <3<3 <3<3 <3<3 <3<3 <3<3 <3<3 <3<3 <3<3 <3<3 <3<3


Let the sunshine in


Nude


it's like all or nothing


Jag hatar glasögon, har alltid gjort, kommer alltid att göra. Att jag är jäkligt läcker med glajjor på näsan är en ananna sak. Somliga påstår till och med att jag skulle vara snyggare MED än utan. Nu vill jag inte gå så lång. Ofta jag är snyggare när något täcker mitt undersköna ansijte?? nej, just det.

Hrsomhaver använder jag nästan aldrig glasögon eftersom de ger mig en obeskrivlig huvudvärk. Och det beror inte på att jag har fel styrka utan helt enkelt för att jag är klåfingrig. Mina glas är konstant smutsiga.

Tyvärr har jag idag fått erfara att i ett avseende är glasögon ändå bättre än linser. Har man glasögon har man det till 100%. Men har man linser kan man tappa en, det gör också ont.

Därför har jag börjat spara till en laseroperation. Jag började för en minut sedan och kan väl säga att det gått sådär hittills. I och för sig har jag inte fått in några pengar, men jag har ju heller inte spenderat några.

Håll tummarna för mig och mina ögon nu!

Sad Panda

Jag mår skit. Det syns även i ansiktet kan man säga. Att sminket fått sova över gör nog inte det hela så mycket bättre.


Better safe than sorry

Åka bil. Använda bilbälte. Leva.


ending of todayJag började dagen med att ramla och slå mig i ryggen på toaletten. Sen kravlade jag in i duschen och lät varmt vatten rinna över mig. Schampo och hårinpackning, massor av tvål. Efteråt tröstade jag mig själv ytterligare med att sminka mig.

Därefter bar det av i minibussar mot ö-sund. Vissa for på Jamtli, för mig blev det shopping och kaffe. Sen iväg igen. Mot rödön denna gång. Sjunga i kyrka, sen krokoms wärdshus. Sen tillbaka till campingen inse att man tappat en påse med sjukt mkt grejer i.

Sen rasa i sängen halvdöd.

Egofota..Jag borde verkligen tvätta bort sminket men jag vill helt enkelt inte veta hur jag ser ut under masken...

it aint gon be pretty

Ooooopsie-Doooooopsie

Gips är inte bra för balansen. Toalettstolar är hårda. Meor är klantiga.


Tell me nice

Jag älskar komplimanger!!! Förra veckan var jag på make up store och försäljerskan påpekade att jag hade fina kindben. Jag är fortfarande glad. Och vad roligt det är att lägga rouge nu. På mina fina kindben.


Divided

Jag har länge stört mig på att det finns ett eget ord för muslimska terrorister: islamister. Det finns ingen motsvarighet för terrorister som har en annan tro. Då får man specificera, typ såhär: det var en kristen terrorist. Fast om det är en kristen terrorist säger man inte det, då säger man att det var en högerextremist. Ett exempel är Breivik.

Idag har jag hört ett nytt uttryck, nämligen muslimsk feminism. Jag har aldrig hört ordet feminism kombineras med en religion på det viset tidigare. Man är feminist. Punkt. Sen kan man vara kristen samtidigt men det behöver inte poängteras. Själv finner jag det inte särskilt märkligt att en muslim skulle vara feminist. Uppenbarligen gör andra det då man måste hitta på ett sådant här uttryck. Jag är mer chockad över ordvalet "muslimsk feminism". Känn på det, vad betyder det egentligen???

Kan vi lägga av med det språkliga förföljandet av muslimer.


Språkbruket är något väldigt starkt och kraftigt, tänk på det nästa gång du pratar.


Word of today

Dagens uttryck:

"Att morna sig"No neck


It's like who gives a fuck???


Vegetarian rage

Idag har jag insett att jag kanske än en gång ätit kalvmage. Jag äcklas av mig själv och är lack på företaget som skriver vegetabiliskt ystenzym på svenska och sedan osteløbe på den norska innehållsförteckningen.


Hädanefter håller jag mig till vegansk sojaost!!!


Powernap-time


Everybody pout now

Jag kan inte sova så jag egofotar och undersöker hur jag skulle se ut med ett fett silikoninlägg i överläppen...


Voila'!!!!


Tenho saudades da Lisboa!!!


Sou uma egoista grande

Här sitter jag på prov i religion. En timme skall jag sitta. Jag har skrivit mitt namn, det räcker så.


För det är roligare att ta kort... På mig själv..


now is the month of maying


Lets fade away

Idag ringde jag gymmet och försökte få tag på en PT. Jag tänkte att jag skulle få lite övningar som funkar med gipset. Tyvärr hade de inga tider som passade mitt schema. Då blev jag ARG.


Jag körde utfall och benböj fast jag tydligen inte får det. Men efter det var klart var jag fortfarande arg. Då fick jag ett sånt där utbrott trotsiga treåringar får. Jag ställde mig och stampade i golvet tills det gjorde för ont att fortsätta.

Nu ligger jag här och egofotar medan jag väntar på att pulsen i benet skall lägga sig. Snart kommer apatin..


Step by step

Så jävla less på västvärlden. Ofta man gipsar hela benet när det är något litet i foten som gått sönder??!??

Läkarkåren kan suga min lila tå!!


mon cherie


Animal planet

Idag var vi på zoo och kollade på djuren i buren. Det fanns stora och små, tysta och högljudda. Och mitt bland allt fanns jag och min fot.


Lisboa


RSS 2.0