Thåström

Amen vilken människa!!! Jag älskar Thåström, punkt slut!!!Sveriges just nu ledande poet

Thank you

Oavsett vad jag tycker om den stora Thatcher-fantasten Annie Lööf så måste jag ändå säga att jag är fantastiskt lycklig över att slippa Maud Olofsson. Mitt psykiska mående har blivit betydligt bättre. Hon var ett ofrivilligt inslag i mitt liv. Tack tack tack!!!!!


my bling bling blongEn gång kom en kompis med en bula i huvudet. Hon hade gått rakt in i en lykstolpe. Boven i dramat hade varit en stjärna som blinkade så fint där uppe i himlen. Hon älskar allt som glittrar eller blinkar eller varför inte både och?

Jag har skrattat åt det där i många år. Men nu har jag insett att jag också är en stark kandidat till liknande olyckor. Detta efter att ha hängt upp bijouterier så att solen kan lysa på dem i mitt rum. Jag blir som förtrollad och kan sitt ahur länge som helst. Och då menar jag verkligen hur länge som helst. Jag skulle kunna sitta från soluppgång till solnedgång och bara kolla på hur det glittrar och liksom sprakar.

Älskade vän (du vet vem du är) jag har äntligen fått full förståelse för din bula! Och du är välkommen hem och kolla på mitt bling i solen någon dag!! Jag bjuder på kaffe också!just shoot me

För tillfället har jag problem med sömnen och det gör tillvaron till ett levande helvete. Sömnen är omöjlig att nå pga ångest och ångesten beror på att jah vet att jag bhöver sova men troligtvis inte kommer kunna.

Kort sagt, sömnlösa nätter håller mig sömnlös.


Enda gången jag kan sova riktigt bra är efter klockan sex på morgonen. Detta är ju ett problem då jag börjar skolan klockan nio. De flesta morgnar kommer jag för sent till första lektionen eller missar den helt.


Denna morgon var dock ett undantag. Jag kom till skolan HALV nio och det är typ rekord för mig. Lärarna såg förbluffade ut och jag sträckte på mig. Nu är de allt förvånade, tänk att jag, lilla jag, kan komma i tid. Det tänkte de sig inte, tänkte jag. Tyvärr berodde inte deras chockade uppsyner på det... Vi har sovmorgon.


Den ENDA morgon jag kommer i tid har vi sovmorgon. Vad är oddsen för det liksom????


chill mode


bun-fun


life as I snap it
youth food

Nu är jag leds på att vara sjuk och kolla på dåliga tv-program.
Igår kollade jag på "halv åtta hos mig". Fast för ungdomar.
Barn som lagar mat till barn, fast absolut inte på barns vis. Här var det musslor och pot au chocolat och diverse andra läckerheter. Men vem vänder sig ett sådant program till? Det borde ju rimligtvis vara just ungdomar som skall utgöra målgruppen. Men hur många ungdomar är det som känner sig träffade?
Svenska ungdomar är arbetslösa och fattiga. Vi äter inte kammusslor, vi äter nudlar. Vi tar sms-lån.
Vi bor i studentkorridor.
Jag försår inte att när man väl visar ungdomar i tv så väljer man att visa dem på det här sättet.
Jag kommer att tänka på ryktet om att Marie Antoinette skall ha frågat sig "men varför äter de inte kakor" när hennes folk svalt och krävde bröd.

Sometimes

Ibland kan smink få en att se värre ut än vad man gör. Ett sådant tillfälle är vid influensa...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/498597/images/2012/pic_193717762.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/498597/images/2012/pic_193717762.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/498597/images/2012/pic_193717762.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/498597/images/2012/pic_193717762.jpg" class="image">Vilken tur att jag är världens snyggaste pundare då!!!


Just now


What shall we do with the ugly Mea?Jag är sjukt ful idag. Det vet jag för jag råkade kasta ett öga i spegeln när jag gick förbi.

Nu försöker jag förtränga den bilden och bara låtsas mig till att jag är en riktig sex-bomb.
Uppfriskande att göra så, låtsas att man är perfekt, gå omkring i högklackat och sjukkläder och låta sig själv tro att snyggare än vad jag är just nu, det kan ingen vara!!

Euphoria


stupid ass argumentsJag är inne i en sån där bitter period som jag kommer in i då och då. Jag är arg och det är faktiskt riktigt uppfriskande! Inget gör mig mer kreativ. Just nu är jag halvrisig och tänkte sätta mig och kladda färg ett tag, men inte innan jag fått slänga en känga.


Snackade med en person för ett tag sedan som minst sagt var ganska fördomsfull. Men det var helt ok för han "hade ju en massa svarta kompisar". Det är ett så konstigt argument.


Som om en kvinnomisshandlare skulle kunna säga "ja, jag slog ju min fru, men jag är inte fientlig mot kvinnor, jag gifte mig ju med en."

Jag skiter fullständigt i om du har tio kvinnor, det förändrar inte att du är ett jävla svin. Och även om du är kompis med hela Kurdistan gör inte att du får ett frikort från att bete dig normalt.

Varför säga något jävligt dumt och sedan försvara det med att man har vänner? Kan man ej försvara sina åsikter bättre kanske det är bäst att hålla käften och istället fundera på om de var så genomtänkta??


today's scent

Jag älskar doften av såpa och ett öppet vinterfönster.

let it moldJag hittade nyss en gammal fetaost som legat och möglat till sig.

Det var det bästa som hänt mig på länge.

Imorgon är det jag som går och köper ett nytt paket. Sedan är det bara att vänta.

Ring The Alarm

Lika lön för lika arbete är sedan länge förlegat. En arbetsinsats värderas utifrån kön, ursprung med mera.
Nu har vi även glädjen att meddela att inte heller liv värderas på samma sätt längre.

Jag skrev för ett tag om ambulansen i Åsele som tagits bort. Idag skrev Aftonbladet (ja, jag köper den och ja, jag skäms) om hur det gick till när Helena Paparizous pappa dog. Han befann sig i ett så kallat högrisksområde när han fick en hjärtinfarkt. Detta betyder i praktiken att ambuansen inte fick köra in innan polis var på plats.

Det är märkligt att ambulanspersonalen inte får komma in för att uträtta sitt arbete för att området är så farligt samtidigt som man låter människor bo där. Man låter människor betala för att bo på ett område som anses så farligt så att om någon råkar ut för en olycka har de ej samma rätt till vård som tex. jag skulle ha.

DÅ känns iallafall skönt att veta att skattepengarna används till att se till att alla skall ha råd at äta på Mcdonalds.
Premiera svenska folkets rätt till högt kolesterolvärde!!
Jämlika Sverige, vad du är fantastisk!

Women

Idag är det internationella kvinnodagen. Då brukar jag hänga ned min mamma. Hon är i Spanien idag. Då ägnar jag min tid åt en annan fantastisk kvinna. Nämligen; mig själv!!


Stress-mess

Nu rasar allt runtom mig. Jag gör allt jag vill, alltid. Fast samtidigt är det precis tvärtom för tiden räcker inte till.

Äter man inte kakan är det tråkigt, gör man det får man magknip.

Idag har jag jobbat, boxats och målat. Jag ville göra allt, men nu ligger jag här sömnlös. Stressen vill inte släpp och hjärtat tickar som om jag är en hamster. Och fast jag gör så mycket missar jag ändå mer. Beter mig inte som jag vill. Dålig kompis.


Hur var det där med att man skulle vara chef över sitt eget liv?? Just nu finns inget mål och ingen styrning. Jag är som ett hav. Lugn och stormig och alldeles för utbredd och spretig för att kunna fp en ordentlig överblick..

Skärpning tamejfaaaan


Feeling lucky, punk??


No Lifer

Det är illa med mig. Jag såg häromdagen på lyxfällan, bara det, och blev dessutom upprörd. Jag måste skaffa mig ett liv och en mening, jag vet. Men innan dess kommer jag fortsätta vara arg.


Vad var det som fick min värld att skälva då? JO, som vanligt är det någon som kört sin ekonomi i botten och så kommer två muppar i kostym och berättar hur oansvariga de är. Så skall personen i fråga bryta ihop, tårar är bra tv. "Tough Love" är säkert vad de skulle kalla sitt sätt.


Nu sist var det en 54 årig man som fått Parkinsson och tappat allt. Arbetsförmåga, livslusten och framtidstro. De gjorde klart för honom att han betedde sig som en jättebebis. Att han var såå oansvarig och berättade också hur han borde sköta sin sjukdom. USRÄKTA???? Mannen i fråga var uppenbarligen i en livskris, han shoppade appar till sin Ipad som tröst, det kunde till och med jag se. Ibland beter man sig konstigt i livet när man mår dåligt, då behöver man hjälp. Man behöver få tillbaka sitt människovärde, inte få höra att man är en jättebebis av två valpar i kostym. Inte få höra av någon som inte har NÅGON kompetens på ämnet hur man skall reagera på att man blivit kroniskt sjuk.


Jag undrar om de sagt samma sak till någon som haft anorexia nervosa.

Man måste få bryta ihop ibland, det är mänskligt. Man måste få ett värdigt bemötande när man gjort det.
Hur fan skall man annars våga söka hjälp?


Hejdå, nu skall jag gå och skaffa ett liv.

I feel pretty and witty and gay

Och just när man har som mest hårkomplex får man ett hårsmycke i present, man tar på sig det och alla tvivel är som bortblåsta. Jag känner mig vacker!!!!


Hair Care

Jag hade så fint hår för bra ett tag sedan. Nu är det som ett fågelbo, jag MÅSTE gå och fixa det innan de kluvna topparna har förökat sig.


Ge mig tillbaka min lejonman:


Tranniefied

Jag har insett att jag ofta liknar en transa. Sucken tur då att jag råkar tycka att transvestiter är sjukt snygga i många fall!!! Embracing it!!


Someone please call 911


Och klyftorna ökar på alla möjliga sätt och vis. Det är inte enbart löneklyftorna som utgör skillnaden.


I Åsele betalar man skatt som alla andra men någon ambulans får de inte. För att spara in för att allt blivit så dyrt.
Jaha, tänker man. Måste de så måste de väl. För människorliv KAN räknas i kronor och ören, det är idag en självklarhet. Frågan är bara varför styrelser till friskolor stoppar ner pengar på fickan, pengar som var tänkta att gå till svenska ungdomars utbildning. Helt lagligt får de det de skattepengar som de lyckats spara in på skolan. Varför får inte Åseleborna pengarna som sparats in på ambulansen? kan man ju också fråga sig. Detta händer medan en kvinna nästan dör till följderna av beslutet att ambulansen ej var viktig.För oavsett hur stillastående en ambulans är mesta delen av tiden är den ändå lika viktig som i Umeå eller stockholm när den väl behövs. Om det inte är så att man tycker att en Umeåbo är mer värd än en Åselebo.


Konstiga prioriteringar minst sagt.

Fading away


RSS 2.0