Thank u, thank i very much

När jag var tre år trodde jag att jag lämnade kardeborrebandsstdiumet bakom mig. Det gjorde jag inte, idag har jag dragkedja på skorna och kardborre på jackan. Igår resulterade detta i att min klänning slets sönder i tyget och idag att mina strumpbyxor for åt helvetet.


Och ja jag svär, och vet ni, det betyder inte att jag har dåligt ordförråd. Det betyder bara att jag är förbannad på kardborrar som trasar sönder mina kläder. Nåt så jävulskt


Anciet History

Man hittar en gammal broschyr och plötsligt kommer man ihåg hur det var. Jag inser att jag hunnit bli ganska gammal, men jag längtar faktiskt inte tillbaka.


Kiss me like a frog


tragic woman


Vissa program skall man inte se själv. Om man gör det kan man lika gärna köpa 20 katter och börja mata duvor med limpa på heltid.


Till dessa hör bland annat "Melodifestivalen" och "så ska det låta" och kanske "idol" (jag hävdar bestämt att idol skall bojkottas totalt).


Nu sitter jag här i min ensamhet kollandes på Wallander och undrar om duvorna godtar det franska lantbröd jag handlade på extrapris igår.


ohh really???Jag har på senaste tiden upprörts över hur folk skyller ifrån sig på omgivningen när de gjort dumheter.

"Han/hon hamnade i fel umgänge."

Och jag är trött på det, trött på att folk framställer det som om någon plockat upp dem med en grävskopa och släppt ner dem i en knarkarkvart. En knarkarkvart med "fel människor" i.Tydligen finns det människor som är rätt och människor som är fel.
Och människorna som är fel sitter bara och väntar på en ny leverans från den där berömda grävskopan.
Ja, så att de kan fördärva ytterligare några hederliga medborgare utan kriminellt förflutet, eller iallafall med fina föräldrar.

Att göra misstag är ingenting som måste få världen att rämna.
Man måste inte alltid ha någon att skylla på.
Vi är människor och per definition kommer vi göra misstag om och om och om igen.
Detta oavsett om vi tillhör kategorin rätt eller fel människor.


I slutändan har vi ändå yttersta ansvaret för våra egna handlingar.
Det känns ganska skönt att tänka så när allt går åt helvetet.
För är man medveten att man tagit sig ner i skiten för egen maskin så vet man även att man kommer att ta sig ur den helt själv.

"haha" of the day

När Alf Svensson snubblar på orden eller är det måhända sanningen som slinker fram?

Ungefär såhär sade den gode Svensson:

Det viktigaste är ändå den stora missionen... oj förlåt VISionen...

Roligt var det iallafall

Hangover bitch

Igår var det disputation, inte min, underbara Idas. På disputation dricker man Champagne och Baileys och Whiskey och vitt vin och rött vin.... och så kaffe förstås, tack och lov för kaffe!!!
Idag är det konståknings-EM, de snurrar så vackert på isen och glittrar för de också. Inte för att de är vampyrer i någon krystad halvpervers kärlekshistoria, nej, för att paljetter är ett är ett oumbärligt attribut på isen. Jag älskar denna sport!
Men jag är ju en moralpolis utan dess like så underbart är kort!


Plötsligt ser jag en annonspå sargen. Allt rosaskimrande överskuggas av reklam för Rysk Vodka. Hur tänkte de där? SPort och alkohol hänger ej ihop, särskilt inte en sport där man hoppar högt, högt på en stenhård is UTAN HJÄLM!!!
När man dessutom vet vad vodkan ställer till med i Ryssland kan jag inte förstå att någon skulle vikja ha en sådan sponsor...
Nu Byter jag till ettan och Thaiboxning, de hålller sig huvudsakligen till sponsorer som "svenska spel"

Imma crash... Now

God


God


God


Natt
Vampirized


Pink baby

Och nu är Carolina Gynning trött på att alla kommenterar om hennes könsrollshetsande. Att hennes barn måste ha ett könsstereotypt rum annars blir det tokigt. Det är omodernt att vara genusmedveten skriver hon. Men hur regerar hon själv när hon blir bemött utifrån hennes kön. När någon slänger ur sig en kommentar som "schyssta rattar" i tv-sofan. Då är det inte lika roligt. För heter man Carolina Gynning får man inte bli behandlad utefter hur stora och schyssta rattar man har. Däremot är det fantastiskt viktigt att barnens tapet ska matcha med deras underliv..

Migraine


it's a wing thing

Thåström ger mig vingar

Red Blooded Woman


Im doing me

På onsdag är det dags för nytt självporträtt, det är det mest energikrävande jag har gjort. Måtte jag bara ha ork kvar till näsan bästa gång. Det var det sista jag ritade sist och resultatet blev därefter.


short??
Jag funderar starkt på att klippa av mig hårsvallet... Kommer dock ihåg besvikelsen jag kände mot mig själv sist jag gjorde det. Skall fundera några veckor till. MEN JAG ÄR JU SÅ SNYGG I KORT!!!

Dog Woman

Kvinnan; Mannens bästa Hund.


drip drop drip drop

Idag när jag var på Carlings och expediten stod där och var så trevlig och hjälpsam bestämde sig min näsa för att göra uppror. Den började spruta blod och jag skämdes och expediten låtsades som ingenting. Jag hittade en näsduk och paniktryckte den mot snoken medan expediten nervöst stammade på om olika reaor och tryck och saker jag borde köpa. Blodet fortsatte droppa och nu hade den anställde svårt att prata om mer, han hade börjat prata så snabbt när näsblodet startade, jag antar att han kanske hade någon blodfobi, så nu var alla orden slut. Kläder och mode var ett tömt ämne, nu avverkade han dagens väder, stötigt och stackande. Han kunde inte längre fokusera, försökte hitta något att vila blicken på utan att göra det alltför uppenbart att han egentligen bara försökte undvika att se på min rinnande näsa. Jag fortsatte blöda, det tog aldrig slut men tillslut lyckades jag iallafall bryta min paralysering och fly därifrån.


Detta var minst sagt en obehaglig upplevelse!

(Förlåt att jag utsatte dig för detta kära Carlingsman, men det var iallafall inget jag planerat)

In need of an explanation

Det här med humor, det har jag nog inte riktigt. Alltså jag skrattar mycket och berättar för folk vad jag tycker är roligt, ja för om jag inte berättade skulle ingen annan göra det. Det är nämligen nästan bara jag som ser det roliga i det jag tycker är roligt.


Därför älskar jag Filip och Fredrik, ja ibland är de bara dryga och sådär, men det är ju jag med. Jag känner mig hemma i deras dryghet och jag känner mig ännu mer hemma när de visar videoklipp och sedan förklarar vad just de finner underhållande med klippet ifråga.

Någon sa att "om man måste förklara skämtet så var det inge bra". Jag håller med, det var inte bra, men det blir fantastiskt. För det roligaste jag vet är männsikans hjärna, den är så sjuk och ologisk och förvirrande och DET får mig att skratta...Och vad vill jag ha sagt med detta inlägg egentligen, jag borde skriva en förklaring så skulle det kunna bli värsta ståuppnumret... Som iofs bara jag skulle ha uppskattat

dot


"Tiden står stilla och jag mår illa.
Om tiden kan börja ska jag sluta sörja,
En sörja som är tjock, nu vill jag bort"


Dikten ovan skrev Johan Alander när han var sju år. Jag läser hans bok "Punkt" och gråter och hjärtat mitt springer snabbt, snabbt.


Han var född här, ett år äldre än jag. Levde ett helvete i samma hus som djävulen själv. De tyckte inte om honom här för gud vet att det inte finns utrymme att avvika eller må dåligt. Han slets sönder, men nu säljs hans bok här på Ica och jag hoppas att ALLA köper den och tänker.


Jag skall läsa denna bok många gånger igen. Det borde alla göra

Hair care

Vem behöver torrschampo när det finns spackeldamm???Nu tapetserar vi!!!


I want you backDet spelar ingen roll vilken skit det är, när den försvinner kommer jag att sörja. När disketten byttes ut mot cd:skivan, när walkmannen blev mp3, när vhs blev dvd, ja allt har jag sörjt både länge och väl!!!Därför är det för mig helt omöjligt att förstå att någon firar nyårsskiftet. Ja jag sitter med de andra och jag dricker bubblet, det alkoholfria, MEN jag gläds inte. Och vad då gott nytt år, tog det en minut så hade ni glömt och övergivit det gamla. Det var inte mer värt än så. Sen går jag omkring halva året och envisas med att nyår bara var en hemsk mardröm som aldrig inträffat. I år skall jag dock försöka hoppa över hela förnekelsefasen, det blir lite pinsamt när jag säger fel år hela tiden. Snacka om att man inte verkar helt hundra...


Dessutom har jag en massa löften till mig själv att infria, det kan jag ju inte börja med förns 2012 drar igång!!

RSS 2.0