Portuguese nose job


Artsie

Den 12:e maj skall DU åka till ateljé stolen i brännland och kolla på konst!


A slow awakening

Jag har nu börjat vakna till liv tack vare det nya proteinet jag nu förser min kropp med. I och med det inser jag hur dåligt jag mådde innan och hur illa jag klarade av livet. Nu måste jag börja höra av mig till de människor som egentligen betyder väldigt mkt för mig men som jag inte klarat av att visa det gör på sistone.

På slutet kunde jag knappt gå uppför en trappa så jag kan själv förstå varför jag varit så apatisk. Däremot kan jag inte riktigt förlåta mig för att ha misslyckats med att sköta det som är viktigast för mig; nämligen människorna jag älskar.


Jag hoppas ni kan förlåta mig iallafall.


Zombiana


Les monster version of myself


it's like ringadingading


cumpsyyy

Nu haver jag ramlat oh stukat mitt knä....

Bless you

Amen detta är inte nådigt


Prosit!!


Down with a cold, up with a cold

Så vaknar man av en nysattack och inser att halsen bränner som ett överkört djur.... Wohooooo

Det blir alltså glasögon idag igen, hej huvudvärk


Correction

Jaja, inte nog med att autokorrekten på mobilen har bidragit med en handfull stavfel.. (den försökte göra om första "jaja" till "kaka" och det andra till "haha" i detta inlägg" denna app är också helt oberäknelig när det gäller bilduppladdningen.


Bilderna kom i en helt annan ordning än vad jag räknat med... Så ni som läst inlägget nedan; det är inte proteinpulvret som slagit ut hjärnan.


Det kanske snarare är så att den som skapat appen har proteinbrist


Protein - energy

Jag kan ej räkna till gångerna jag fått frågan om jag får i mig tillräckligt med protein sedan jag blivit vegetarian. Irriterat har kg svarat att det är ju klart att jag får och sedan tyst i mitt huvud tänkt frågan "får du i dig tillräckligt med grönsaker".

Nu har jag dock blivit tvungen att inse att även om dessa frågeställare mycket möjligt får i sig för lite grönsaker så kan de ändå ha en poäng. Jag har varit så trött så det är helt galet. Något behövde göras. Tro ny inte att jag tänker bli köttätare, det är bara äckligt.


Nej, jag har gått och inhandlat sojaproteinpulver. Intog första saken till middagen. Och herregud vilken effekt. Första bilden egofotade jag klockan elva idag, den andra alldeles nyss efter 4 timmars jobb.. Om det inte framgår så är jag alltså piggare nu... Jag bara bubblar av energi och har gjort det sedan klockan sex. Jag hade glömt hur den känslan kändes!!


nieces


RSS 2.0