color of love

Rött är inte kärlekens färg.Alla färger tillsammans blir vitt. Alla känslor tillsammans blir kärlek.Vitt är kärlekens färg.


disgustion

Äckelhet får bli dagens nya ord och känsla. Något har hänt över natten. Igår älskade jag min kläder och skor och mina sjukligt många jackor. Idag tycker jag att det är just sjukligt.


Somliga går i trasiga skor, säg vad beror det på?

Jo Cornelis, det beror på att jag och många andra känner att vi skall ha hundratals känningar i garderoben, så många skor att man inte får plats med dem i sin lägenhet och jackor i ett sådant överflöd att man kan bada i dem. Men nu sätter jag ner foten, jag skall bannemig inte köpa något i klädväg innan jag fyller år och när jag blir mer ekonomiskt stabil skall jag börja betala av det stöldgods som vi i väst festar loss på varenda dag medan folk svälter ihjäl världenöver...there's a price to look nice

Igår var jag på ögonundersökning, då fick jag pupillvidgande. Förr tog alla fina damer det när de skulle få fina svarta ögon. Snacka om att de var tvugna att "lida pin för att bliva fin". Jag fick ett sjukt starkt illamående och hela världen bara gungade fran och tillbaka och tillbaka och fram.

Jaja, jag är ju för ett positivt tänkande så jag tänkte att jag tydligen var snygg iallafall. Tyvärr såg jag för illa för att kunna beundra min skönhet i en spegel, lösningen var självklar. Egofotning var den självfallna lösningen. På så sätt skulle jag slå två flugor i en smäll. Jag skulle kunna kolla in mig själv dagen efter OCH dessutom visa alla andra hur snygg jag var..


Sååå, imorse när jag vaknade var jag spänd av förväntan....

Ögonen knäcker, men det är nog också det enda... Och jag försökte ur många olika vinkalr miljontals gånger, dessa bilder är de som blev bäst... Jag vill inte veta hur jag skulle se ut i korsett

I'M a stress mess!!

Helg vad är det? När man kastar vardagens slitiga schema för att gå upp i något slags superkaos...


Klockan 13.00 skall jag befinna mig på någon av matvaruaffärerna, vilken vet jag ej. Varför kommer jag heller inte ihåg, jag är jäkla stolt att jag ens kommer ihåg det. Där skall jag vara fram till klockan 3 kanske sådär. Nu kommer dagens första dilemma, mina syskonbarn har födelsedagskalas och jag har bestämt träff med MarredeHarre. Jg tror jag väljer kompisen här för senare på kvällen skall jag nämligen sitta barnvakt åt tre livliga små underverk, det räcker med en session av barnskrik per dag!

Sen skall jag sova.

Söndag:

Träningen börjar 12.30 och jag kommer ha  försovit mig till 11. Sen skall jag träffa Elin och på kvällen är blir det kanske bio med två bönor. Men det vet jag heller inte eftersom jag helt enkelt inte haft tid att varken ringa eller svar på sms på sistone.


vote or die

Jag måste säga att mina folkomröstingar har jäkligt lågt valdeltagande. Detta trots att jag inte bara låter svenskar rösta, är man lat är det inga problem, man kan sitta på häcken och slappa medan man använder sin röst i mina små bloggundersökningar.


För övrigt tycker jag att det är konstigt att jag ej har höga besökssiffror, jag har lätt bästa bloggen jag själv har läst.
Ja, skall jag vara ärlig så läser jag igenom stora delar av den minst en gång i månaden och skrattar alltid lika högt och länge var gång.. Jag är som en oupptäckt skatt om ni frågar mig... vilket väldigt få människor uppenbarligen gör

in the golden days

Jag har en ny bloggkategori, läs titeln ovanför, där jag skall rapportera om historiska händelser och anekdoter. Jag har försökt införa många liknande kategorier under min bloggs levnadstid och inga har överlevt mer än ett par,tre stycken inlägg. Meningen är att jag skall presentera en händelse och att de få stackare som ibland kommenterar får ta ställning till om det var bättre eller sämre förr.

Första försöket.

Min farfar var rektor för en skola i Strömsund och satt på ett möte med skolstyrelsen av den mindre intressanta sorten.


Plötsligt reser sig studierektorn upp och utbrister:


MITT NAMN ÄR PENIS, JAG STÅR INTE UT!!


varpå han lämnar mötet...


Vad tycker ni om dåtidens möten, Var det bättre förr??

We don't need no television

Jag är sjuk och mamma har fått hem en brödmaskin. Nu är tv:n överflödig för henne. I timmar står hon där och glor när degen far runt och runt och runt och runt och runt...


Fan vad hjärndött kan man ju tycka (tyckte jag). Frågan är bara vad är värst, min tid framför program som Top model eller Project runway eller hennes studie av brödknådning.. en TIE månne??

RSS 2.0