is it really that hard or is she just a retard??

Nu har jag varit hos tandläkaren och jag slog INGEN. Gissa varför?

Jo, det skall jag ta och berätta, det var för att de ej gjorde någonting. Nada, de skrev ut penicillin.
Sen tog de hundra röntgenbilder för det var tydligen klurigt att rikta den där rörliknande kameran.


Rikta, springa ut, kolla bilden, konstatera att den sög, Rikta, springa ut, kolla bilden, konstatera att den sög, Rikta, springa ut, kolla bilden, konstatera att den sög, Rikta, springa ut, kolla bilden, konstatera att den sög, svära en jävla massa,Rikta, springa ut, kolla bilden, konstatera att den sög,Rikta, springa ut, kolla bilden, konstatera att den sög, Rikta, springa ut, kolla bilden, konstatera att den sög. svära en jävla massa igen.

Efter en oändlighet lyckades de, sen slog de lite på tänderna och ja, jag har en infektion. Men skojja inte nu... det kunde jag ha berättat för dem utan att slå på nå tänder, hela käften är ju svullen, och sväller den mer kan jag tydligen kvävas. Det jag har fått ordinerat nu är att käka ipren, något man absolut inte skall göra om man haft magsår om man skall lita på skriften på paketen. Men tandläkaren sa att det var lugnt.


Skall jag vara ärlig tror jag att denna karusell kommer sluta med att jag har cancer efter alla deras försök till att fota mig och blödande magsår efter alla ipren de står o hejjar på mig att knapra. Sen lär jag ju vara än mer rädd för tandläkare av förståeliga skäl...

bedified

Jag hatar egoism, kvinomisshandel, mansmisshandel, förtryck och krig och satans otyg.

Men idag låter jag ändå egoismen ta överhanden och jag hatar helhjärtat bara att vara sjuk. Och tandläkare, eller kanske mest av allt mina egna tänder, iallafall den som får hela huvudet att pulsera och halsen att svälla upp.. Ja den tanden ligger risigt till för klockan 11 skall jag vara infunnen på en tandläkarmottagning. Idag är nog Ipren det enda som står högt i kurs, Ipren med två alvedon i tätt följe.


Galet dålig timing att jag blvit både sjuk och måste fixa tand. Jag tycker synd om min tandläkare, förra gången slog jag tandläkaren när hon tog fram sprutan. Vi får se hur det går idag, jag är nämligen icket på gott humör. Uppdaterar senare, håll tummarna för att jag skall kunna kontrollera mina aggressioner...
no bun no fun
Vi svenskar är alltbra lustiga. Eftersom jag numera kan titulera mig skogsägare blir jag informerad om det stora hotet "skpgsbarksborren". Detta borde rimligtvis uppröra folk som har lite mer skog en jag och även mer pengar investerat i träden.


Lite roligt tycker jag då att det är med "vi bjuder på fika".


Räcker det inte med att deras förmögenhet står på spel? Nejfan, bjuds det icket på kanelbullar o kaffe då kan borrarna knapra i sig barken bäst de vill. Förunderligt att Amerikanerna likförbannat lyckats slå oss i fetma.

is it a dog? is it a dog shit, no it's mea sethson

Och än en gång skall jag slå ett slag för dessa berömda helvetesgrader.... Jag tyckte nämligen jag såg ut som ett jäkla trash redan tidigare i veckan:

Efter två nätters tandvärk med tillhörande feber skulle jag vara jäkligt nöjd om jag kunde spola tillbaka tiden och jag svär jag skulle icket använda ens en minut åt att klaga över min trashighetdoctor lame is playing his hard-toget-game

Jag har en väldigt komplicerad relation till läkare, eller ja egentligen inte. Jag hatar dem och de hatar mig. Fast ändå förföljer de mig mid diverse brev där det står att de vill att jag skall svänga förbi deras jobb.

Jag brukar vänligt men bestämt tacka nej, eller kanske inte så vänligt, men bestämd är jag iallafall. Jag har idag insett att de bara stalkat mig för att de ej kan få mig. Idag när jag (JAG), notera JAG, ringde upp dem för att JAG ville komma dit, då passade det sig minsann inte.

De gav mig rådet att lägga mig ner tills jag ruttnat bort eller blivit frisk som de valde att uttrycka det.. Not gonna happen, bitch. Jag har nämligen genomskådat allt. Jag har trampat på lite ömma tår, sänkt läkarstoltheten, så nu när jag sträcker ut en hand spottar de på den.


Läkarna har nyligen upptäckt den gamla hederliga leken att framställa sig som svåra..


BUSTED

auntie mea

Nu har en fantastisk kompis gått o blitt med barn, och jag har gått o blitt tant Mea. Redan innan den är förlöst och det känns som att snart kommer alla kvinnliga vänner börja ploppa ut små miniatyrmänniskor. Utom jag som tack och lov redan har mitt på det torra som "tant Mea".

Dessutom är jag för otrevlig för att kunna charma till mig en framtida pappa, och det rör mig inte ryggen. Tänk idag var det till och med en som sa att hon önskade att hon var en lika stor bitch som jag. Och vet ni vad? Det skulle jag också göra om jag inte redan varit det.

it's a colorful life

Och jag tyckte jag såg sliten ut när jag kom ut från sjukan..låt oss då, en gång för alla, konstatera att det finns grader i helvetet


girls must be girls
Mina föräldrar försökte verkligen göra folk av mig, det skall gudarna veta.
Ingenting hjälpte dock så de gav upp och började dokumentera mitt aggressiva beteende istället...

sveriges flagga gul o blå, Meas ansikte likaså

Aldrig någonsin har jag boxats så dåligt som jag gjorde igår, i fem och en halv minut stod jag och lekte apatiskt lamm. Sen tyckte jag det var läge att börja aktivera fläsket, då var det dock lite för sent.

Idag finns väl vissa spår synliga i mitt ansikte, dock inget som min kära webcam kunde lyckas med att fånga....
Tröttheten efter bilresa från uppsala, däremot, kunde inte ens den missa.


Ny match på lördag, då smäller det - antingen för mig eller min motståndare

belly balloon

Igår hade jag en biafra-mage.

Idag ser jag mer ut som en flodhäst..

på söndag kanske jag har kirrat anorexia-looken

legally blonde

Blondinbella förklarar i en intervju att tjejer är mer drivna (hennes favoritord) för att vi har mer press på oss. Och ja, det stämmer ju. Däremot vet jag inte om jag känner igen den pressen hon beskriver att vi unga tjejer befinner sig under.

"– Pressen är mycket hårdare på tjejer i dag. Det räcker inte att bara plugga på juristlinjen eller till civilekonom, du ska också ha en lyckad blogg, vara snyggt klädd, ha en egen lägenhet och läsa de rätta modemagasinen. Den stressen är jobbig, men den gör också att vi tar oss fram."

Jag vet inte om det är så att jag inte längre räknas som en ung tjej, jag är ju trots allt inte en nittiotalist, MEN ung tjej eller ej, jag har faktiskt aldrig haft panik över att min blogg går dåligt eller över att jag läser fel tidning. Sen har jag ju heller aldrig pluggat vare sig till jurist eller civilekonom. Jag kan ju inte svära på att läget då hade varit annorlunda.

Hursomhaver vet jag att tjejer har en massa annan press på sig, man skall vara sexig, men inte slampig. Man skall vara duktig men inte präktig, man skall vara smal men ha stora pattar och fyller man inte upp dessa kriterier så är det fritt fram för vem som helst att kommentera. Och när vi har ett större drogproblem i landet än under 70-talet, ja då kan man ju undra hur väl hon känner dessa 90-talister, för hon vet väl iallafall att de flesta inte är överklass och att för vissa familjer kan problemet kanske inte vara att köpa kläder utav rätt märke utan att köpa kläder överhuvudtaget.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8107172.ab

expecting an alien

Jag har så ont i magen att jag ej kan sitta eller stå för tillfället, inga läkare förstår varför, men det gör min kära Jimmy.


"Mea, det är en Alien"
"Du får skrapa innan den blir för stor, annars dör du när den hoppar ur"


sick red lipped woman

För jag skall alltid ha röda läppar frånochmed nu, även när man ligger på sjukhus.
Because Im worth it

mobile, not my style

Jag har ledsnat på mobiler. Varför skall jag vara tillgänglig för vem som helst när som helst?

Vem som helst kan ringa mig, hitta numret på eniro o bara ringa på. Och har man det ej där så går det visst att på något magiskt vis få tag på ändå. Jo jag vet jag har testat den varianten också.


Nu tll min fråga;

Vad fab var det för fel på walkie-talkies?

ville man inte prata med någon gickm man så långt bort att de inte kunde nå en. Nu skulle det inte spela någon roll m jag så åkte till Kina, jag undkommer er ändå inte (har även testat den).


tack för ordet

what to say what to say

Jag har icket blogat på ett tag för det käns som om jag har tappat alla mina ord och vad skriver man då?
Jag vet knappt hur man skriver ihop ett vanligt sms längre. Kanske insjuknat i någon konstig dylektisk sjukdom sådär akkut, jag har ingen aning.

Undviker i det längsta att texta andra, skriver någon till mig så ringer jag tillbaka, förut skrev jag tillbaka om någon ringde. Ville veta vad de ville innan jag gick med på att slösa på min ljuva stämma.

Jag vet inte om jag saknar mitt gamla jag eller om jag mest är glad att jag slipper det, utvärdering kommer senare.

apathic lamboch här ligger du utfläkt och sårbar, köp plåster annars förblöder du

copscopscops

mamma blev stoppad av civilana i bilen för någon dag sedan

"Hej, polisen här"

"du det tror jag inte en sekund på, poliser har uniform"

varpå de visade bricka

jadu mor min, skulle jag jobba som gris skulle jag också klä ut mig till människa, men även en maskerad gris är en gris

to eat without eating

Jag har nästan lyckats med bedriften att äta hålen i osten de senaste dagarna, fast med mer variation.


på menyn:

1 dl haregryn, 2 dl vatten kokas, två äggvitor vispas upp.. blanda skiten

valios kvarg mixat med kiwi

1 dl mjölk, 1 dl blåbärssoppa osötad, elvisp!!

och en massa soppor


jag borde vinna nobelpris på ämnet bantning


to eat without eating

Jag har nästan lyckats med bedriften att äta hålen i osten de senaste dagarna, fast med mer variation.


står på min meny:

1 dl haregryn, 2 dl vatten kokas, två äggvitor vispas upp.. blanda skiten

valios kvarg mixat med kiwi

1 dl mjölk, 1 dl blåbärssoppa osötad, elvisp!!

och en massa soppor


jag borde vinna nobelpris på ämnet bantning


Where is the hate?

Jag har insett att jag hatar folk som snackar om kärlek, eller uttrycker den verbalt o det offentliga rummet. Det har en konstig påverkan på mig, jag blir inte alls glad och varm av att höra om hur mycket just den eller den älskar sin snutteplutteliplutt.

Det värsta är de som tror att de älskar störst och bäst av alla, lite som förstagångsmammorna.

Kärlek och barnafödande är ingen ny uppfinning som ni behöver upplysa världen om. Vi har ej missat att det existerar. Ni är inte kandidater till nobelpriset, sorry u guys...

bluuhisadlkjsakäödisauhfdLåt mig presentera världens svåraste ord.......trumvirvel

....
....
....
....
....
STRATEGI


Fan asså, antingen blir det statistik eller tragedi när jag skall säga det.Bakläxa till idioten som kom på ordhelvetet, eller så var han en jävla strateg med målet att få mig att hålla käft.
Grattis isåfall, du ingår i en extremt liten skara människor som faktiskt lyckats med detta.

sweat til u wet

Nu har jag lurats igen. Mitt offer är så korkat så jag nästan ler, men sen när jag kommer på att jag är mitt eget offer slutar jag genast med det.
Jag har lurat mig själv att jag skall på zumba nu, den tråkigaste träningsformen ävaaahhh. Men den låter ju så kul... Sen skall jag ta och gå på ett löpband i en timma för även det lurade jag mig själv skulle bli kul.

Om det icket är kul att gå ute så är det heller ej roligt att gå inne i stanken av andra människors svett!!

Sedan lurade jag mig själv och även pappa fadern min att vi skall spela squash, vilket iofs skulle kunna bli roligt om vi bara ej tagit det där uppehållet på ett år, jag är nämligen en riktigt dålig förlorare så spelar jag dåligt, vilket jag kommer göra, exploderar jag nästan av ilska.

Nu har jag alltså kommit på mitt eget lurendrejeri mot mig själv, så därför är det fas "lura mig själv att jag inte alls sett igenom min schizofrena hjärna och istället dra mig iväg till gymmet"..


JIPPYYYYY?!?

sag lady

och ingen urringning i världen kunde mäta sig med hennes taxöron

donna juanita


RSS 2.0