plastic death

När jag gick i sjuan eller så fick hela min klass i uppdrag att skriva varsin fiktiv tidningsannons av vår engelsklärarare. Jag, som redan då hade en sjuk hjärna, skrev en dödsannons om en kvinna som kolavippat när hon lett. Ansiktet hade helt enkelt spruckit eftersom hennes kirurg spänt ut det så mycket.


Idag när jag var på ett danspass sprack mitt min vad upp. Operationsärret öppnade sig och jag tömdes på typ 3 liter blod. Då, när jag låg där svettig och med benet pekandes upp i vädret medans resten av tjejerna rörde sig graciöst, kom jag att tänka på den där dödsannonsen.

Jag skall aldrig någosin göra en ansiktslyftning

education situation

Jag fick en impuls att plugga lite alldeles nyss, men jag måste tydligen vänta 1 månad innan jag får börja. Jag väntar inte 1 månad för något. Allt skall hända som jag vill det när jag vill det, annars kan det vara.nu skiter jag i matten och engelskan och allt annat nonsens.

bimbo for life

In love with a gas

Det tog alltså 8 dagar för mig att bli galen. Det tog 8 sekunder att bli beroende av lustgas, jag fick det när de skulle söva mig vid benoperationen och jag har inte varit så lycklig på länge. Det första jag tänkte på när jag vaknade var hur jag skulle kunna få mer. Jag HATAR att behöva vara stilla i två veckor efter ingreppet men ändå längtar jag redan efter nästa. Lustgassuget överväger, och jag som trodde att jag inte kunda bli beroende av saker.


Jag har även hört att man får en massa av det där när man föder barn. Förut har jag ALDRIG någonsin känt något behov av att jag skall föda fram mina ungar när den tiden kommer. Nu känns det lite lockande, enbart för att man får suga i sig den där lustiga gasen...


efter nästa operation skriver jag in mig på avgiftningen innan jag har spårat helt och hållet

Mr Medical Idiot

Jag och mitt opererade ben har fått sällskap av vinterkräken så nu har vi bänkat oss framför TV:n alla tre. I mitt sjukdomstillstånd kändes "Doctors" som ett lämpligt program, det var det inte. Det handlade om vad som borde hända vid vilken ålder, från när man skall låta sin dotter raka sina ben till när ens bebis skall ha hämtat sig från bebisfetman. En av läkarna uppmuntrade publiken att spionera på sina barn, läsa deras sms osv. Hon hade tillochmed hittat nån teknisk pryl som gjorde att man även kunde läsa de sms eller mail som barnet/ungdomen raderat.


Jag kommer faktiskt inte ihåg vad som var mest stötande, det har jag förträngt men slutklämmen har bitit sig fast.
Det var när den yngste "snyggaste" läkaren skulle ge sitt åldersrelaterade visdomsord:

"Ringa in dagens datum i kalendern och tänk att du aldrig mer kommer vara så här ung, efter idag blir du bara äldre och äldre och äldre.."


jag vill också bli rik genom att vara elak

run forest ruuuun

Man har ju ofta hört om den smitande bruden, hon som säger nej vid altaret och sedan springer därifrån och aldrig kommer igen. Eller det kan ju gå till tvärtom också, även män kan sätta ner foten ibland. Eller så kan det ju vara en Hen, jag bryr mig icket om könet, det är själva fenomenet som får mig att tänka alldeles för många tankar alldeles för fort. Därför måste jag skriva lite om det, jag får nämligen ont i huvudet om jag tänker för fort och för mycket.

därför

Vi skulle kunna kalla detta tilltag på sitt eget bröllop för en "diss&run".

Om man kom från Mars och ville lära sig om Jorden genom att kolla på våra filmer så skulle man lått kunna tro att denna företeelse är väldigt vanlig. Men, har det verkligen hänt? Jag har aldrig varit på ett bröllop där det gjort det, och jag känner heller ingen annan som har det. Och varför skulle man göra så på "den lyckligaste dagen i sitt liv". Enda anledningen, jag kan tänka mig, att man låtit ett förhållande gå så långt som till bröllop fast man inte vill gifta sig med människan man traskat in i kyrkan med, ja det måste ju vara grav konflikträdsla. Man kunde helt enkelt inte förmå sig till att göra slut utan låtsaslog sig genom vardagen som om vore den en enda lång familjefotografering.
Och så långt kan jag nog tänka mig att det hela är ett rimligt scenario, låt oss inte måla upp en värld till brädden fylld av par som ALLA är kära i just varandra. MEN det konstiga är att om man nu är så jäkla konflikträdd att man inte vågat sagt ifrån tidigare, hur FAN får man modet att göra det inför en hel kyrka? Inför sina svärföräldrar, och partnerns närmaste, nej då måste man ha något slags självskadebetende.


Jag fattar ingenting, jag hoppas verkligen att jag får delta på ett bröllop där någon av parterna faktiskt säger NEJ. Förutsatt att det är min part, så jag kan göra vågen för honom eller henne när hon springer förbi och senare även få förklarat för mig vad som frammanat denna rymning personligen.

Totalt idiotiskt inlägg, jag vet men det snurrade i mitt huvud och jag råkar vara väldigt icke-sponsrad så jag får skriva exakt det som snurrar i mitt huvud när det snurrar.

fever in the morning, fever all trough the night

Igår kom den, febern. Jag låg i fosterställning och krampade medan frossbrytningarna dansade tango i min kropp. Medvetandet kom och gick, det enda som konstanta var dödsångesten. Min sista stund var kommen och jag var för svag för att gå upp och skriva ett avskedsbrev.

Såhär ett dygn senare när avskedsbrev och min egen begravning känns lite mer avlägset skall jag in till staden och köpa en lott. Har man lyckats lura döden borde man väl kunna lyckas med att skrapa fram en vinst!

cry myself a river

Och det går utför, idag kom jag på mig själv med att gråta till MTV's "teen mom". Jag som typ aldrig gråter eller är såhär inaktiv, Jag vill måla men kan bara få till sådana här kluddar:
Jag har lyckats bli galen på 8 dagar, grattis till mig

porridge brain

Nu är det exakt en vecka efter operation och tillståndet kan beskrivas som långsamt med en touch av smärta. Jag zappar mig igenom dagarna och hjärnan stänger av lite mer för varje dag som går.

Idag kollade jag på kvalitetsprogrammet "The Hills" där någon var överlycklig över att hon skulle få en invervju utlagd på elle.com.

Jag fattade inte hur NÅGON skulle vilja det, och ännu mindre vad det fanns att vara stolt över. Sen tyckte jag mest att det var konstigt att ett postorderföretag från sverige skulle intervjua någon hoppa från staterna och dessutom lägga ut skiten på deras hemsida.


SEN kom jag på att ELLE och Ellos inte alls är samma sak
Nu vågar jag inte kolla mer på tv för jag är rädd att bli för fångad så jag glömmer att andas och DÖR!

nursing dude

Samtal mellan mig och pappa:


Pappa:

Jaha hur gick det hos läkaren idag då?

Jag:

Det var ingen läkare det var en undersköterska.

Pappa:

Jaha, skit samma vad sa hon då?

Jag:

Han PAPPA, vad sa han!

Pappa:

HAN!?!

Jag:

Jo det finns manliga sådana också, och vet du vad? De behöver inte vara bögar för det.ibland är jag så jäkla klockren!

business woman

På min dator ligger microsoft messenger i office-mappen. Därför kan jag med stolt rygg sträcka på mig lite extra när jag sitter på jobbet i min pennkjol men mina glasögon nerhasade på näsn sådär sekreterar-aktigt. Att jag skickar en "nudge" eller flirtgubbe till någon utvald på min msnlista istället för att svettas över excelbuggar, det är en värdslig detalj.


Det är nämligen hur saker är förpackade som är det viktiga. Och nu råkar Mittt msn vara förpackat på precis samma sätt som ditt word, jamen då är de faktiskt lika mycket värda, HA

"chillination is easy with the right presentation"


a sense of fatness

Jag får inte träna och blir därför tjockare för varje minut. Sväller och sväller och snart spricker jag.


Så snurrar tankarna i mitt huvud just nu, inte konstigt att man inte får mycket gjort på jobbet. Inte utanför jobbet helelr för den delen, ja förutom att svälla dårå.


they are the new generation

Min farmor ringde förra veckan, hon meddelade att hon icket har tid att ha koll på nån annan än sig själv så därför fick farfar allt missköta sin medicin bäst han ville. Efter det berättade hon att jag skall bli journalist för det hade hon planerat. Och min farmor är den mäktigaste mafioson i världen så jag planerar att lyda.

De första att falla offer för min journalism är Erica Och Isabel Mejia-Romero. Mina syskonbarn alltså. Jag skall skriva en bok om dem vardera, eller en bok om båda två, jag har icket bestämt mig än. Detta kom jag på när jag insåg hur mycket de lyssnar och ser upp till mig och HUR dåligt jag själv lyssnar och hur mycket jag ser ner på dem.

Ja jag vet mer om det mesta för jag har levt längre och lärt mig av alla misstag jag hunnit med, några fler än de klämt in än så länge. En sak vet de dock mer om än jag, ja de är rent utav experter på ämnet. de slår mig på fingrarna om och om igen på ämnet "hur det är att vara 8 och ett halvt år". Det har jag glömt, jag har faktiskt glömt bort nästan hela mitt liv så därför skall de få påminna mig och lära mig om alla stora och små problem i deras vardag. Och de skall få en bok så de slipper glömma när åren gått och misstagsbanken vuxit.

// journalist-Mea

midnight thinking

Att leva med och som mig själv känns ibland som att ha ett oberäkneligt barn.

Jag är sååååå trött just nu och vill bara sova, om jag bara kunde få lägga mig ner och blunda...
Men det går inte alls, för hjärnan har slutat lyssna på mig, den vill tänka. Fort och mycket skall det tänkas, smått och litet och allt detta samtidigt. Jag tänker på vad jag skall äta för att inte förvandlas till ett rullande klot under rehabiliteringen. Jag tänker ensamma människor och kvinnor och män som är otrogna. Jag tänker på hur jag fungerar och analyserar det ur alla möjliga sjuka vinklar. Och jag tänker på att jag helst av allt vill att det skall sluta snurra av tankar i mitt huvud, men att jag inte längre har kontrollen över det.

Känslan är ungefär som om min hjärna är ett klassrum och jag försöker säga något till läraren men att det hela tiden sitter en idiot bredvid mig och överröstar mig med en massa oväsentligt bludder.

Hjärnan har gjort upp en "att göra"-lista åt mig:

1. Hitta en dikt-dag
min hjärna tycker nämligen att det är sjukt att människor inte längre tar sig tid till att läsa dikter, de är ju så korta så det borde man fixa en dag i veckan..

2. Ät gröt
ja så jag skal slippa förvandlas till ett klot, gröt ger nämligen en sjuk mättnadskänsla och innehåller icket så  mkt kalorier

3. Sy
Jag har inte fått någon motivering, det är bara en order
Nej nu får idioten bredvid mig hålla käften för jag skall läsa, ingen jäkla dikt utan en vanlig hederlig deckare

...

Dagens ris går till Amelia som trycker sådan här reklam innan jul när alla andra slår ett slag för vita jular istället för röda.

"Alkoholkonsumtion under graviditeten kan skada barnet"
jag skulle vilja upplysa Amelia om att fylleslag under julen KOMMER skada barnen i huset.

bad color day

Idag är det en massa bilder som vill ut ur huvudet, men jag har tagit två tradolan och därför kan inget komma ut men ändå måste jag försöka.. om och om igen, för bilderna trycker på så det gör ont, ut kommer de fula eller fina, men ut kommer de alla gånger

badbollskvinnan på promenadtrasdockskvinnai väntan på en sil


Det blev inte alls som i mitt huvud och det stör mig något otroligt!

don't pee on me

"Jag skulle inte ens pissa på dig om du brann"
Jaha men kan du inte lägga av med det redan nu, eller måste jag tända på mig själv?
over and out

TV - not for me

Igår opererades jag i höger underben pga en gammal idrottsskada. Jag har nästan varit skadad i 10 år nu, inte illa pinkat fö ren 22-åring. Detta betyder dock att jag skall göra något jag sällan eller aldrig gjort förr- lyssna på min kropp. Eller iallafall på min läkare.
Jag skall sitta still och gå MAX 500 meter åt gången. Detta i sin tur bettyder en helt del tid framför televisionapparaturen. Så igårkväll, efter en hel kväll framför burken började jag undra vad som blivit av Kirstey Alley, ni vet hon som har en stor mun, både bildligt och bokstavligt talat.Nyss när jag bänkade mig för att avnjuta lite kvalitetstv var hon plötsligt där, på TVÅ program samtidigt. Jag har inte sett  henne på typ 5-6 år men ida var hon där.

NÅGON MÅSTE HA HÖRT MIG IGÅR!!


Vafan tänkte jag inte på stora trissvinster istället för???

operation situation

för jag ser ut som ett vandrande tupperware-partyimorgon tar de dock bort drenaget, då kan jag leka mumie istället

babylady

Idag när mamma bjöd mig på lunch såg jag en, som jag tycker är pervers, sak.

Ett par satt i samma servering och käkade och när de var klara ställde sig mannen upp, gick runt bordet och klädde på sin kvinna som vore hon 3 år. jag blir så arg varje gång jag ser sådant här, varje gång man hjälper kvinnor att sätta sig ner, ta på sig kläder eller öppna dörrar.

Är män som gör sådant här pedofiler, eller hur kan de annars tända på kvinnor som inte ens klarar de mest elementära saker i livet själv.

Undrar om dessa kvinnor får torka sig själva, eller om de sitter och skriker "FÄRDIG" och väntar på att deras make skall ta hand om problemet...
love love love


Överallts gör de intrång numera, i tidningar, radio, internet och tv. Säkert på fler ställen också och om inte, så är det ändå för mycket. Det jag tänker på är såklart dessa företag som utlovar kääääääärlek. Ring detta nummer så får du kärlek, betala ett belopp till oss varje månad så ser vi till att du blir älskad.

NEJ, ingen blir mer älskad för att man ringer till något  supernummernummer, lika lite som man går ner i vikt av bantningsprodukter. Ja om det nu inte råkar vara numret till ens fru eller tjej eller man eller kille och man ringer för att berätta vilken underbar partner man har, det kanske faktiskt skulle fungera.

Använd de där pengarna istället för att köpa ett par snygga byxor, för sorry guys, men utseendet har betydelse.

En annan sak jag tänkt på, om du är så desperat efter att inte vara ensam, vad får dig att tro att någon annan vill bli lämnad ensam med dig själv när inte ens du klarar det, jag skulle vilja göra om den där gamla klyschan:

"man kan inte älska någon annan förrens man älskar sig själv"

Jag tror mycket väl man kan älska andra, men varför skulle någon annan älska en när man inte gör det själv. Vill man bjuda ut sig själv på köttmarknaden till högstbjudande borde man ju faktiskt tro att någon vill slå till.
Jag fick ett kärleksmail idag,
eller ja det var hela TRE styckna varav ett av de innehöll denna bild, min blottarpose:


Helt utan dessa kärleksföretag som gör ekonomisk vinst på andra människors bekreftelsebehov.
Jag tror att är denna fluga är över kommer de helt klart ge upp kärlekskranka människors plånböcker och börja skriva bantningsböcker som vänder sig till anorektiker. Only time will tell...

Ms Cotton

Ryktet om våra smitningsbenägna hundar har spridit sig i byn. En grannpojk kom hem och sjöng för vår tik Bomull.

"Bomull skulle ut och gå ingen hade hon som gick med hon, Bomull skulle ut och gå ingen hade hon som gick med hon
och en smet hon, o en smet hon, o en smet hon ner i diket

o en fick ja hämta hem na, o en fick ja hämta hem na, o en fick ja hämta hem na från diket"Bomull aka Grisnosen:
CatWoman


thief fairy

Idag for jag in till käftis och drog min tand, men tro nte att någon tandfe kommer till mig för det. Jag är nämligen en tjuv och sådana har inget att hämta hos tandfen. Jag har tjuvat mammas kläder idag igen

Men även om jag är dissad och övergiven av världens alla féer så älskar pappa mig precis som jag är. Så han köpte duk och färg till sin tjyvaktiga dotter..Nu skall jag klä på papperet som min systerdotter Erika brukar uttrycka det.

cut me up

Detta kan från och med fredag endast vara ett minne blott:Jag fick nämligen ett brev igår och den 11/2 har jag tid för operation för mina compartment syndrome..
Mina ärr har precis nästan försvunnit helt och hållet efter förra operationerna och nu skulle jag få ett ärr längs med hela vaden. Jag kommer bli rså ledsen om de trasar min tatuering!


Fast är det inte lite hårt och häftigt med stora ärr? Jag skulle kunna låtsas att en haj överföll mig när jag var på en surftävling..

the apple doesn't fall far from the tree

Min mamma har de häftigaste kläderna någonsin och efter några smärtstillande piller fick jag plötsligt ett sjukt sug efter att ta på mig dem och ta kort. Så jag tog på mig dem och tvingade min stackars mamma att ta kort på mig.
Nu skall jag tvinga er att kolla på dem.mammas bröllopsklänning köpt för 200 spänn, och en av hennes bröllopsskortwisted sistah

Idag har jag varit och hälsat på min tandläkare igen. Hon har skrivit ut tradolan och förklarat att knölen på halsen inte är en böld eller en cancerknöl. Det är tydligen en lymfkörtel som svullit upp likt en muffin.

Hursomhelst påvägen från tandläkaren till apoteket går jag förbi ett gäng med 14-åringar.
En av ungdomarna sprang fram till mig och utropad:


- Ayyy, har du också en iphone-4, du måste ge mig ditt nummer!!

Jag är seg i skallen och fattade inte ens att han pratade med mig utan fortsatte blippa på mobilen med blicken fäst på apoteksbyggnaden.


Killen gick några steg men stannade sen och skrek med desperat röst:


-Ayy tjejen jag var seriös, mammas, jag svär jag var seriös...Inte förns då gick det upp för mig att det var mig han pratat med innan. Jag slog snabbt numret till Makalösa Martina och skrattade så jag sprängdes och förklarade lite och skrattade igen. Jag är 22 han 14, trodde han att det spelar nån roll om han var seriös elller bara drev?


Detta sms knåpade martina ihop och skickade iväg till mig alldeles nyss:


"Sju orsaker till varför en fjortonåring är bättre än en 25-plussare:)

1. du känner dig smartare
2: du är mer erfaren i sängen och slipper känna dig dum om en konstig ställning kommer på förslag, det du inte vet finns inte än.
3. hans mamma kan inte säga att du är för ung
4. han åker billigare buss, tåg, flyg och båt, på så sätt är han bra för ekonomin
5. när du gjort nå dumt kan du bara klappa han på huvudet och säga - du är för ung, du förstår inte det här
6. du kan forma han precis som du vill
7. du kan säga att det är normalt att ha på sig sin flickväns underkäder, på så sätt har vi nåt att skratt åt.. glöm för allt i världen inte bilder!!


slutsats: Du skulle sprungit tillbaka!!


ja martina vem vet vad som hänt om detta inträffat när jag var påväg från apoteket med lite "tralala" i kroppen. Ingen kommer någonsin få veta, däremot kan jag nog utlova en hel del sjuka målningar framöver...

ladies nightautumn bluesIm not a stupid girl don't call me stupid
Im just a hungry girl, and u taste so sweet

donna juanita number 2Ännu en promiskuös halvalkoholiserad livsälskande kvinna håller på att växa fram

Pepsi Max, Drugs & Rock'n Roll


Miss Popular

Jag har nu fått ännu ett brev av skogsstyrelsen, inte ens min mamma har skickat så här många brev under hela mitt liv.

Nu vill de att jag skall ha en återväxtplan.
Jag skall kryssa i när jag planterat träd o shit, jag som inte ens kan få smörgåskrasse att växa, eller en kaktus att överleva. Kanske finns plastjulgranar någonstans på rea?

Inget fika har de heler utlovat denna gång, skärpning mina små skogsnissar...Förövrigt vill jag säga att jag planterat massvis med träd - i VI-skogen, vem skall nu komma till min undsättning och plantera träd i MEA-skogen??

RSS 2.0