Im see through


Black Wednesday Afternoon

Jag badar bunbelbad med mina egna känslor just nu. Lite för varmt och lite för stora bubblor. Kom inte och ta de jag älskar ifrån mig. Hoppas det finns badvakt här för poolen blir djup och jag har glömt hur man simmar.


Laugh through the pain


No More Mrs Shut Down

Något har hänt. Jag har börjat flytta in i min kropp igen. Förut var jag bortkopplad mest hela tiden. Jag dissocierade visst. Plötsligt kunde jag vara blind, eller döv eller lam. Lampor kunde börja pulsera för mig, det var som om jag gick in i landet ingenstans. Okontaktbar i min egen lilla värld där tiden var en å med tjära i som flöt alldeles för långsamt fram. Ibland kunde det hålla i sig i en månad, ibland kom jag inte ihåg vad jag hade gjort. Minnesluckor. En gång slog jag en kompis. Fick ingen hjälp av någon för jag hade för kraftig dissociation sades det. Så jag hjälpte mig själv.
Jag är jag, ibland när jag behöver kan jag själv välja att gå in till landet ingenstans, men jag vet vägen ut nu. Jag har kontroll över mig själv och behöver aldrig vara räd för att min hjärna äter upp mig själv. Nu kan jag börja leva på riktigt igen och jag är så jävla övermänskligt lycklig!!!!!
Något har hänt. Jag har börjat flytta in i min kropp igen. Förut var jag bortkopplad mest hela tiden. Jag dissocierade visst. Plötsligt kunde jag vara blind, eller döv eller lam. Lampor kunde börja pulsera för mig, det var som om jag gick in i landet ingenstans. Okontaktbar i min egen lilla värld där tiden var en å med tjära i som flöt alldeles för långsamt fram. Ibland kunde det hålla i sig i en månad, ibland kom jag inte ihåg vad jag hade gjort. Minnesluckor. En gång slog jag en kompis. Fick ingen hjälp av någon för jag hade för kraftig dissociation sades det. Så jag hjälpte mig själv.
.
.
.
.
Jag är jag, ibland när jag behöver kan jag själv välja att gå in till landet ingenstans, men jag vet vägen ut nu. Jag har kontroll över mig själv och behöver aldrig vara rädd för att min hjärna skall äta upp mig mer. Nu kan jag börja leva på riktigt igen och jag är så jävla övermänskligt lycklig!!!!!

Watch me burn


Closed mind

Jag älskar när min hjärna är en undangömd ö som bara jag kan nå.


Jag äger mig själv


A merry merry x-mas

Nu var julafton avklarad för i år. Jag var tomte i 5 minuter sen låg jag mest bara under granen med bomull och filosoferade. Ja och så tvingade jag ju mamma att ta kort på oss. Och nu skall jag tvinga de stackare som halkar in här att glo på oss.


tree
För första gången har jag inte baxat min julegran.
För denna gran är min gran, den är nämligen nersågad i min skog... hrrrmm..
Mark kanske är lämligare ord.

Hursomhaver med sina dryga tre meter är den rätt imponerande.

Sug på den SUCKERS

Tyvärr har mina kära medjulfiranter bestämt att den skall stympas.
Om jag skulle ha slängt mig med uttrycket "epic fail" antar jag att jag skulle använt det här...

everyone can see my youth is hanging by a thread

Åldersångesten har krupit sig närmre igen.
Jag kände hur min biologiska klocka malde sönder alla tarmar idag.
ja min biologiska klocka berättar ej för mig att jag skall gifta mig och få barn.
Min biologiska klocka har endast två milstolpar, födelse OCH död.
Min klocka är helt enkelt bara en hand som klappar mig på axeln, en mun som viskar i mitt öra:

Gör något innan du är kall som en sten.


Då brukar jag gå in på Carolina Gynnings blogg och läsa och mysa.
Hon är min själstvilling har någon sagt.
Ingen av oss har växt upp, vi är två kvinnliga Peter Pan.
Ja typ pippi långstrump.


Till min fasa märker jag att...

CAROLINA GYNNING ÄR MED BARN....

har hon glömt att ta krumelurpillren???PANIK!!!

ooops...

Jag kom nyss på att i år blir det ingen Kalle Anka. Vi är i stugan och har ingen tv inkopplad. Blir det Jul ändå, utan Kalle? Hur skall man då veta när man får öppna klapparna, hittar ens tomten hit? För övrigt måste jag säga att detta kan ha varit den sämsta julen hittils än så länge. Ingen julkänsla, bara sjukt träkigt. "Dan-före-toppare-dan" - skulle inte tro det va. Visste jag inte bättre skulle långfredagen kännas rimligare.

Domestic me

I år stod jag för pepparkakorna...


Vego doubts

Vegetarianen i mig vacklar lite såhär i juletider. Eller vackla kanske inte är rätt ord, den står lite snett bara. Mer lutande tornet i pisa än Eiffeltornet...

När jag var liten klarade jag aldrig en köttfri jul fast jag försökte spjärna emot. Nu ligger fårfiolen i ugnen och jag måste erkänna det, det luktar fördjävla gott!!!

Nu är jag dock starkare och mer bestämd. Idag skall jag grava zucchini, yum yum


Nighty night

Morsning and goodbajs


Car Window blues


Sexy baby

nejmen ser man på vad jag har hittat. Bevis på att jag varit äckligt snygg redan från start!!

Forgot one thang

Jag älskar min mamma och min pappa..
Och en massa andra, men ni mina älsklingar får känna er dissade ikv för detta inlägg tillägnar jag helt och hållet mina föräldrar. Puss och godnatt!!!!'


ketchup

Det här med att komma på vad man skall köpa i julklapp till folk verkar fungera som ketchupeffekten. Först har man ingen aning. Sen kommer ingenting, sen kommer inget. Sen kommer ALLT!!! Nu vet jag vad jag skall köpa till mamma och pappa och farfar och hans kusin och deras moster i 10 år framöver. Om jag kommer ihåg det då vill säga...

I feel pretty and witty and gay


fizzy kidTill att börja med, ja jag älskar mig skälv, men jag älskar mig ej så mycket som man kan få intrycket av om man läser föregående ilägg. Inte ens jag skulle lägga in TRE likadana egofoton av mig själv.. Blogg.se's iphone-app får helt och hållet bära hundhuvudet där.Ja och jag är dessutom hemma nu, för alla som var proliga för att jag hade störtat, ni kan andas ut eller beklaga er beroende på hur mkt ni älskar/hatar mig. Nu när jag förkunnat det måste jag bara få berätta att ett barn som åkte samma plan som jag hette Loka. Vem döper sitt barn till Loka lixom. Och sedan att de dessutom var arg på denna lilla Loka hela tiden..


"INTE dit Loka"...."Nej Loka"...."KOM HIT Loka!"...."LOOOOOOOOOOOOOOOOKA!!!!"Alltså helt ärligt, vill man inte ha ett bubblande barn så kunde man ju ha döpt honom till något annat, typ Adolf.


Och om nu föräldrarna till detta Lokebarn mot förmodan skulle läsa detta vill jag att ni lovar mig att skaffa en syster till Loka så att ni kan döpa henne till Ramlösa!!!                          tack på förhand

Aim n' click

Tiden är fortfarande ett hav, och jag är en albatross som längtar hem...


If only time was money

På Arlanda med all tid i världen på fickan.


Egofotar och skiter i människorna som glor och fnissar, de är bara avundsjuka.. Hrmm....


Train pain

När jag åker tåg gör jag inte riktigt som andra. Jag är galet virrig men tillräckligt klar för att vara medveten om det. Därför blir det väldigt jobbigt både vid på och avstigning. Är detta rätt nu?? Den frågan står och stampar i min hjärna. Jag blir helt svettig och andfådd, var fan skall jag av/på?!?Detta gjorde idag att jag inte alls steg av tåget på Arlanda utan glatt satt kvar till slutstationen. Ute regnade och blåste det, på tåget var det varmt och tryggt då jag blev kvar. Man vet ju vad man har och trivs man med det borde man inte riskera något var min tankebana.


Som sagt jag är virrig men fullt medveten om det. Det är tur!! Jag skall inte åka förns halv 6... Denna lilla fadäs innebar inget annat än en extra liten sväng på det mysiga tåget


On the train again


Shut up and drive

Jag har resfeber, håll tummarna för mig. Själv skall jag hålla andan.


new year's promise
I år lovar jag mig själv att snöra alla strumpor så långt jag bara kan.
Sen skall jag köpa en hel drös med identiska svarta tubsockor.
För jag skall aldrig ha huvudvärk efter att ha försökt para ihop små strumpstackare igen.

one wish for christmasi jul önskar jag mig att alla kvinnor omedelbart skall sluta fördumma sig sjäva


tack på förhand

No pain, no gain - that's insane

Män säger att värsta smärtan man kan uppleva är att falla på cykelstången, kvinnor anser barnafödandet vara den värsta.

Jag hävdar bestämt att mest ont gör det när man ser någon man älskar riktigt starkt må dåligt.


Jag kan föda barn och falla på stänger i en evighet bara alla jag älskar slipper smärta i livet!!!


Im gettin' old and i'm starting to smell

Nu har min ungdom passerat.

Syskonbarnen har sovit över, det var så jag märkte det. Jag går numera och lägger mig tidigare än NIOÅRINGAR?!?!!!!!!!!??


Im DONE

Bilden nedan sammanfattar allt. Nu skall jag bara vara lektant åt vilda barn i en evighet innan jag får sova. Och nej, jag tänker inte lägga ut bildbevis på hur schletn jag kan se ut. Både för er och min skull!!


Backyard baby

Hej mitt vinterland nu är jag här


Color splash


his tongue slipped

Idag råkade min undersköterska säga att jag var Butch... Jag dog av skratt, han dog av genans när han insåg vad han sagt!!!

all publicity is not good publicity
Varje kväll ser jag på Jersey Shore. Ett av de mest intelligensbefriade programmen någonsin skapat. Supa, slåss och ....


Att slåss och ... är en produkt av allt supande och igårkväll sprang en av killarna rakt in i en vägg efter att ha blivit arg på fyllan. Sedan kom ambulansen och hämtade den stackars fylleristen. En av tjejerna satt och grät för att hon betett sig i fyllan och villan och sen fått ågren. Jag vet inte varför jag ser på det hela för det är ganska tragiskt egentligen.


Det enda roliga är att det faktiskt är ett företag som producerar alkoholhaltiga drycker som sponsrar skiten. "The program is sponsored by ...", drick anvarsfullt" eller något liknande. HUR HUR HUR kan man tro att folk kommer vilja dricka alls om man följer denna serie. Allt serien går ut på är att visa deltagarna i mer eller mindre pinsmma situationer de hamnat i pga alkoholbruk. Jag skrattade så jag grät, tjejen som gjort bort sig i fyllan igår grät bara.

An apiffany

Var det Lotta Engberg som spelade Miss Fran Fine i "Nanny"???


it's just the little things

Efter en hård dag med smärtande ben och hängande ansikte träffar man på världens gullunge."MEEEEEEA, VA FIIIN DU ÄR RUNT ÖGONEN"Underbara Tim!!!

Ja, och underbara smink förståss...


M to the A to the S to the K

Put the mask on ur face just to make it next day


funny lady
Mamma är världens roligaste. Nu har vi en dammsugarförsäljare i huset. Därför har hon ej städat på 14 dagar och det förklarar hon stolt för mannen med damsugarn.


"Jag ville att det skulle vara riktigt dammigt när du skulle komma och städa åt mig."


Det roligaste med detta är att mannen är gravt allergisk mot både damm och djur så han får springa o suga i sig av astmasprejj titt som tätt...


Det allra bästa ikväll var dock när jag, med skratten i halsen, skulle öppna datorn för att skriva detta inlägg.
Det första som kom upp var mammas beställning av min julklapp.

JAG SKALL GÅ PÅ THÅSTRÖM!!

In tha car, tha car


White wine


€%#€%#€%#%#€%

Jag gick sönder, UPPSOPAD, slängd i soporna


Byggde upp något nytt av skärvorna som kom undan.


IhoplimmadMOSAIK-MEA

Picture time


And time goes by, so slowly and time can do so muchJag skulle vilja citera ett citat jag hörde på skavlan för några nätter sedan. Det var en känd man som jag ej kan varken namn eller ansikte på som tyckte att en spansk banjospelare hade sagt något så smart om tid.."Tiden skall ej vara som en fågel som flyger framför dig.


Tiden skall vara som en trygg oxe som går brevid dig. "Såhär i efterhand håller jag med mannen, men just när han sa det kände jag mig hånad. Tanden, som jag längre inte hade kvar, gjorde ont. Varje pulsering i huvudet kändes som en evighet. Oxen hade gjort revolt och stampade på mitt huvud.
Jag önskade att tiden kunde ha flygit iväg där och då.

RSS 2.0