Im a maniac, maniac.... and it feels soooo good

Jag hade idag planerat att träna minst 2-3 timmar. Nu är klockan 22.15 och jag har inte svettats en enda droppe än... däremot har jag styrkepromenerat (power walkat) i 2,5 timmar. Därför tänker jag varken skämmas eller be om ursäkt.
Det tycker jag däremot att mina skor borde göra, de pallade nämligen icket styrkeprovet. De har nu spruckit och jag tillhör den skaran som går med trasiga skor. Det kanske iofs inte är så illa när jag tänker efter. Det betyder ju nämligen att herr Cornelis Vreeswijk har skrivit en visa om mig..


Imorgon börjar jag dagen med gym, fortsätter med skola, sedan löpning för att slutligen runda av den medmålning i tre timmar.  tänk om ALLA dagar kunde vara så...

fail

Jag har försovit mig.

school-fool

Uppe med tuppen och galningarna. Idag skall jag till skolan och sedan skall jag till tandläkaren som skall borra i min käft. Jag vet inte vilket jag längtar till mest.

Detta blir en l¨ng dag då jag efter skola skall klämma in eller två arbetstimmar för att sedan gå på träning.
Nu drar jag på gymmet, om 13 timmar sådär är jag hemma igen...


BLÖÖÖÖÖH

Sweden, Sweden shame on you

Och sjudomar är inte bara utav ondo.
Har äntligen tagit mig i kragen och läser "Lasermannen", skriven av Gellert Tamas.
Något jag tänkt göra väldigt länge, den har som stått där i bokhyllan och kollat på mig under många år. "Skall du inte läsa mig?" har den hånande frågat mig. Och jag har tänkt att jag ska, jag ska men sedan valt något mer upplyftande som "grabben i graven brevid" istället.

Jag läser den iallafall just nu och jag chockeras och äcklas över att på lördagen den 30:e november 1991 skred ett demonstrationståg fram genom Stockholms gator.

Klockan 19.00-ish hade de samlats på Södermalm, de skulle "hedra " Karl XI:s minne.

Av hundratals Poliser som var på plats var det ingen som protesterade mot hakkorset som fladdrade längst fram jämte de svenska flaggorna, ingen som protesterade mot de hundratals händerna som sträcktes i luften i en nazi-hälsning och ingen som protesterade när de fortsatte med sina "Sieg Heil, Sieg Heil", "Judesvin", "Blattesvin" och liknande.Nästa dag var Justitieministern i uppror, det var en skandal!!! Ja alltså inte att ett nazitåg gått genom staden 50 år efter andra världskriget. Nejnej, skandalen låg i att polisen hade omdirigerat tåget då de insåg att det fanns stor risk för sammandrabbningar i Kungsträdgården där slutmålet låg.

"Jag kommer att kräva en detaljerad redovisning av polisen om varför mötena till Karl XII:s minne fick ställas in. Det är allvarligt om demonstrations- och mötesfriheten är hotad"

-Justitieminister Gun Hellvik till TT

women/men

Förra året började jag engagera mig i partpolitik. Nu äntligen på måndag får jag börja diskutera en av de frågor jag verkligen brinner för. Jag skall vara med i en arbetsgrupp för jämställdhet.


Jag hoppas att entusiasmen är fortsatt stark när första mötet avklarats. Jag hoppas att gruppen inte bar aär för synes skull. Som kamratstödjarna var när man gick i högstadiet, något som skolan hade för att låtsas att allt var frid och fröjd och att de tog itu med problemen.

belly pains

Igår genomgick jag magkrampande och djävulskap. Men jag stod på mig, höll på mina principer. Vek mig ej för smärtorna och höll hårt på min "ingen-läkar-regel".


Sen somnade jag och nu känns det bättre...

motivation tweet


Sn00ki Nicole Polizzi
Used to be in great shape when i was 19. WANTED IT BAK! RT @hanananaaaaaa @Sn00ki what's been ur motivatior to go to the gym & keep w/ it?
42 minutes ago Favorite Retweet ReplyOm hon kan, kan jag.. hej o hå IKSU, nu skruvar vi upp volymen. Jag och snookie skall bli tighta tillsammans.. Eller ja det är nog snarare jag som skall bli det med henne. För hur fantastisk jag än är så känns det som om hon inte är fullt medveten om att jag existerar och än mindre om min kroppsliga utveckling...

basquiatOm jag fick välja hur jag skall leva mitt liv skulle det vara som Jean Michel Basquiat.
Att få leva på konsten och dessutom tjäna feta cash på det.
Sen skulle jag nog lägga de där feta stålarna på nåt annat än Heroin.


Det hoppas jag iallafalla att jag skulle!!


Varför betala för att dö?
Det är paradoxalt hur mycket pengar folk är villiga att punga ut med för att förkorta sina liv.
Alkohol, ciggaretter och knark betalar vi glatt för.
Rika människor dör för att de har för mycket pengar, fattiga för att de har för lite...

fat injured woman


Igår sa min läkare att jag var tjock, eller antydde iallafall. Jag svarade att:


"ja, men jag har varit opererad och sedan sprack mitt ben och sedan låg jag ner i 4-5 månader.
Jag får vara hur jäla fet jag vill ".Nu känns det väldigt jobbigt att gå ut och träffa folk...
tack kära läkare tack

dog babies

Inga valpar i helgen, inga igår och inga idag.
Jag flåsar nu värre än tiken.
Mamma ligger brevid henne på golvet och väntar.
"nu tänker jag ligga här tills någon av oss har fött ett barn"
FORTSÄTTNING FÖLJER....

a fever-monday-tulipTulpanerna dör och Linnéa gråter

u can tell I aint well

Syndafloden rinner över min panna, ner i ögonen och får allt att bli dimmigt. I natt fick den alla mina små babianer att bli suddiga. Alla rosa feberelefanter blev oskarpa. Jag förvandlas till en elefant och en babian själv. Jag har feber, jag har hosta, jag har rastlöshet och jag har husarrest.

Jag har även en dräktig tik, hon skulle ha ploppat igår, men kniper fortfarande.
Så här ligger vi och flåsar ihop.
Min tik och jag

gloomy sunday

Min farmor hette Ågren i efternamn, idag heter jag det i förnamn. Usch vad jag hatar Söndagsångest!! Hela veckan skall förberedas inför så den kan dra igång, men jag är sjuk och vill inte att veckan skall dra igång. Jag vill inte fylla i FA-skattesedlar, jag vill inte städa, jag vil ingenting. Jag vill bara sitta under min korkek och lukta på blommorna..

impressing mahself

När jag har tråkigt får jag uppenbarligen ett behov att hävde mig själv. Detta så till den milda grad att jag gärna drar till med en och annan lögn.

På arbetsförmedlingen står det att jag pratar flytande Albanska, det bara hände av farten sådär. Jag trodde då att det var en engångsföreteelse. MEN NEJ.
Jag har tydligen gått med i något som heter Linkedin, jag vet inte vad det handlar om riktigt för det var så tråkigt så det har jag glömt. Men det synes vara ett ställe där man kan kommunicera med alla sina arbetskontakter. Typ som ett facebook för alla som är för jobbrelaterade för ens private FB. Det kanske startades av någon av alla som skrivit något taskigt om sin chef på Fejjan och sedan fått sparken eftersom han/hon glömt att chefen fanns med på vänlistan.

Hursomhaver, jag har addat mig själv som Berta Bertilsson och jag är manager för OKQ8


Tänk er då hur mina personliga brev ser ut när jag söker jobb....

time to pop some puppies

Och halkan gick bra, tänk att man alltid skall underskatta sig och tro att man är sämst. Eller ja, egentligen tror jag att jag är bäst och så jäkla äckligt bra ändå tills det gäller, DÅ, när det är prov eller tävling eller utvärdering då är jag plötsligt en ny person. Då har jag gått från att vara fantastisk och makalös till en liten sketen skit som inte ens borde få andas.

Idag har jag iallafall spänningsvärk i rygg och axlar efter gårdagens nervositet, om två dagar ploppar tiken valparna så det är bara att förbereda sig på ytterligare ett psykbryt. Jag har nämligen förlossningsfobi. Bara jag tänker på någon jag vet är gravid börjar jag vrida på mig och adrenalinet pumpas snabbt ut i blodet. USCH. Mer spänningsvärk att vänta alltså.

Kanske gör som jag brukar göra när det är någon lite för nervkittlande händelse (folkval till exempe); knaprar några sömntabletter o sover mig igenom bedrövelsen så får nån annan sitta valpvakandes i mitt ställe...

blööööh

Nu skall jag fara på halkbana och det känns som att mitt hjärta har föregått mig. Den är redan där och har halkat upp i halsgropen.
HELVETET VAD JAG ÄR NERVÖS!!! detta kan aldrig gå bra

I sing my late night singing song


gettin dat drivers license

Igår var jag på en obligatorisk kurs om risker som varade i TRE timmar
Det var ungefär såhär:
Varför förvandlas vuxna (nåja, halvvuxna) människor till dagisbarn såfort man hamnar i en kurssituation? Alla blir plötsligt de där präktiga flickorna som vill ge fröken blommor. Eller den där dryga pojken som lägger ett äpple på katedern, yuck!!! jaja det är fixat nu iallafall, på onsdag blir det halkbana, punto final

my uncle is in the movies
Min farbror, ja galenskapen går i schläkta...

RSS 2.0