Ms goodie goodie

Idag har jag för första gången i mitt liv pluggat. Det kändes ovant.


Men för en betraktare skulle det nog se ut som om jag var ett riktigt pluggproffs utan socialt liv, kolla bara:

Tjocksockor med fötter inuti, bekvämt upplagda på ett bordEtt par rejäla glasögon för att riktigt understryka hur smart jag är, sen att jag blir påkommen med att plugga gymnasiekurser, det är en världslig sak...Nu är det dock nog med duktigheter, nu skall jag sätta mig och dreggla över min drömman numero uno..

Nämligen... JACKIE CHAN!!! ohh yeah

if u can't cheer up at least make up


Jag skall måla hela världen lilla Mamma...

För min lur har slutat fungera så jag är arg och då måste stridsmålningen på. Om det inte vore för att jag bantar skulle jag garanterat ställ amig vid spisen och göra en monstermatlagning ikväll. Istället får jag väl sminka mig lite till, egofota och knapra på en morot eller två...

goodmorning einstein

Jag har en ny uppfinning på G. Jag vill göra en såndär domino eller vad det nu heter, en såndär som man stoppar på däcket också blir det ström när man trampar. Oftast är de anslutna till cykellampan men min variant skulle vara ansluten till min Mp3 eller lur. Smart va??

Antagligen finns skiten redan eller så alstrar dessa små "dominos" inte tillräckligt med ström för att ladda upp sådan skit, men detta tänker jag förbise!

will u kill the ill that fill me?

Fyra nyanser av sjuk

mhmm

Någon läser poesi utanför fönstret mitt, det hör man liksom på tonen. Om jag bara kunde hosta lite mindra kanske jag skulle höra vad hon sa.

eat til u can't see ur feetpapi o jag gläfsar som inga andra.

no pain, no gain - that's insaneMan blir inte snyggare än såhär om man spenderat dagen i limbo (läs genomgått tryckmätning).


In i muskeln skulle de med ett spjut som de prompt ville påstå var en nål. Men jag är väl inte dum. Svär de hade snott utrustningen från nån gammal tortyrkammare. Sen skulle man springa på löpband, plant och i uppförsbacke med sladdar hängandes och slängandes ut ur vaderna. Jag tänkte, när jag sprang där med dessa sladdar fladdrandes omkring mig, att detta måste ju vara en dröm! En sjuk jävla mardröm. Men det var det inte, det vet jag, för att de nöp mig. HÅRT! Men jag vaknade aldrig, skrek gjorde jag däremot som om det varit en mardröm.

Och just det, de hittade tryckförändringar så mest troligt blir det operation också... GREAT!

venus/mars

En kvinna söker en man som respekterar henne. En man söker en kvinna han kan respektera.

razor mouth

Jag har tappat en fjärdedelstand, alternativt en fet jäkla lagning. Eftersom jag hatar att gå till tandläkaren har jag hittils löst det på annat BILLIGARE vis. Jag har lagat med tuggummi, billigt och gott.

Nu idag har jag dock svikit mina tandläkarfria principer och ringt och hundat efter en tid.  Plånboken lär kännas lättare iallafall. Egentligen borde man få betalt istället för tvärtom som belöning för att man går igenom ett sådant helete. Jag funderar starkt på att göra som farfars syster Greta; slita ut alla tänder och börja med löständer redan nu.


Eller så fortsätter jag helt enkelt med mina tuggummin.

sweat til u r soaking wet

Jag tror att jag är allergisk mot naproxen. Igår tog jag nämligen en och efter det fick jag fetaste frossan, har svettats floder hela natten. Egentligen brukar jag inte knapra piller men jag skulle ut på krogen och det gjorde så ont överallt på mig så jag tog en tablett.

Usch kan jag bara säga, jag var den ofräschaste människan någonsin, men stoppade det mig från att posa sönder för vimmelfotografen?? nejnejnej, ännu en gång har min egocentrism ställt till det för mig. Jag ser ut som en ko på alla bilder. Men stoppar det mig från att lägga upp en här? NEJNEJNEJ

vad tycks? lite Fred West-känsla om jag får ha en egen åsikt.... eller??Förresten tycker jag att jag är rätt snygg även när jag är ful

my girl, my swirling lil pearlJag tror bestämt att det blev nåt fel på BB.  För alla kan se att detta ej kan vara mitt syskonbarn, det är ju en mini Mariah Carey. Vackrare än solen!

in da mix

I min lägenhet fungerar det inte som i vanliga lägenheter. För i min lägenhet finns det bara käder och en säng, ingen ugn, ingen frys och nästan inget annat heller för den delen. Därför bestämde jag mig för att importera en mixer hit, tyvärr fanns det inte tillräckligt med ström för att få igång den.

Jag funderar starkt på att hyra in en liten underbetald polska som kan vispa ihop mina smothies med bara viljekraft och en sked. Kan man få det på RUT tror ni?

the eye


Cat DeMea
älskar djuur!!!

just face it, u SUCK!

självskryt är migränframkallande, alltså; vid besök av kemiska intutitionens fikarum, tag med diklofenak!


no money aint so funny

"pinka, pank, luspank"

-Min mormor


jag har pinkat ut alla mina pengar så nu har jag vurte luspank.

Detta skall lösas på följande vis:

jag skall skriva en bok och jag skall flytta till cuba o bli politiker. Om de ej skjuter mig kanske jag kan tjäna en slant


to gain a few pounds

Igår vägde jag mig.


JAG HAR GÅTT UPP I VIKT! PANIIIIIIK

ungefär så var första reaktuionen och den häll i sig till.. nu

för nu har jag insett vad denna viktuppgång har berott på.

det syns klart och tydligt vars jag har gått upp nånstans på denna gamla bild:Rumpan har helt enkelt kommit tillbaka från semestern, och det är jag ljuvligt tacksam över

dessutom har magen gått ner.. yayyyy

aint no flat ass no more

a rose is still a roseFör när finnarna fursvunnit och håret återfått sin glans då är jag fortfarande jag. För nånstans under all slitenhet sitter en Mea långt, långt in och väntar på att bli utsläppt. Låt oss hoppas på att det blir imorgon!

change of career?

För ett par veckor sedan funderade jag seriöst på att börja plugga fysik, sen kom jag på att jag inte alls ville jobba som det. Det känns alltså lite dumt att dra på sig studieskulder för en utbildning man ej vill använda för att söka jobb. Då kan jag like gärna sitta hemma och bli en hobbyfysiker.

Jag har kommit fram till att jag antingen borde bli reklammodell eller radiopratare. Då skulle jag få utlopp för all min egocentrisitet på jobbet. Så kunde jag hålla käft o sluta upp med alla dessa patetiska egofotningssessioner.

Det enda problemet är att jag ej hittar några jobb som varken radiopratare eller reklammodell när jag söker på arbetsförmedlingen. Antar att ni får stå ut med mitt tjatter och mina aldrig sinande egobilder..

are u feeling lucky, punk??Är det där en biceps eller är du bara glad att se mig??

this is why we're hot


never get tired of animal inspired


life

I Juni månad lyssnade grannen på tv på högsta volym. Nu har hon stängt av den och jag får lyssna på hennes ångestskri. Allt det onda hon känt i sitt liv, all hennes trauma skall ut. Och jag vet att en dag, när sista gnuttan stolthet mig har flytt, då är det jag som slutat hålla emot. Då får min granne sitta där och höra genom väggen när jag vrålar ut hela mitt livs ångest

wiselicious

visdomsord:


Vill du banta? Bli shopoholic och bränn alla pengar på kläder då har du ej råd med mat och är snygg påvägen mot size zero.


reward

Nu har jag jobbat hårt ett tag. Då måste man belöna sig själv och eftersom jag är på bantning fungerar inte den gamla chokladklassikern.

Alltså smiter en mea in på toan och egofotar sig själv lite.

Nu skall jag belöna just DIG med en av alla bilder jag fick till där inne eftersom du är så duktig som klickar dig in här..

gaaahh, mitt nästa uppdrag är att skaffa mig ett liv, men det kan jag spara så jag har något att lova till nyår. Fram tills dess äre bara att fota på.. ohh yeah

wise man says

dagens visdomsord:


Hunden blev mannens bästa vän när kvinnan blev less på att låtsas vara den dummare.

THE MASK

När jag var liten och ville ha finskorna med ut i bärskogen, sa alltid min mamma; "skall du göra dig fin för trollen eller?"

Idag har jag gjort mig fin för kvalstren i min säng. Det är ju oacceptabelt så nu skall jag tvinga på er ytterligare några egobilder! Njut eller gråt, mig kvittare..I eat animal aint no cannibalOkeyy jag kanske inte äter dem, men jag har dem gärna på mig. Fejkade iofs

IN YOUR FACE MOTHAFUCKAH

Jag är sjuksjuksjuk, detta för att jag är dum i huvudet och tränade igår. Jag vet, inte bra.

men seriöst att sätta "man skall alltid lyssna på sin kropp" överst på blogg.se är väl ändå liiiite väl taskigt!

RSS 2.0