Let me present the new IT-DOG


Hunden är ingen hund längre. Han har blivit en DET. En det med en tratt på huvudet.


alltså inga valpar efter Hassel, men väl en massa lattjo trattbilder


beat it


Ms Mea Michelin


Henne skulle jag inte vilja möta i en mörk gränd
Bara för att man får lägga ut spännisbilder, tagna i webcam, när resultaten börjar synas!! SÅDESÅÅ!

everyday is sebastian day

Vissa har en naturlig klocka inom sig. Den säger till när det är dags att vakna eller sova eller göra andra saker. En sådan innehar jag inte och har aldrig heller gjort det. Försovningar är ett inlapnerat moment på mina dagar. Sova har jag ingen aning om när man br gra för bästa effekt. Däremot har jag en annan lags naturlig klocka insåg jag nyss. En Svenska Hollywoodfruar-klocka. Jag har varit däckad hela dagen, legat som en sill och sovit sen jag kom hem. Men klockan 20.55 började jag skruva på oroligt på mig. Så nu skall jag och mina kärringar umgås lite sådär.Dessutom som ni kan se ovan, var min karaktär inte av det starkare slaget. Hårprodukter blev det för hela slanten. och jag insåg precis vad det fina med hårprodukter är. Man får använda det VARENDA dag. inte som ett ar skor nån gång i månaden för att inte tjata sönder dem. NEJ du kan utnyttja dina surt förvärvade pengar exakt närsomhelst utan att någon kan tänka, "men herregud har hon inte några andra hårprodukter"


Good days shopping, såattsäga

aint singing no blues if I got some new shoes!

Jag är en shopoholist. En periodare av värsta sort. Och just nu känner jag att suget kommer smygandes lite sådär. Saktar in vid skyltfönstren, vrider nästan nacken av mig för att få en sista skymt av det där fantastiska innanför det välputsade glaset. Skor skulle vara bra, och den där klänningen jag har kollat ut som är lite i dyraste laget är vad jag drömmer om om nätterna just nu..

Men faktiskt det som lockar mest just exakt i denna sekund är schampo och balsam.. Jag älskar att gå in hos en frisör tomhänt och komma ut med kassar fyllda med hårprodukter. Och självklart med plånboken tömd på pengar.  Grejjen är den att jag faktsikt nästan behöver handla hårgrejjer, mitt penetrait-schampo är nästan slut, och utan det går världen under. Eller iallafall min hårvärld.


Ikväll får ni veta hur jag har klarat hela dagen. håll tummarna för att min karaktär skall hålla för trycket... eller för att jag vinner på lotto

Aint nothin' but a cutedog

Jag innehar den sötaste hunden och sötaste pappan.. Capish??Kolla bara när de ligger där i soffan tillsammans som två små barn. Detta trots att det var pappa som var mest tydlig på punkten om att inga hundar någonsin skulle få vistas i soffan. Men för Hassel gör han undantag efter undantag.

busfrö

oversleeping beauty

Uttrycket skönhetssömn måste ju komma utav att man faktiskt skall bli skönare av att sova. Men det kan jag inte se på något ställe. Idag sov jag ända till klockan 12 men jag var fortfarande ful när jag kollade mig i spegeln så därför gick jag o la mig igen. resultatet??


shutdown diva

Hennes ögon är döda men näsan är i topp. Hon går där o sprätter med hennes avstängda kropp.
Världen ser hur misslyckad och ovetande hon är.. fan hon måste sluta vara så blint egenkärshe is WACK!

FÖrut har jag delat med mig info om min gumminäsa. Nu vill jag göra er uppmärksamma på en annan liten egenhet jag har. Min GIGANTISKA panna!!!

"du ser ut som Tyra Banks på nåt sätt... JAMEN DET ÄR JU PANNAN"

var det en smart jäkel som sa en gång, men jag gillare pannan är rolig och ger mig karaktär, liksom näsan

BIG MOMMA

Jag har just nu planerat att bli den mest älskade mamman någonsin. Detta skall uppnås genom att bli en babymaskin. Jag skall kläcka barn efter barn efter barn. Och hur skall detta göra mig mer älskad än en mamma med endast, säg ett eller två barn, undrar ni nu självfallet. Jo det skall jag ta och tala om för er.


Så här lyder graviditetslagarna:

Första graviditeten och det gravida objektet i fråga KAN INTE prata om annat än utvecklingen på fisken som simmar omkring där inne. Hur lång den är, vilka organ som utvecklas just den månaden och SJÄLVKLART även hur unikt just hennes bebis sparkar. Ojojoj, det är nog nästa Zlatan där inne. När bebisen kommer ut pratas det bara om denna mirakelbebis. Det är som att mamman tror att hon är den första att upptäcka hur man fortplantar sig, som om det är det svåraste och mest meriterande man kan ha klarat av här i livet.


Älskad av:

Denna mamma kommer BARA bli älskad av hennes egna föräldrar och andra mammor i samma sits som egentligen inte lyssnar ett skit på hennes historier utan älskar henne för att hon är den enda som kommer sitta och lyssna på deras helt frivilligt.


Nu kommer andra, tredje och fjärde graviditeten, mamman har slutat tro att hennes barn är det häftigaste i hela världen. Däremot tror hon att alla vill höra om hur hennes barn interagerar sinsemellean. "ja, imorse då slog lilla Stefan Bella med en barbie i huvudet.. ojojoj" Dessutom har hon kommit fram till att hon är häftigast i hela världen, för tydligen är barn kvinnans motsvarighet till männens sportbilar. Alla andra kvinnor är underlägsna dem oavsett fasta bröst och puffiga rumpor bara de andra kvinnorna har färre barn. En annan liten olat de lägger sig till med är att tro att de är experter på förlossningar, ja det är faktiskt ett under att de själva inte blivit uppringda från BB med erbjudande om jobb.

Älskad av:

Den här typen av mamma är fortfarande älskad av sina egna föräldrar även om det börjar ta på deras krafter när de skall sitta barnvakt. I sitt stilla sinne börjar föräldrarna ångra allt barnbarnstjat de ägnat sig åt innan dottern i fråga satte igång med barnafödandet. De är även idoliserade av förstaföderskorna, för enligt de som är gravida första gången är ju livets hela mål och mening att bli gravid och klämma ut ungar. tveksamt om de andra 3-4ungarsmammorna älskar dessa kvinnor, de är lite för missunsamma för det.

Efter detta stadiet skall jag agera snabbt, nu är målet inställt på att bli en 10barnsmorsa, MINST!! Dessa mammor har slutat försöka hålla fasaden uppe och måla upp en förskönad bild om sina barn. De ser dem som de är och skäms inte över att ha misslyckats lite som föräldrar. Barnens namn är inget de lagt på minnet, "IDIOT", "Missfoster" och "Ungjävel" får tjänstgöra som namn till hela bunten. På jobbet berättar man inte längre om slagsmål med barbisar. Nu kan man höra i fikarummet om hur det gick till när den där helvettes stefan körde över Bella med mopeden.

Älskad av:

Denna mamma är älskad av nästan alla. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen och detsamma gäller för skadekärleken. För älskar vi inte starkast de människor som det går riktigt åt pipsvängen åt? Alla mammor älskar att umgås med dessa, de går glatt hem och tänker att "sådär skall jag då ALDRIG bli". De enda som nu har utvecklat ett hat är väl mamman i frågas föräldrar. De har helt sagt upp kontakten eller lägligt flyttat till Spanien där de då och då skickar ett vykort ifrån..


Slutsats:

om jag går igenom alla dessa faser av moderskap kommer jag alltså att vara älskad av ALLA någon gång under mitt gråa liv! WISH ME LUCK

run forest ruuun

Idag har jag  varit på gymmet och tränat styrke OCH löpträning. är jag WonerWoman eller??
Softaliserad utav bara H-vette idag, tights och intersporttubsocks.. bättre matchning, finns det??

natural born uglydetta är jag och mitt hår, posandes tillsammans, tidigt imorse efter att frisör Andreas har klippt av två cm och lockat det.

"Nu skall du få vara fin hela dagen, det lönar sig att gå upp tidigt"
var vad han sa


en halvtimma senare befann jag mig på gymmet och svettades över mina lockar..
Det här är jag två träningspass och duschar senare. Bländad av sovalampan och med aningens mindre volymiöst hår...

ful är helt enkelt mitt naturliga tillstånd and I LOVE it!!

cut ur hair off for detroit!!
snart är topparna fixade

just give me some mothafockin summer


update

Jag är så sjukt duktig att alla ni andra avundas min duktighet. Jag Mea Sethson är död men kör ändå en tvätt mörka 40-graderskläder. Självklart hittar jag detta...... såfort jag kört igång maskinen. Kanske borde börja shoppa en ny färg??


och dessutom vill jag bara säga att jag pussar kanske inte grodor, men min katt pussar mig vare sig jag vill eller ej:


I don't kiss no groda

Jag tänkte på en sak en av mina älskade hemmafrukärringar sa. Hon var på rådgivarhumöret och drog till med floskeln "man måste kyssa många grodor innan man hittar en som förvandlas till en prins".

Jag tänker precis tvärtom:

Man måste kyssa många prinsar innan man hittar någon som INTE förvandlas till en groda.


För vem fan går med öppna ögon och pussar på ett slemmo... nej tackJag kysser inga grodor!

Hursomhaver det är inte något jag behöver fundera p just nu. Feministfestival är nämligen på G här i umeå. Imorgon är det Klubb Xena, dit enbart kvinnfolk är välkommet. Fantabulölst på min ära

ring ring, why don't u give me a call?

MeaDirekt, kan jag hälpa timm med något??
Sitter och ringer runt till mina små industripojkar. De skall få komma på besök och bli mätta på. Intressant hur snabbt telefonförsäljar rösten smyger sig på. Den där som sålde så bra när jag ruingde och sålde lotter. Breaste norrländskan ever. Även intressant hur mycket mer omtyckt man blir när man erbjuder pengar istället för att försöka lura av människor dem. Plötsligt blev allt så mycket lättare, det där skämtet ni nu så glatt skrattade åt skulle ni säkert ha funnit stötande om jag velat sälja nåt.

Erkänn era snåla jävlar..

a walk to remember

Jag sitter ute i skogen hos mina föräldrar och promenad med tiken väntar. Solen skiner och det känns som en perfekt start på dagen
skriver nåt mer intressant när hjänan startat upp

let's have some fun the buns are done

RÄTTELSE, hemmafruarna drar igång redan ikväll!!


UNDERBARAMEA:Även jag vet min plats i samhället..

when one door closes another unlocks

Igår visade Tv3 sista avsnittet av "tough love" och en sorgsen känsla infann sig. Det har varit ett sant nöje ett få se denne äktenskapsmäklare agera dagisfröken åt de åtta trasiga tjejerna. Se honom få dem att tro att allt handlar om det manliga perspektivet. Till min lycka skall dock Tv3 inte överge mig alldeles helt och hållet. Jag blir inte lämnad ensam utan hjärndöd tvunderhållning. Nästa söndag börjar svenska hollywoodfruar. För det fattar väl alla, att intelligenta program inte är något som är önskvärt. Vill jag anstränga min hjärna läser jag en bok, annars slår jag på någon av de kommersiella kanalerna och låter hjärncell efter hjärncell förgiftas.

pics don't lieSom vanligt vann jag posningstävlingen, emma bentävlingen och elin hårtävlingen Om vi ändå bara kunde slå oss samman till en, tänk vilken supermodell vi skulle bli!!

in ur cat eyes

Min katt konkurerar ut mig, vad det än gäller, här bajsar han på mina ögon..

she's a time-eater

Igår började dagen med att jag försov mig som alla andra morgonar. Sen for jag på sånglektion, lekte att jag var med i "cats" ett tag och vrålade Memory för full hals.

Efter det var et jobb på G, jag ringde och snackade med patienter som ett geni. Visst lite virrig var jag då och då, men inget som de inte kunde ordna upp. Direkt efter sista klicket for jag iväg till boxningen. Flåsade och flämtade som en halvdöd hund, konditionen är ICKET på topp efter min monstersjukdomsperiod.

Efter att svetten duschats av bar det iväg hem till Elin, där sminkning och popcorn väntade. Sedan kom Emma med modellbenen förbi. Det innebar photosession...

och sedan for vi ut, kom hem 3 inatt.
Även jag hade en liten photosession med min mobil:


mafiosos, endast en varsin angorakatt som saknas.. och cigarr dåDet var GUZZEN på BUZZEN o BUZZEN på GUZZENDet roligaste med denna bild är att den faktiskt är tagen INNAN utgång.. man borde alltså ha sett mer charmant ut, men vafan, vissa säger att de är för söta för att behöva en personlighet.. jamen då är väl jag för personlig för att behöva söthet

wake me up before u gogo

Imorse blev jag väcta av katten. Han sandpapprade mig i ansiktet med sin tunga, NOT TOO NICEMen erkänn att vi ser bra ut tillsammans, jag och min katt.Om han bara var lite mer som jag och INTE slickade folk på måfå i ansiktet...ja då hade han vart aight såattsäga

just nap gon be okey...

Här har jag ett tips till alla där ute som, liksom jag, saknar säng på arbetsplatsen men besväras av migränrelaterad trötthet. Eler bara, vanlig hederlig trötthet.

1. Stäng dörren till kontoret
2. Drag ihop två stolar
3. Lägg dig och må gött!
OBS!!OBS!!OBS!!OBS!!OBS!!OBS!!OBS!!OBS!!OBS!!OBS!!OBS!!OBS!!

meeeas.blogg.se ansvarar ej för fräschheten som efterföljer, vidare ansvar tages heller ICKET för sura eller tillochmed rosenrasande arbetsgivare.SOV GOTT!!

that shit is just retarded...

Idag hitade jag en gammal VR på mitt rum. jag brukade köpa såna förut och kolla på bilderna, vackra kvinnor med fint smink och fina kläder. Det de skrev var inget jag någonsin läste. De känns inte som sveriges hjärnelit, de som skriver på VR.

Kolla bara på detta omslag, det fick mig att skratta rätt så gravt:
De skriver "VILKET FETTO", med en pil mot Jessica Simpson som blivit kallad fet på senaste tiden. Ett försök att vara sarkastiska OCH PK från deras sida. "Hjälp oss bojkotta de sjuka idealen." Åhh så trevligt.. MEN, ser ni benet?? De har alltså tagit den mest uppenbart retucherade bilden någonsin. Hur tänker man när man gör så just till denna tidning? Vad är budkapet??  Nej tjejer, sluta inte ät... just retouch your pics in facebook and that blog of urs....

dead girl talking

Min Farfars syster sa en väldigt vacker sak en gång. Något åt det här hållet:

"Det farliga är inte att dö, det farliga är när man dö innan man dör, medans man fortfarande lever. Att inte kunna uppskatta det där barnet som skrattar på bussen, det är en verkligt tragisk död!"


Idag är jag precis sådär farligt tragiskt död. Jag har migrän och är verkligen död innan jag dog. Och barnet på bussen fick mig att vilja skriva en motion om återinförande av barnaga...it's all bout weedy eyes n' the retouche


Jag vet jag vet, originalet är vackert nog, Mea the one and only beutiful naturalemente.
Men det går ju alltid att göra lite finjusteringar så jag blir perfectlamente ist..

Photo: Ezther Söderling
Retouching: Uttråkad Ezther Söderling på jobb

Give me some of that växthuseffekt

Ja, så känner jag just nu nä rjag sitter här påpälsad på kontoret men likförbannat fruktar att frysa arslet av mig. Är rädd att rumpan helt enkelt skall strejjka, vägra ta mer kyla och bara trilla av. Så jag som brukar vara en sådan miljövän känner just nu att de där koldioxidsparande sakerna jag har ägnat mig åt lite halvhjärtat kanske var det dummaste jag gjort. Det kanske är så att genom att vara klimatsmart skrev jag på min egen, eller iallfalll min rumpas, dödsdom.

Och nej ingen anledning att ni skall bli arga på mig. Jag vill inte att isbjörnarna skall drunkna eller att någon syndaflod skall komma och äta upp oss. Nej tack till det. Men faktum kvarstår, människan gillar snabba lösningar på problemen som verkar mest kritiska för tillfället. Inte de problemen som kommer nästa år. Deal with that later. Så jag tycker vi tar lite såndär växthueffekt nu, sen få vi väl utrusta isbjörnarna med flytvästar, och jag tar på mig ansvaret för att bygga en ark.


Var inte så jävla missunnsamma, jag menar titta bara på mig:


RSS 2.0