Aint nothing but a posing parteyyy

Igår var jag på nån African Club feeling, eller något i den stilen. Tungt, tungt!!

Inga bilder blev tagna där för jag var för upptagen med att skaka på fläsket. Därför bjuder jag på lite bilder från tiden då vi väntade på bussen. Jag styrde upp med en rejäl posatlon och elin agerade fotograf:I dreamed a dream

Mea tänker inga smarta tankar före elva, Mea rapar inte ens före elva.
Var det Pavarotti?


Ifall det var det så skulle det ju vara en passande person. Idag har jag nämligen en tjockisdag och känner mig minst lika stor som han. Överallt ser jag fett som pressar på och väller över. Det blir alltså en del gym idaf, för om jag har gått tre pass så kan jag ibland, sådana här dagar, få för mig att allt det där som dallrade har tränats bort. Allt på en och samma dag..

Eller så skiter jag i gymmet o köper en påse chips. Kanske öva lite skalor och sedan BLIR jag Pavarotti..
"TIIIILL HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVS, TILL HAAAAAAVS"she's a mess but trying to cover it up with a nice dress
anledningen till att denna blogg inte innehåller dagens utstyrsel:she aint got no flow she is just too slow

Min slowitude är inte alltid till min fördel. Jag har inte pallat undersöka det där "nya" spotify så därför har jag inte fått något heller.. förns NUUU!!

så nu lyssnar jag på musik til smina öron trillar av.. :)

tiger or lamb?

Att äta eller att ätas, djungelns lag gäller överallt hur mkt vi än försöker fly från vårt ursprung.

"Och hon är vacker när hon ler
Ja hon är vacker när hon ler
Men det finns ingen i världen som vet
För lögner som är bra dom är en hemlighet
"

can u feel the earth moving?

Känner du jorden vibrera under dina fötter? Jag startar upp bloggen igen efter lite vila. Årets happening 2010!
Dagens Mea:


let me see u one, two word

Ett eller två ord, som för henne är något alldagligt. Något att bara slänga ur sig. Något som raserade hela min värld och allt det jag byggt upp.thanks I guess

and the happiness continues to grow

Jag har ägnat dagen åt att hänga med elin o glo på emil. och vi bakade scoines och pizzasallad och jag har ätit ordsentligt idag. Det är helt fantabulöst!

en kärring på sjukan höll på att fucka min dag, men det lyckades hon ändå inte med i slutändan. Nu skall jag snart dra på boxning.


DETTA ÄR LYCKA!!

tänk att man kan vara såhär glad fast man är 21 och inte 5. Det är en helt ny upptäckt!

Imorn kanske jag bloggar om något annat än min äckligt stora lycka, men just nu är det allt som fyller upp mig och chockar mig till total ointressant bloggning...

glitter and be gay, I dont even have to play

idag är jag sådär löjligt glad. MUSIKALGLAD
Som ett barn när snön faller ner första gången, jag vill skratta o skrika, hoppa omkring och fånga snöflingor med tungan. Krama okända männiksor, säga "hej jag heter Mea, vad heter du?"
inget skall få förstöra min eufori idag!
Who's that pretty girl in that mirror there??

what is THAT???Ett blåaktigt sken sprider hon runtomkringsig. Om hon varit en stjärna hade det kunnat tyda på att hon var en högenergisk sådan. Men hon är ingen stjärna. Hon är en zombie, en urvriden disktrasa och ett troll. Och allt på samma gång men ändå omvartannat. Snart kanske ett finger faller av, men vad bryr väl hon sig om fingrar. Tio stycken var hon välsignad nog att födas med så vad spelar ett mer eller mindre för roll?
Tappar hon håret däremot.. då blir hon en röd högenergitrollzombie, eller bara en än mer hopplöst urvriden trasa.

Detta trots att hennes hår inte är särskilt speciellt på något sätt. Men hon råkar älska det väldigt högt ändå. Ja, för logisk är hon då rakt inte, denna varelse

causion, resting brain

Idag har min matochsovklocka stannat. Den sannade på viloläge så där stannade även min hjärna.

Ingenting har fungerat överhuvudtaget. De enklaste saker har känts som raketforskning. Jag måste säga att det är ett under att jag har kommit ihåg hur man andas.

Nu skall jag springa ner till monsterfikarummet och dricka en kaffe.. Får se om det hjälper, känns dock som om koffein är lite för svagt för att sparka igång mig. Kokain skulle nog vara ett mer lämpligt alternativ

word of the day

"Ibland kan människor få för mycket luft, då är det dags att strypa dem"

- Mea

my slowitude and I wish u a good year

Sen som vanligt , skulle jag vilja önska er ett gott nytt år. Men klaga icket ty jag bjuder härmed på hela TRE bilder från mitt nyårs(firande?)

ideas....

Det finns studentrabatt, o pensionärsrabatt.. det borde även införas en Mearabatt..

för egentligen vilket fik eller liknande VILL egentligen ha dit sura pensisar eller snåla äckelstudenter?? Nej just det..

De vill ha dit mig. Egentligen borde jag få betalt bara för att visa mig i närheten av fik eller affärer. Typ som Paris Hilton, fast roligare o snyggare och kanske en aning fattigare...

words of wisdom

"Så jag triumferade över den onda ängeln min älskade. Jag låste in honom i garderoben och svarade vänligt i telefon.
Han kan sitta där och tugga på sig själv bäst han har lust.
Men allt sedan dess har vattenkranen i köket besvärats av generande hårväxt och sprickorna i tapeten har svettats.
Kan man ha det så?
Ute skiner solen som den gjort hela sommaren, jag önskar du vore här"

"Vykortet" av Margereta Renberg

När jag läser henne känns det som om hon har stulit mina ord som jag själv skulle kommit på om jag bara fick lite tid. Hon sätter ord på saker som jag inte kunnat förklara ens för mig själv.

poor poor Ms. Mea Marvelous

När jag var liten och spillde ut ett glas mjölk eller slog tån i en dörrkarm sa jag alltid:

"Det är stackars om mig."

Sen satt jag i ett hörn och tjurade ganska länge, eller gick och gömde mig bakom ett hus om jag behövde gråta.
Sen fick mamma "kia" mig på pannan eller läsa en bok...

Idag är typ sjätte dagen utan någon som helst matlust och det är riktigt, riktigt STACKARS om mig! Jag har åkt hem till mamma och pappa idag för att kurera mig ifrån den här stackarsheten. Mamma har "kiat" mig på foten och jag har glott på kvalitetsprogam som "project runway" och "dance ur ass off". Snart skall hon läsa bok för mig.

Utvecklingen är fantastiskt spännande. Undrar om jag fortfarande kan gå nästa vecka eller om jag gått tillbaka till att, med en napp i min mun, krypa min väg fram genom livet..

more spoons to the world

Jag och Elin SundElin har kommit upp med en idé som vi skall ta patent på. Ja ifall ingen hinner före oss efter att ha läst om denna fantabulösa grejj här.

Det är ju av allmän kännedom att ligga sked är det mysigaste som finns. ALLA älskar det. MEN det är ju också av allmän känndeom att endast en i taget kan njuta av mysigheten. Den andra, givaren, får helt enkelt ligga där mobbad ute kylan, utan att få något som helst i gengäld. Detta tenderar till att den mobbade stackaren ger efter för sin egoism och rullar över för att själv få bli förtsa skeden.

Detta kan dock lösas med att vi startar skedarföreningar all over the country. För är man tillräckligt många kan cirkeln bli sluten. Man ligger där i en oval och alla får vara med i värmenfantabulöst på min ära

it's like boom boom pow


I smell gunpowder

Jag har en aggressiv glädje inom mig. Detta betyder att jag bara kan bli riktigt glad av att bråka.
This is gonna get me into trouble..

a candle and three bottles of wine

Elin o jag har sällskap av tre rödlätta flaskor. Viiiin

en flaska är ingen flaska. två är ingen tradition tre är en dålig vana

I think I just overdosed on Ms Gynning

Jag är så ofattbart glad över att jag shoppade TVÅ böcker! Just nu är jag så obeskrivligt less på att läsa om alla killar, män, kvinnor och andra gökar Fröken Gynning satt på.

Lite komiskt är dock att halva boken går åt till att spy galla över Kjell Bergkvist, som en gång kläckt ur sig att hennes bröst var schyssta och att det är så synd om blondiner med stora bröst för att de alltid måste slåss mot fördomar. Sedan lägger hon ner ett helt kapitel där hon berättar för oss kvinnor att något patriarkat ej existerar och att vi inte skall ta på oss några offerroller och tycka synd om oss själva. Kvinnoförtryck existerar helt enkelt inte... om man inte är blond och har stora pattar alltså, och helst skall man heta Gynning också för att få tycka lite synd om sig själv.

Känns lite som om en bitterfitta inte riktigt fått insikt än. Något jag rent utav störde mig på var när hon skrev att om man hånglat upp en kille på krogen skulle man inte följa med honom hem sen om man inte planerat att knulla. Ja för då fick man nästan skylla sig själv om mna sedan blev våldtagen. Jag gillar dig Carloina, men måste du inte erkänna att om det är så samhället fungerar, att en kvinna inte skall kunna pussa en man och sedan följa honom hem utan att gå hela vägen utan att bli våldtagen. Då måste det väl ändå finnas en gnutta kvinnoförtryck, sen om man har lust att göra något åt detta kvinnoförtryck eller helt enkelt bara köpa mer pepparspray, det är en helt annan fråga.

Jaja hursomhelst ikväll blir det Alvtegens "Svek" som läses av denna gallspyende BitterFitta.

first quote 2010...

...goes to uncle Håkan.

PÅ tv:n snackar de om antikviteter..  Farbror Håkan kommenterar:


"Vet ni att jag börjar känna mig antik, men ändå går jag ner i värde ju äldre jag blir."


Själv känner jag mig som Per Moberg, men ingen vill betala mig för att slaffsa runt i köket.


Något är väldigt fel kan vi ju komma fram till, min Farbror och jag!

RSS 2.0