we nah express weself inna di lungs and now di beep fulfill it

FÖrra veckan fick jag nog av läkare, svor heligt och dyrt på att ALDIG mer någonsin besöka en såndär ryskkaviar-mumsande-lallare. Eftersom jag är en väldigt principfast människa håller jag fast vid det trots att ett suspekt pipljud framträdit mer och mer från mina lungor de senaste dagarna.


Positiva tankar YAOOO

Jag har ett nytt Instrument!! Kanske kan lära mig att pipa fram beethovens nia eller nåt. Dessutom kan jag ta häftiga sjukbilder med min cam, som dessa:


Först nu man inser hur mycket roligt läkarna tagit ifrån mig i hela mitt liv.

nevah evah going to thah hospital again maaaaan

It's a headache nothing but a headache

Jag återuppstod från de döda. Kämpade mig tillbaka efter sjukdomen. Jag låg tyst och stilla i soffan och lät tyra banks, vänner, how I met your mother med kompani fladdra förbi. Jag, Mea Sethson var förvånansvärt tyst.


Detta bara för att bli frisk och få uppleva århundradets migrän. Tack tack tack
I feel pretty and witty and gay!!

Utdrag från igår:

"Joru mea, du ser lite butch ut.. inte alls chockerande att du blir tagen för flata titt som tätt.."

"VÄNTA, usräkta mig men... alltså jag villbara fråga.... är ditt hår äkta??"


-Jo, svarar då jag och ge honom blicken alla killar får som jag förväntar mig skall förvandlas till slym.

Men han ler vänligt o säger bara.. "ja det var bara det jag ville fråga, är det det..??" han känner lite på håret och när han blev övertygad sa han bara "GRATTIS till vackert hår"


Sedan hade han den fina smaken att lämna mig ifred..


summering:

Jag ser butch ut, vilket betyder att jag ser häftig ut.. wihoooo!!! OCH jag har fint hår... poäng till MOI!!

Lets have some fun this chick aint sick

ÄNTLIGEN, skriker både jag och herr Fylking tillsammans med hela svenska folket.

Mea är frisk och väckt med ny Energi. Hon har legat ute i skogen hos sina föräldrar och blivit uppassad och förpestat deras tillvaro.

konstigt det där, hade ju vart så mycker smartare om jag gjorde det där när jag var frisk och kunde njuta av skiten. För en särskilt trevlig vecka har det inte blivit trots min "prinsessan på ärten" treatment.


Hursomhaver, time to look framåt. Idag väntar jag på att ta mig in till stan, sen försöka chilla med nå katter, efter det lite lätt boxningsträning och sedan toppar  vi det med farsan med farsan. Fantabulöst


Lördagen fortsätter med en photosession med elin o emma eller fara o kolla på boxningsmatcher i skellefteå, sen är jag bjuden på två fester och några försöker få med mig på utgång, we'll se about that though.

Söndagen blir FuckingFabulous kan jag lova! då är jag nämligen frisk som få och kan träna järnet...


och icket att förglömma tänk vilken bloggning jag kan kläcka ur mmig när jag är på detta humöret.

Buckle up!

Im shooting for the stars!

Okeyy, jag har en plan! Jag menar checka denna bilden:
Ja precis som ni utbrister så ser jag fantastisk ut. Jag är helt enkelt jordens snyggaste glasögonbärare. Trots sjukdom och inget smink är jag sådär snygg. Det är ju helt och hållet klart att jag skall bli glasögonmodell. Right?
Det gör inget att jag inte är sådär smal som önskas skulle kunnas av diverse agenturer. Jag har nämligen sett de där glasögonposterserna och där är sällan någon kropp inblandad... annars får jag väl bli en såndär plusmodell.. "tjockismodellen Mea".. I like the sound of it

Inventing new expressions

Jag har hittat på två nya uttryck såhär under min sjukdomstid. Eller ja, jag har nog kommit på fler men jag har kommit på två som har överlevt i mitt minne genom hostattacker och feberfrossor.
nr 1: björndag

att ha en Björndag innebär helt enkelt att man är dum i huvudet. för björnar går ju i ide och när man upplever en Björndag har ens hjärna gått i ide. Skulle också kunna fungera om man kände nån som heter björn som är lite mindre intellektuellt bemedlad. Men från början kommer det alltså från djuret björnars beteende att sova oacceptabelt länge.
nr 2: Bananskalssurfare

En bananskalssurfare är en sån som jag. Det kommer från uttrycket att "glida in på ett bananskal". Det är bara det att detta uttryck passar för att beskriva människor som ALDRIG ansträngt sig något men ändå inte blivit en A-lagare... än. helt enkelt en människa som hittat ett bananskal och bestämt sig för att inte hoppa av det.

Im getting attacked by boredness

Where the fuck are my glasses?!? huh? HUH PUNK??
Ohh, that's better..
Tht's what Im talking bout... finally I can chill!

och nej, jag har inget liv.. men jag har planer på att skaffa ett...

I can see the light

jag känner mig hundra gånger bättre idag än ogår. Ingen vet vad det beror på, kan det ha varit att jag fick ösa ur mig all dålig energi över den där stackars okompetenta läkaren på den där mediokra vårdcentralen? Eller var det så enkelt att ingen med så mycket överskottsenergi som jag har, kan vara sjuk i någon längre period?

Ingen som vet, det jag vet är att jag MÅSTE infinna mig på träningen imorgon, annars blir jag galeeeen! och då menar jag mentalsjukhemsgalen.. Sådan galenhet är inget jag eftersträvar så därför har jag sett till att jag kommer vara frisk imorn.

Jag har blivit en C-vitamins-junkie... druckit 4 såna där brusglas på morgonen + 2 glas juice. Nu kan kroppen inte klaga på att jag misshandlar den! Den har tillräckligt av såna där antiförkylningsvitaminer så blir den inte frisk är det tamigfaaan dens eget problem. Jag har försett den, nu behöver den bara få tummen ur.

Imorn går en Mea på träning, hög på överskottsenergi och överdosering av c-vitaminer

suck it up, bitch

På lördag skull ejag gå min första boxningsmatch och det hade ju varit roligr. Istället får jag gå en RSmatch, för detta som har attackerat mig måste vara det där RS-viruset.

Hela munnen kliar och jag hostar så att det gör ont i lungorna nu. ALLT är bara förjävligt.


Om någon har ett litet mirakelpiller nånstans i sina gömmor så är NU rätt tillfälle att leta upp det!

she's all alone in the middle of the night with nothing to do, so she goes model/paparazzi

Glasögonen är på för att jag är sjuk och av samma anledning är allt lite suddigt sådär.
Jag drömmer om en dag på stranden, så jag tog en lampa och låtsades att det var solen som bländade mig
¨
Jag borde faaan vara glasögonmodell och ändå HATAR jag glasögon

Jag måste få tillägga att jag är hetaste fucking sjuklingen någonsin, men det hjälper ju föga när man hostat upp halva lungorna och nyst ut hjärnan.... hellre FUL o FRISK säger jag!!

And your mama's good lookin'

och priset för den med vackrast mamma går till......... just det.. MIG själv


an ill pic!!Jag är så sjuk att det borde ordnas en välgörenhetsgala för mig! En såndär med en massa bra artister och sen jag mitt på scenen i en sjukhussäng, ätandes vindruvor. Antar att alla andra skulle få ha munskydd eller nåt för att inte bli smittade, men det skulle det vara värt! Thåstöm skulle vara där och Wyclef Jean, Lauryn Hill, Mary J blige, Helen Sjöholm, Snoop skulle sitta där brevid min säng och badda mig med rosenvatten och på andra sidan sitter Jay Z med ett palmblad och ser till att det fläktar skönt.

Ja, det enda jag egentligen ville säga är:

DET ÄR STACKARS OM MIG!!!

this is why Im HOT!!
men vem försöker jag lura egentligen
det där var faktiskt sent igår
nu känns det som evigheter sen
jag har fuckat mitt face o fuckat mitt hår
känner mig som en hamster med feta jävla lår

jAHAAAAA

bad pappa att rota fram ett svart linne i garderoben som jag har hemma hos mami o papi när far min skull ein tuill stan.


ring ring i telefonen

Papi: jag har hittat ett linne här med knappar på...

Jag: med KNAPPAR.. wtf

Papi: ja det är som märkblått med knappar längst upp

Jag: Pappa det där är inget linne, det där är en t-shirt

Papi: men du..... vad är ett linne egentligen??

förklarade snällt för honom att ett linne inte har några ärmar, det kanske klickade för honom, who  knows

en gång hämtade han en sminksvamp när jag bett om en maskara.. kanske blir regnstället han kommer släpandes på till slut


HOPPET!!!!

yäyä I suck, whatevaaah

I know, I know jag suger på detta här bloggandet för tillfället. Fyra dagar sen jag delade med mig av mina visheter sist och jag hoppas att ni kunnat hantera vardagen ändå.

Hursommhelst jag hade sparat på mina hjärnresurser ett par dagar när jag kom på den briljanta idén att stick apå corona igår. Alltså en köttmarknad här i Umeå som i vanliga fall är lite i det skabbigaste laget även för mig. Men igår var det GRATIS som det tydligen alltid är på tisdagar. Gratis är gott, även när det är äckligt, det har min mamma lärt mig!

Och vet ni vad? Att gå ut nyktert och dansa från 10.00 - 02.00 är som att vara på ett sjukt långt IKSU-pass fast med mig själv som instruktör. Jag har hunnit köra afro, step up och en hel del nyuppfunna pass som jag helt enkelt improviserade fram igår.

Detta skall härmed vara min medicin. Numera skall jag vara på skabbstället nummer ett i umeå och förgylla det men min tokdans varenda tisdag!

Let me share a secret with you

Ni kanske tror att hon den där Mea, hon är normal. Alla eleftanter hemma, så att säga. Och så långt kan jag hålla med, men faktum är att jag skulle kunna jobba på cirkus. Numret efter skäggiga damen skulle jag nog ha.

I will show u why:


so far so good

här brakar helvettet lös


jag skulle nog kallas för rubber nose

as tired as a sleeping tiger

Jag är trött trött trött!! Snart skall jag somna och drömma sjuka drömmar om lila orangutanger som försöker ta över världen..

over and out

RSS 2.0