svenskar som köper kvinnor

Att svenska män far utomlands och köper fattiga kvinnor/barn att ha sex med är det nog ingen som accepterar. Det är helt oacceptabelt. Man skall inte köpa andra människors kroppar, så är det bara.


När ett par däremot åker till Ryssland för att låta insiminera en kvinna då får de hela svenska folkets stöd. De fick nämligen problem när de skulle åka hem med sitt barn. Man får inte utnyttja fattiga kvinnor på det sättet i Sverige. Barnet kunde inte räknas som deras eftersom det inte var det.

Familjen gråter ut i tidningen, och i morse även i TV. Självklart slipper de undan jobbiga frågor om den moraliska aspekten.Är detta verkligen okeyy?

Im not ur angel, with me follows dangerHan säger att jag är en ängel.
Men vore jag det skulle jag ta mina änglavingar och flyga.
Långt bort tills jag skakat av mig allt det som är mig bekant.
På en grekisk strand skulle jag göra mig nya bekantskaper.
Jag skulle göra mig ett nytt liv,
ett nytt jag,
ett mer änglalikt sådant.

junk in my trunkja eller helt ärligt så är det inte bara där, hela mitt liv är en junkyard just nu......


bli till o bryt ihop o kom igen

All we need is sun bapararara

Jag har i egenskap av skirbent och reseälskare blivit ombedd att åka till valfritt resemål med valfritt kompanjemang för att blogga.

Eller helt sanningsenligt så har väl ingen bett mig, jag har bett dem på mina bara knän. Ja alltså solresor som just nu anordnar nån sådär lattjo för en lycklig bloggare...

ja kolla själva på länken nedan:

http://www.solresor.se/en/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/


KOLLA, inte röra.. jag skall nämligen ro hem det här. ta bilder och skratta åt er andra som sitter där hemma i sverige och försöker vinna läsare på att pumpa in silikon här och var. Eller starta nåt bloggkrig.. HA; är vad jag säger


HAHAHA

backstabbers, u make me look good

Jag har tänkt på en sak. Ni vet folk som hugger en i ryggen eller snakar skit. Man skall ta det som en komplimang, alla är hatade, men somliga har så pass mycket respekt att andra inte vågar stå för sina äckliga åsikter. De måse smussla med dem tills de tror att man inte tittar. Ibland kan de knappt hålla sig, men de törs inte annat...


Jag är en sån. En sån som man hugger i ryggen. Det betyder att jag är lite farligare än de flesta!!

I smell something fishy

Jag vill börja med att klargöra att, JA fisk är fortfarande det äckligaste som finns. De simmar fortfarande omkring i äckligt slemmiga vatten och de luktar något sjukt äckligt.


Hursomhaver, jag har bestämt mig för att börja äta lax igen.. Om nu min mage klarar av det. Detta beror då på att det skulle vara bra för mig rent näringsmässigt, jag är nämligen den sämsta vegetarianen någonsin. Igår kom min dietist fram till att jag bara får i mig 1000 kcal/dag och därför går jag inte ner i vikt.

Den andra anledningen är att jag inte har några problem alls med att döda fisk. Faktiskt är det något jag tycker är roligt tillochmed.


sjukt intressant inlägg känner jag... NOT

it's like whooaaaagood day infront of me

och fåglarna skriker
solen skiner
katten klättrar i träden


jag tar på mig högklackat, stan med resebyråer i sikte.

Personlg träning halv 3


I know u bitches want my life, but noone can play this life as Mea Sethson
känner att jag har kommit tillräckligt långt för att få prata om Mea Sethson i tredje person... livet leker inte, det är jag som leker med livet

domestic woman

Vägen till en mans hjärta går genom magen


När jag var liten tyckte jag det där mest lät äckligt eftersom jag redan då kommit till insikt att kroppen och dess organ inte är riktigt rumsrena.

Nu är jag äldre och möjligtvis inte visare. Några saker har jag dock insett, här är en av dem:

För att verka som en lyckad kvinna måste man sno åt sig en man. Och även jag vill inrätta mig i ledet av lyckade människor. Därför har jag slutat att läsa allt annat än kokböcker, who needs a brain when u have somebody else who can think for you?

jag skall bli en barnmaskin utan dess like

Ikväll träffas jag, Elin x2 och Emma på något vi kallar för "makakurser". Vi lagar mat och tar kort på oss själva, allt för att lära oss hur man lagar godaste maten och ser förtjusande ut samtidigt. Bilder kommer sen, kom gärna med synpunkter och förslag.

Vi tål kritik

ritch bich for a split second

Mamma:

VET DU VAD?!? Banken kommer sätta in x kronor på vårt konto

Jag:

WHAT??
Jag hade precis hunnit planera alla resor jag skulle kunna göra och alla fina kläder jag skulle få. Min mamma har nämligen lovat mig sjukt mycket saker. Varje gång jag ser nåt fint säger hon "det där köper jag till dig när jag blir miljonär".

Alltså har jag en hel del hus världen över som är mina den dagen hon blir rik. En ring jag såg i grekland ser jag också extra mycket fram emot att få... + en massa gucciklänningar...

Så känslan när hon sa detta var som att vinna högsta vinsten på triss.. och som de säger; plötsligt händer det ju.

Men denna gång blev det bara uppbyggnaden till ett gigantiskt magplask, för sen kom det...

Mamma:

ja alltså det är ett lån vi skall ta
(hånskratt á la Cruella De Vil som även Pappa-Fadern stämde in i)Det där är inte PK. Jag är det feta barnet och de stjäl mina godisar.

today Im not feeling skinny see Im looking quite chubby

Jag har en tjockisdag. För så är det att vara tjej, iallafall att vara tjej och heta Mea. Eller att vara tjej och heta Mea Sethson. Kan inte snacka för er andra, men jag är sjukt med tonad vissa dagar för att sen över natten förvandlas till en flodhäst.

Men.. it's not the the fat that shakes it's the clothes u wear:Därför är denna jacka från essentiel ett måste varje gång jag leker flodhäst..

Sjukt med snygg jag kan vara ibland

Frankensteins mea


let the memory live again

Idag har allt som var uppochner blivit rätt och det som var rätt blev uppochner.. Frågan är, är det någon skillnad då egentligen?

Samma skit annan förpackning?

Buck Walker's best reflections


Jag skall också skriva dåliga låtar och hitta mig en kenneth, precis som gruppen nedan..
Någon som känner nostalgin?
Take the night

ohh baby I am the right
in church is the präst
I am the best
u can fuck the rest
now shall it be fest

hello hello I must go
hello hell how do u do
hello hello nadja is go
that is so

Take the night
ohh baby I am the right
in church is the präst
I am the best
u can fuck the rest
now shall it be fest

I am a boy
Buck Walker is my name
I am hard
I can play card
frittz klyka is pest
I can drumma best
so are it!

Take the night
ohh baby I am the right
in church is the präst
I am the best
u can fuck the rest
now shall it be fest

we are a band we play rock'n roll
play we for high it plays no roll
we are the hunters
HEMAN HUNTERS


come ooooooooooon


Take the night
ohh baby I am the right
in church is the präst
I am the best
u can fuck the rest
now shall it be fest

Take the night

ohh baby I am the right
in church is the präst
I am the best
u can fuck the rest
now shall it be fest

"nu skall jag bli en sexig sångare som sjunger så att alla tejer blir som tokiga.. och blir de för tokiga skall jag dra ett bassolo så att de lugnar mer sig igen"

from me to you

En liten påskpresent, inslagen i rosett och allt:Im a survivor

Jag har både dött och återupstått under påsken. Sen åt jag lite för mycket nyss under middagen så nu är jag snart på dödsbädden igen. Magen bultar sväller över.. Det är sådant som händer när man har tråkiga middagskonversationer. Det hela berodde på beiga samtal. Mitt huvud skulle ha exploderat om jag lyssnat mer på vad som sades så jag var tvungen att göra något. Jag valde att äta som en utsvulten gris.


Nog om mitt gläfsande nu. jag har näämligen fått två maskotar av världens häftigaste Annie. Tyvärr har jag ingen bild av henne. Men hon är den vackraste kvinnan på denna jord, 94 år OCH släkt med mig.. SCORE, säger jag bara..

Nu över till ett intelligenstest á la Annie, som jag för övrigt klarade galant!

Vilken av dessa dockor är mest elegant och modemedveten?
Är det denna......eller denna??beauty shotÅterkommer om namn på dessa tillskott till familjen Sethson, kom gärna med förslag..

live like a butterfly die like a fly

 

 

Flugan i fönstret dog nyss.

Tre sekunders uppmärksamhet fick den från mitt liv, sen var något annat intressantare.

Gjorde det ont för den? Hade den panik?

Undrar hur många människor som tvingas dö på ett flugvis. Utan någon som bryr sig. Eller ännu värre, utan någon som ens märkte att de existerade...


happy birthday to you

Idag fyller farfar Erik 84 år. Det ni!!

Farmor har därför beslutat att de skall lägga upp en ny femårsplan och det kan vi väl göra, håller farfar med, bara man har rätt att avbryta den.

Ja, för er som inte vet så går dessa planer ut på att man skall leva si eller så länge till. Förut körde min kära farmor på 10-årsplaner, men dagen hon fyllde 70 slutade hon upp med det. "Man skall inta vara för kaxig ska du veta". Så numera är det alltså 5 år hon siktar på åt gången...

Jäkla partystarter hon är min Farmor...

Jag bryr mig inte om deras tjaffs för jag har nämligen en egen plan, en evighetsplan som de gör klokast i att följa

GRATTIS FARFAR

RSS 2.0