en måndagtisdagstext

Igår var jag på Arbetsförmedlingen. Där var det tråkigt. Eftersom det var så tråkigt så underhöll jag mig själv så gott jag kunde. Chansen finns att jag får jobb på Armeniens Ambassad, detta eftersom jag numera kan Armeniska. Iallafall om man skall lita på mina uppgifter på Arbetsförmedlingen...


Efter det träffade jag älskade Ezther och hennes crew! Najjsigaste folket i Umeå?? Dessutom skjutsade suuupersnälla gulliga Lovisa mig, och fick mig nästan att kissa på mig av skratt på parkeringen hon släppte av mig på.


Idag lapar jag sol och egofotar för att få tiden att gå.Min mamma brukar säga att hon pratar med sig själv när hon vill prata med en vettig människa. Well då kan väl jag säga att jag tar bilder på mig själv när jag vill fota en vacker människa??Fortfarande inget skojj

Jag har så tråkigt så jag kan dö... fortfarande

Pappa vill dra till stranden, jag vill bara gå och döööö!!!!

rensa öronen??

Idag kom jag på att Mando diao inte alls sjöng We're gonna Roger more, we're gonna Roger all, utan we're gonna rock n'roll
En liten perentes, för er som inte redan visste, är att Roger är slang för att knulla... så missförståndet var av ganska grav karaktär

sommaren kom och mitt liv försvann

Det är så varmt väder och jag har så mycket energi just för tillfället! Det enda jag vill är att träffa en massa roliga människor och äta jordgubbar med dem. men gör jag det? Nej, det gör jag inte. Detta för att alla roliga människor redan har en massa viktiga saker att fylla sina liv med. Jobba skall tydligen vara något som prioriteras högt.

Igår hade jag stora planer, jag var nästan sugen på att festa också. Planerna blev just inget annat än planer, största händelsen var när jag for och handlade på Ica med min mamma.

Jag hade så tråkigt att jag gick ut och tog kort på mig själv när jag blåste bort fröna på maskrosor!!

Och idag har nog redan största händelsen varit är jag rädd. En timmas squash med pappa och roligare än så vart det inte. Nu går jag i ide och vaknar inte förrän någon ringer och vill göra något!uppäten

Jag kom alldeles nyss hem från en långpromenad uppe i skogen. Helt fantastiskt måste jag säga!!
Jag såg även ett rådjur på riktigt nära håll. Tyvärr blev det skrämt och hoppade iväg istället för att ställa sig och posa när det såg mig. Ett annat stort tyvärr är att mina vader inte längre är vader eftersom jag var så genialisk att jag gick ut med tights på benen. De är numera bara ett enda stort myggbett...

Innan jag somnar skall jag nu koll apå glitter and be gay, framförd av Christin Chenoweth. Något alla borde göra minst en gång. Hon är helt flippad, nästan värre än jag!


Min plats i solen


gammalt och beprövat inlägg!

Eftersom du självklart läser min blogg minst en gång om dagen vet du ju också att ett ständigt återkommande tema här är hur hård och häftig jag var när jag var liten. Häftigheten har numera bytts ut av mesighet för längesedan och därför vill jag använda dagens inlägg till att en en gång minnas hur cool jag hade kunnat bli om jag inte slagit in på fel spår.

Ni skall nu få te del utav ett litet fragment från mina tidigare och tuffare år.
Here it goes:

När jag var liten var jag familjens offer. De älskade att lura mig ock min pappa hade tillochmed kommit på en ny metod, dubellurningen. Jag tyckte det var jätteroligt att bli dubbellurad och kunde inte tänka mig att någon annan skulle kunna reagera annorlunda.

En dag på sexårs satt jag och Madde på ett tak och snackade skit om en tjej som var elak och mesig i en löjligt dryg kombination. Vi snackade och vi snackade som ena riktiga mobbare tills tjejen i fråga kom och undrade vad vi snackade om.

"Vi snackar om Leif Loket Ohlsson", kommer jag ihåg att madde sa.

Tjejen i fråga var tydligen inte bara elak och mesig, hon var, liksom jag, väldigt lättlurad, så hon ryckte på axlarna och tänkte gå. Då får jag en snilleblixt och säger:

- NÄ vi lurades bara, vi snackar skit om dig!!

HOn vänder sig om coh skriker:
-VAAAAAh?!?

Jag ler och säger:

Nä, vi snackade om loket, DUBBELLURAD.

Sedan kastade vi kottar på henne, innan hon sprang till fröknarna och grät och skvallrade.

Det var tider det!!

ett vackert fult liv

Hemma hos mig finns en fin damm som solen speglar sig i.

Men inuti den simmar inga fiskar utav guld, nej den är fylld utav en paddas tusen avkommor
 

Ny trend i sikte

Jag har ju redan bloggat om män i tights och 3d-glasögon. Nu skall jag skriva lite om en trend som kommer starkt i höst, iallafall i min garderob.


Det jag snackar om är LÅNGKALSONGEN!!!

Långkalsongen kan ge den där nonchalanta looken vi alla undrar hur man får.Långkalsongen smiter åt där den skall för en sexig silhuett!
Långkalsongen är exemplarisk för egofotningar!Vill du leka groda?? På med Långkalsongen!!


lika som lingonbär

När jag först såg den här Esmee Denters sjunga tänkte jag att "hennes ansiktsuttryck ser helt fuckade ut, men hon är iallafall ensam om det.."

Detta kan jag inte säga längre, det finns en manlig version av henne numera.


Jag hoppas verkligen att dessa tu ALDRIG ALDRIG träffas, tänk om det skulle bli kärlek och barn utav det hela. Dessa gener får aldrig slås ihop till ett superposandeochweilande barn!

I am having a bad hair day, can u be my hero?

Idag har det varit roligt, för jag har köpt Sebastianprodukter på Rea :)Detta är håret som skall räddas!!Detta är räddningen!!

idag och inatt

Idag har jag och min mamma varit duktiga, vi var på gymmet. Där körde vi ben.

Sedan träffade jag Marängen, vi käkade och såg på 3d-film. NÄr man gör det får man häftiga glasögon, så nu har jag nyss kommit hem och suttit och egofotat mig i mina nya glajjor. Jag är helt övertygad om att de gör mig till en sexbomb. Tyvärr läste jag på paketet att de icket skall misstagas för solbrickor. Därför har jag planerat att ha dem på mig när solen gått ner, för att vara coolaste katten i stan...

Blir ni inte avis så säääääääg??

Just nu

Är jag inte längre ensam, en Mami har kommit hem, trevligt även om hon bara snackar på om husbyggen och grejjs. Tråkigt enligt mig. A little less conversation a little more action please, slå bara upp huset och far dit och bo istället för att snacka om det?

Nu skall vi snart gå ut och gå jag och hon. Undrar om hon är på att gå på mitt sätt?

studentpresent

Detta hade Farfar knåpat ihop till mig på studenten:

Melodi: "Båtlåt"
Text: Erik Sethson


De va ju de vi sa
till varandra va´
Vad du e stilig
Står här helt nykläckt
Står så glatt o käckt
i din nya dräkt
är du helt perfekt

Bada bam bam bam bam

Vi är här i dag
farmor å så jag
för o gratulera
Me en enkel present
för de som just har hänt
Mea e´student
Världen står på glänt

Bada bam bam bam bam

Du tog ju me en sax
att använda strax
för att klippa till nån
som vart både spydig och dryg
Öppet å i smyg
Helvetes otyg
ja säger: far o flyg

Bada bam bam bam bam
Bada bam bam bam bam

..................................................

Sista versen syftar då på drömmen som jag bloggade om här.
min farfar

Tillslut kom john blund och hälsade på

Nu sa vi hejdå till varandra, hade ju varit trevligt om han kunnat gå lite tidigare...

det är dags att stiga upp

men sömnen har fortfarande inte kommit

Promenera mera

Nu har jag nyss kommit hem från en 1,5 mils lång promenad med Hassel. Detta skall jag försöka göra varje dag resten av sommaren. I vanliga fall skull ejag bnlivit less efter en meter och gått hem för att göra något roligare. men jag har en metod nu som gör att jag lätt skulle kunna gå like långt till utan att lessna!

Allt som behövs är en Ipod och en väg där ingen annan går, ja om man inte har en oändlig självdistans förståss. Jag själv går på en väg i skogen så att endast älgarna får skratta åt mig. Det jag gör är att jag låtsas att jag är Tyra Banks eller någon annan het modell och att vägen är min cat walk. Höfterna slänger hit och dit och när hassel vill stanna för att snusa lite i backen, ja då passar jag på att dra några poser...lika sexiga bägge två, right??


Sedan måste jag ju tillägga att det blev väldigt tydligt att jag måste rensa min mp3 lite. Det blev så fel när jag gick där och shakade loss bland grönskan när plöstligt "Have yourself a merry little christmas" började spela i öronen på mig.

det är ljust nu, men det blir mörkare igen

Så var det midsommar och jag slipper stång, sill o nubbe. Jag ska vara ute i kassjö helt själv med en hund. Det känns skönt! Jag är inte så sugen på fest just nu och midsommarmaten är väl inget vidare. Idag blir det lååååång promenad med Hassel, sedan städa hus och har man riktigt tur kanske man kan gräva fram en film o glo på.


Jag o Hassel förra midsommar:


 Imorgon kommer Marre och då skall vi fiska :)

En resa

Jag och marre bestämde oss för att det var dags att plocka fram tältet för sommaren. Men Umeå dög inte som Campingstad. Därför bestämde vi oss för att ta min lilla ärta till bil och bara sticka till ett bättre ställe. Sagt och gjort, när vi satte oss i bilen kom vi på att Lycksele nog var ett bra ställe för att Campa och träffa trevliga människor.

Efter en del felkörningar jag nog tyvärr bär ansvaret för och några pisspauser senare var vi där. Nu skulle det letas grillplats. Ingen grillplats hittades dock, vi frågade på schell, men de sa att de aldrig grillade så de hade ingen aning. Ut på vägen igen och leta. En liten gräsbeklädd skogsväg vek av från den vi körde på. Där skall vi åka upp och grilla, sa jag. Marre var lite tveksam och undrade om vi inte kunde stanna kvar nere vid vägen, men jag gav mig inte utan tvingade henne att köra upp. Ja, tills vi körde på en sten och hon vägrade. Sen sprang vi upp och grillaqde quornburgare o käkade lite bland myggen.
Medans vi väntade på burgarna att bli klara egofotade vi..


Efter maten gjorde vi oss iordning, och körde in varsin snus, detta var alltså inte på mitt initiativ...FIna var vi iallafall ett tag och roligt hade vi, men som med allt annat som åker upp måste det komma ner.

Eftersom vi inte hittade något ställe där man kunde tälta på  sov vi i bilen. Där var det först kallaste kalla och sedan när solen gick upp även varmaste varmaJag borde ha blivit författare!!

Detta har jag nu snokat fram bland några gamla skolpapper:


Familjen Svensson!!!


Dotter Anna: Har blont hår och är den snyggaste och normalaste i familjen

Mamma Inger: har kort och krulligt hår och är väldigt tjock och tankspridd

Pappa Bertil: Är som han är; väldigt knäpp. Han är ett benrangel som har långt svart hår

Sonen Max: Älskar moppar, tjejer och har fejjset full av finnar

Berättelsen:

Familjen består av Anna 11 å, Max 19 år Mamma inger 39, Pappa 49.

På morgonen:

Pling plong! Ingen reagerar. Pling plong! Inger vaknar och sätter på sig sin bruna morgonrock. I dörröppningen står en brunhårig kille som ser ut att vara i Annas ålder. Inger vet inte vad hon ska säga. Hon börjar tänka... Hon hör inte killens fråga: - Var finns Anna? Till slut kommer hon att tänka på att killar i Annas ålder oftast säljer bingolotter. Så hon skriker: INGA BINGOLOTTER TACK!! och stänger igen dörren framför Annas gapande kille. 

Hela familjen Svensson vaknar. Anna undrar om hennes kille Peter har kommit. 

- Nää, säger Mamma Inger, men det var en kille som sålde bingolotter som var här alldeles nyss.

- Aha, säger Anna, och du var säker på att han sålde bingolotter?

-Näää, säger mamma Inger.

Anna bryr sig inte mer om det. Hon tittar sömndrucket på klockan.

-Satan, skriker hon. 
Klockan är 10 över. Det var han som var här för han skulle komma 5 över 8.

-HUR DUM FÅR MAN VA!?!?!?! vrålar Anna

- Finns det någon lag på det? undrar Inger.
-Vi har väl en lagbok, säger Bertil.
-Jag slår upp där, säger Inger skämtsamt.

Anna springer upp på rummet och slänger på sig kläderna. Sen rusar hon ner för trappen och springer raka vägen till skolan.

Max kom ner och frågade vad det tagit åt Anna.

-I don't now, sa inger

- VA, är klockan tio minuter över åtta, frågar Max.
-Jaa vad trodde du, säger bertil.
-JAG VET INTE, vrålar nu Max.

Han springer upp sliter av sig pyjamasen och sätter på sig sina kläder. Smetar på sig Clerasil, sköljer av Clerasil och springer till skolan. 

Varken Inger eller Bertil har särskilt bråttom till jobbet. Båda har sovmorgon. Mamma är chef på OBS och Pappa Bertil är lärare i träslöjd på mellanstadiet. Han är inte omtyckt av nåt barn, men det är ingen annan lärare heller. Barnen sittstrejkar varje lektion förutom på hemkunskapen för då får dom äta efterrätt. Det händer ibland att dom inte får någon lunch på skolan och då ringer barnens föräldrar och klagar på lärarna och då får dom glass till lunch istället. 

På Annas skola: Fröken läser ur högläsningsboken när det knackar på dörren. Anna Svensson står i dörröppningen och säger förlåt att jag kommer försent och går och sätter sig breved Peter.


...................................................................................................................................................................................................


Sen hittar jag inte fortsättningen, men den håller säkert samma höga klass som början!!

strand 2009

Snart är det badsäsong och jag firar detta genoom att svullna upp till en badboll
Mea??Badboll??

Och ni undrar varför vi var ett så bra dubbelpar...

Marre:

Men ska vi åka norr eller söder?

Jag:


Varför frågar du mig?? Jag kan knappt skilja på höger o vänster vafan!!
Jag kan inte det där.
Ta bara den ena!!


Marre:

Jag är ju bra, jag kan ju båda.....


Sen sprutade jag Cola Zero genom näsan över hela Max.

tjocka släkten

Nu är farmor här och farfar med och brodern också.

Ett litet citat:

Farmor:

Jag och Farfar, vi äter så enkelt när vi är hemma; sill, potatis och så nubbe!!

Pappa, som vill skämta till det lite säger:

Nämen, spritar ni?!?

Farmor:

Nej ingen sprit... bara absolut!!


Jag känner på mig att det kommer bli bra dagar framöver, iallafall några!

snart slutar jag försöka

Idag körde jag på samma taktik som igår nämligen att använda klackar för att få energi. Allt jag fick var blåsor på fötterna. Dessutom gör mitt knä ont så inte är det snyggt heller, ser mer ut som om jag skitit ner mig än att jag är en het mamasita.

Hursomhelst struttade jag iväg med mina klackar till skolan, skärpte till mig och försökte gå så fint jag bara kunde med en kniv i knäet. Så där gick jag och koncentrerade mig på att gå snyggt. eller iallafall ofult. Jag koncentrerade mig så mycket att jag hade hunnit gå igenom hela skolan innan jag märkte att korridorerna var helt tomma, inte ens en städare någonstans.

Mobilen åkte fram och det gjorde laddaren också för batterierna var tomma på kraft. In i väggen  med den och slå Mehranas nummer. Hon vaknade och gäspade och sedan skrattade hon först tyst och sedan högt och framförallt länge!


"Det är brännbollsturnering, men gå upp till lärarrummet och chilla med rektor"

11 minuter in på samtalet tog mina pengar slut. Det kankse inte låter som en stor grejj men betänk att jag hade 300 kronor på kortet innan jag ringde. Det är något konstigt med min mobil. Den slukar batterier som en limousine dricker bensin enda skillnaden är att limousiner är fina och mafiosiga. Det är inte min mobil, den är bara grön och ful!

Klockan fyra kommer brorsan och bäst för han att han är snäll och gör allt som jag vill. Jag är inte på humör att bli emotsagd, allra minst av min kära broder!!

jag är sliten men försöker ändå

Just nu är jag så trött att jag skulle behöva sova i ett år. Samtidigt är jag så rastlös att sova är det sista jag klarar av att göra. Sliten och skabbig är vad jag är, men jag försöker att leva ändå. Idag tog jag på klackskorna, en kjol och en skjorta, packade körklänning och fårullskoftan jag brukar ha till. Jag satsade helt enkelt på att detta skulle bli en dag där jag åtminsonesåg fräsch ut.
På kören var jag bara oengegerad, kollade tydligen inte ens på dirigenten.Det enda positiva med denna bild är väl mina bruna ben. Kjolen åkte upp för högt hela tiden, skjortan skrövlade sig och hela mitt ansikte var dött.


Imorn skall jag ta mig till gymmet så jag kan få lite energi, sedan skall jag skriva om något mer vettigt här.


PS. Jag har döpt om min MacBook Pro till MacBook Slow.. jaja vi matchar varandra iallafall, jag och min dator

bal
en hemkomst

Igår kom jag hem från Mallorca. Nu kan jag inte sova, men eftersom jag är för trött för att skriva tänkte jag använda mig av en bild för att beskriva läget inför balen...Tänk er att detta är utgångsläget efter en vecka med dans klackar och kinkiga fötter. Tänk er nu att imorn är det bal med nya klackar, ny dans och ännu kinkigare fötter.

RSS 2.0