brev till en vän

Dear mr Hefner,
I am writing this letter to you since I am going though major change in life. I do understand that you might think you don't have anything to do with me or my life. But please, don't stop read here, just take 5 minutes to read this cause I truly believe that you can help me with my new life.

The reason for writing this letter is that I have become a moron. I have absolutely no brains whatsoever. All my former knowledge is gone!! I am not even sure I am smarter than your president anymore..

Of course this has been a rough time for me, first I prepared for a life without any job and glamor but filled with backstabbers and alienation. After some thinking however a bright idea came to me! I could be a bunny at your mansion!

I would be perfect for the occupation! Sure.. I don't have the right hair color, but if it is a problem to you, I wouldn't mind matching my brains.. When it comes to the dirty things, well obviously I wont be doing anything with you, so you wont be needing no pills because of me.

Already longing for your answer,
Yours truly,
Mea Sethson


dagens visdomsord:
Slå bara killar, tjejer har känslor som man kan krossa istället.

:)

jag har bestämt mig för att jag ska vara med å tyra banks show på ett eller annat sätt, antingen så får jag äta en jävla massa så jag blir smällfet och kan passa in i programmet "ARE YOU AN OVERWEIGHT TEEN?"

eller så får jag ta o gifta mig o sen skilja mig innan torsdag, för då kan jag vara med på "divorce party" och sitta i publiken


fast mest troligt är väl att jag väntar till sommaren med det hela.. men jag SKA sitta där iaf, på ett eller annat vis!!

BESVIKEN

Glodde nyss Americas Next Top Model, mitt favvoprogram, men jag blev besviken.

Tyra hade en ful sminkning som påminner om min egen första sminkning någonsin när jag hittat syrrans sminkbox..

Fan ta den sminkör som gjort den vackra kvinnan så ful!

Och det tar inte slut där, alltid förut har de haft sån där "nästaavsnittförtitt". Alltså att de visar en liten snutt på vad som ska komma nästa gång, men det har de tagit bort...

Jaja, på tisdag förväntar jag mig mer av dig Tyra!!!

men skjut mig någon!!

nya schemat
ja första anblicken kanske kan missleda dig till att tro att detta blir ett soft år. Även jag blev lurad..


Dt vill säga tills jag såg MATEMATIK E!

visst jag har pluggat en del av E kursen innan, och det kändes inte så svårt,

men det var då och nu är nu

och i nuet kan jag inte ens komma ihåg sist jag öppnade en mattebok....


wohooooo!!!!

nu ska jag göra iordnin min engelska presentation och sen ska jag se på tyra banks i americas next top model..


hon är såååååå snygg!!!

dagens visdomsord:

Använd inte tippex om du lider brist på pengar till en tandblekning!!!
bönor och hawaii

jag har bestämt mig för att bli heltidsvegetarian, inte slemmig fisk, inte ens om det är lax.. Och ingen kyckling eller goa köttbullar, NEJ!!!! sluuut med det, än så länge har jag klarat mig på ris potatis och linssoppa...

sen en massa frukt!! litchie är helt klart favoriten, eller ja... asiatiska frukter över lag. Ännu en anledning att bosätta sig i Kina :P

MEEEN, hör och häpna just nu känner jag mig inte så sugen på att fara till magiska Kina!!! Jag är sugen på Hawaii även om USA inte är ett ställe jag gärna far till annars så har jag fått Hawaii på hjärnan. Det känns som om jag MÅSTE fara dit i år... annars dör jag typ!!


så mina löften i år är att:

1. Inte äta saker som lever eller har levat. Utom räkor o kräftor dårå, men jag tänker låtsas riktigt hårt att de är grönsaker de med, och då bryter jag ju inte emot det på riktigt..

2. Ta mig till Hawaii, om jag inte kommer på något mer lockande ställe imorn eller så ;) Isåfall tillåter jag mig själv att välja det roligare alternativet!!!


3. Sen ska jag se till att fokusera MINDRE på skolan så jag kan fokusera mer på alla människor som finns i mitt hjärta. Cause, "we don't need no educatiooooon"
             get out and meet the populatiooooon


Dagens visdomsord:

Gör inga nyårslöften så slipper nu sitta med samma ångest som jag nu gör!!

jag vill ha sommar!!!
så himla härligt att se dessa bilder!! åhh vad jag vill ha sooooool!!

men nu ska jag ist ta med erika ut i backarna o åka bräda.. får se vem som ramlar mest,

sen när sommaren kommer får jag ångest över att snön smälter, när ska man någonsin få bli nöjd??

losers på slottetTre våningar, DJ från Luleå, madde o min kuss + 400 hundra gökar till :) trerätters middag med vin o drinkar inkluderade


OCH jag var på en gästlista.. hahaha jag måste fara o käka på mcdonalds när jag kommer hem för nu känner jag mig nästan rumsren :P

dagens visdomsord är idag ett citat:
"Blue lagoon går inte att köpa i Sverige, det är en utomlandsdrink. Finns typ bara i grekland o Spanien"

RSS 2.0