utkörd!!

Idag har jag gått upp tidigt, alldeles för tidigt! Mina kära syskonbarn var ju som tidigare nämnt här. Erica skulle på brottningstävling! Så klockan 7 satt vi i bilen, efter en massa förseningar... Klockan 5 över 9 var vi sedan i Kramfors, lite sena till invägningen.

Efter detta följde timmar fyllda med skrik o skratt och buller. Ojj vad mitt huvud gör ont alltså. Erica förlorade sina 3 matcher men kämpade på bra med tanke på att hon är lättare än de andra! Sedan när allt var slut satta vi oss oi bilen igen, nu siotter jag här efter sojakorv i tunnbröd med alldeles för mkt sallad och är TRÖTT!!!

Det sjukaste av allt är att denna upplevelse har fått mig att börja längta efter barn. Som om jag vill ha konstantt huvudvärk? Jag vet inte alls varför, men om det inte vore för att man måste ha kille och tid och att det dessutom kostar pengar, ja isåfall skulle jag inte tveke att skaffa 5 brottarungar nu på momangen själv.

Detta får dock vänta, så Mamma om du läser det här behöver du inte få nervsammanbrott!!

Bilder från dagen kanske kommer senare :P

en fredag i mängden

Idag har jag ätit lunch med mamma, men lunchen var fet och äcklig! Så då gick jag på stan, provade lite kläder här och där, grät en skvätt för att jag inget kunde köpa. Efter detta gick jag till sjukhuset, eller i ärlighetens namn tog jag faktiskt en buss. På sjukhuset satte jag mig på en stol och läste dåliga noveller ur "Hemmets Journal" eller någon liknande blaska. Sedan kom Lina med mina tyska noter, mobil OCH en kram!
Glad i sinnet sprang jag till IKSU med ombytes och duschpaus på universitetet. PÅ IKSU träffade jag Elin och vi tränade i 2 timmar :D

Nu sitter jag här och vill sova, men mina syskonbarn lever loppan, så jag bestämde mig för att skriva detta ganska ovärda blogginlägg för att helt enkelt få tiden att gå.

Imorn ska vi fara på brottningstävling. Syskonbarn Erikas andra sådana :D

Håll era tummar för henne, det ska iallafall jag. Förlorar hon så gråter jag stora krokodiltårar!

gröna monstret!!

http://www.youtube.com/watch?v=-GlPZEtmDgs

Varför är inte jag Alice Babs???

en konstig dag...

Jag känner saknad efter något jag aldrig trodde jag skulle sakna. Nämligen Birka Folkhögskola.... Inget var bra där egentligen, jag bråkade och var stökig, blev sjuk och allergisk, och framförallt störde jag mig på alla musiknördar. För er som int evet hur musikmänniskor fungerar ska jag ta och berätt adet för er här.

Musikmänniskor KAN bara prata om musik med varandra! Det spelar egentligen ingen roll om vad man snackar om, bara det får en att framstå som en bättre musikare.

När man inte har någon mer musik att snacka om, ja då tar man första bästa musiknörd i handen, gå rin på sitt lilla folkhögskolerum o gökar. Efter det är man ihop förliiivet, eller inte. För sedan när man flyttar igen (självklart pga musiken), ja då måste man ju hitta en ny själsfrände (kk). Sådana här par bildades redan första veckan på Birka, och sedan såg man dem stå och förspela i varje korridor.

Man kan ju tro att ja visst, men ungdomar är ju så.. fulla av hormoner och därför så billiga.. men nej horandet slutar inte upp där! Kolla bara på vuxna musiknördar och deras fruar/män, jag kan nästa garantera att det är musiknördar med! Fråga dessa par hur många partners de har haft innan, och hur många  barn de har haft med alla dessa.. Det blir som en äcklig orgie, eftersom att alla dessa människor ofta jobbar tillsammans och har sattit på varandra hela bunten. Ja det är ju som att de år omkring nakna på sin arbetsplats.. Yummie!!


Trots detta känns det som om jag har missat en hel massa grejjs på Birka, djupt inom mig vet jag ju förstås att så inte är fallet.. Men likväl det känns så just idag
Sacred Concerts Med Roger Rådström, det enda som INTE ger mig äckelkänslor från tiden på skolan

Fanatiker!!

Peppe som jag nu tjatat om i några inlägg är cool! Han har jobbat med slagsmålsscenerna i Pirates of the Carribean, Arn och en massa andra häftiga sammanhang.

Idag hävde han ur sig lite sådär i förbifarten att han jobbat med JACKIE CHAN. Mitt livs första och enda kändiskärlek. Känslor som jag trodde försvunnit rusade snabbt tillbaka, ohh vad ja är kär! Nu ska jag tapetsera mina väggar med affischer av den hetaste mannen på jorden.. Åhh vad jag är kär!

 looove is in the air!


en morgon

Idag tänkte jag sova till kolockan 2 åtminstone, men sedan gick det upp för mig att vid klockan 12 eller 13 har vi Stage Fighting med UNDERBARA Peppe. Sen gick det även upp för mig att om jag ville dit var jag tvungen att gå upp tiiiidigt! Nu när jag bor hemma hos mamma och pappa är det inte så lätt att ta sig överallt. Det går 2 bussar på morgonen, och de går alldeles för tidigt för min smak! Så klockan 8.15 satt jag i bilen sömnig och arg.

For till universitetet, tog mig en kopp med choklad, sen bar det av till IKSU där jag skulle träna som en gud. Det blev en kort gudasaga, jag sprang på crosstrainern i 10 minuter, sen gick jag o ryckte lite i olika maskiner. Efter ett tag när jag kände hur omotiverad jag var, lade jag mig helt enkelt ner på golvet och gorde lite sit ups... kanske blev en timma sammanlagt om jag hade tur.  Detta betyder att det inte blir någon semla för mig idag!

Efter detta gick jag iväg till Uni. igen, på vägen lyckades jag stuka till min fot ännu en gång. Jag som redan innan var arg över att det fortfarande gorde ont efter förra stukningen som ägde rum för snart TRE veckor sedan!! Den får så lov att läka innan Åre på söndag!

Ikväll är det kör och efter det sängen rätt så tidigt!

Är det bara jag som tycker att Stage Fighting låter töntigt?? Jag tycker att man kunde ha sagt typ "sceniska slagsmål".


Vid närmare eftertanke, kanske inte just det, men vafan något annat än att bara ta det engelska uttrycket. Så fantasilöst!

Men töntigt eller ej, skojj verkar det vara!! Hoppas vår käre Peppe är like imponerande idag!!

still no sleep

Fortfarande vaken, glodde lite på Mcgyver och hans obligatoriska brud med groteskt hår och ansikte men ack så fin o smal midja!! Tillsammans räddade de världen eller nåt liknande, sedan for han hem och i nästa program har han en ny pudding med lika groteska hår och ansikte men med ack så fin och smal midja!!


Efter detta kvalitetsprogram såg jag på Ally McBeal, och ohh vad jag känner att jag saknar det!

"Hon sträcker knappt fram handen för att hälsa för hon vill att den andra parten ska möta henne mer än halvvägs"

"Hur kommer det dig att dina problem är viktigare än alla andras?

- För att det är mina problem??"

Dessa citat får min åldersnojja att komma tillbakakrypande igen...I want a time machine!!!

MÖRKRÄDD!!!

Här sitter jag ännu en sömnlös natt och är tragisk, lickar in på bloggen bara för att läsa min egen blogg = ännu mera tragiskt..
MEN vad ser jag??

Jo den har blivit alldeles rosa :S Rosa är en sån färg som jag inte alls tycker om!!


Hur faan har detta gått till?? Hur får jag bort det? Eller har den sett ut såhär hela tiden??

Har jag närt en rosa blogg vid min barm???

en bra dag :)

ja idag var en såndär lyckodag..

Jag steg upp sent, orkade inte sminka mig, klädde mig i mjukisar eftersom vi skulle ha stage fighting på skolan idag. Jag tänkte att jaha, då får vi väl en massa träsvärd som vi ska svinga mot varandra och så får vi göra nån koreografi, dum som jag är. Så var det inte.

Peppe hetta han läraren, han lade ett papper på marken vi fick blunda, gå mot det och försöka träffa av det. Ungefär som att sätta knorren på grisen. Han analyserade våran andning och våra rörelser och våra kroppshållningar. Efter en övning sa han till mig:

"Du ska aldrig vara normal, du är bäst som onormal!"

Jaha tänkte jag, fan av skönt att slippa låtsas i fortsättningen.

Efter detta drog jag Emelie och Honey på staden, Emelie köpte ett par hörlurar som hon inte hör omvärlden igenom. De var fina, efter denna krävande bravad kände vi att vi behövde fika. Så lite fett och socker trycktes ner i våra magar. Imorgon börjar min bantning inför sommaren och våren bestämde jag efteråt.

När allt detta var avklarat gick jag till Haga Äldrecenter för att sjunga i ChorAll, det gick trögt och vi tog oss bara igenom 3 låtar, men ändå helt klart värt!


Nu återstår frågan om jag inte borde gå och sova innan något dåligt händer! hur stor är sannolikheten att man har flyt en hel dag??

mina gener

Min Mormor var en häftig kvinna på många olika sätt. Hon sa alltid vad hon tyckte och den enda mannen hon tyckte var bra var Morfar. Resten var det bara skit med, kvinnor däremot de kunde hon idolisera.

En av de många roliga sakerna hon hade för sig var hennes sätt att spara pengar. Jag började själv märka detta när jag skulle duscha hemma hos henne och morfar en gång för längesedan, badrumshyllan var FULLPROPPAD med såna små hotellschampoflaskor. Jag vet inte hur hon lyckats få tag på så många, men jag misstänker starkt att hon plundrat hotellets städvagn vig något väl valt tillfälle.

Ett annat knep hon hade för att spara pengar var när hon satt på restaurang. Ni vet sånadär sockerskåla med sockerbitar i papper?? Hon tömde dem alltid i handväskan, sedan kom hon hem och mortlade det så slapp hon betala dyra pengar för strösocker.

Idag ska vi äta korv, nu har mamma klippt av korvbröden så att man inte ska ta så mkt till varje korv.. är det generna månn tro?

ytterligare åldersnojja

När jag stod i morse o pressade apelsiner kollade jag ut genom fönstret och såg att en av hundrana stod o käkade snö.. Jag kom att tänka på när jag var liten och frågade min kära mor:

"Maaaaaamma om du var ute och du behövde dricka för att inte dö och inte hade något vatten, bara en massa snö, skulle du äta snön då?? "

Jag saknar att allt var svart och vitt eller rätt och fel. På något sätt hade man starkare principer när man var liten. Fick man inte äta snö, ja då skulle man bannemig inte äta snö.

Pippi, Stålmannen och Bamse var så självklart goda medans Tengil, Kato eller doktor Deo de är såå grymt onda att inget gott rymdes inom dem.

Så kunde man väl få ha det i verkliga livet också?


Fast det är ju klart, sen fanns ju Karlsson på taket och Pellefant, båda ganska elaka MEN roliga..

Jag kanske inte saknar det nyanslösa, jag kanska bara borde sätta mig o slå på en barnfilm :)

Kenny, fett o Elin

För några dagar sedan satt jag och elin och tänkte på vad gott pommes var, sedan tänkte vi på hur gott bea är, efter det slog tankarna in på chips o dipp.. sagt och gjort en fettkväll planerades in!!!


Ikväll ska vi få tidernas fettorgasm...


och det tillsammans med Kenny Starfighter!!
Jag blir rörd när jag tänker på det. Det var min favoritserie när jag var liten och när julen kom, ja då fick jag filmen... Min första förälskelse helt enkelt, som jag kan ta fram och förälska mig i när jag vill!!!


Bollie Wollie på er!!!

heaven, I'm in heaven

Jag ÄLSKAR iksu massageterapeut!! min rygg är bra o jag är gla


Har sprungit på crosstrainern i 45 minuter, sen körde jag styrke, rygg o mage.

Efter det for jag till solariet o tog en powernap eftersom jag frös.. hah avet inte om det ska användas som en defrostmaskin egentligen, men skiter väl jag i!

Ikväll ska jag slåss med Elin om inte några andra muppar har belamrat kamphallen.. Annars drar vi till crossisarna.. kanske :P

En lista för idag

soooofta ----> 11.00
gå till iksu
bli massageterapeutad
flaxa på crosstrainers
sjunga i kör
somna i rimlig tid!


ring ring

Nyss ringde en man/gubbe som hette niklas till moi o sökte min Mamma.. Jag sa snällt att nej, jag är inte hon men hon finns på sitt jobb.

Då sa han:
Hon  är där? MEN va bra, då ringer jag dit nu..


En elak tanke slog mig på en gång när jag lade på; tänk om man skulle ta o ringa henne på jobbet (ja, jag lär ju hinna före honom så många gånger som jag terroriserat henne) och sedan prata i en eeevighet.. Han skulle sitta där med sin mobil och desperat ringa min mamma!!

Bara för att jävlas alltså :) Sånt gillar jag


Men jag har ont i huvudet just idag så jag står över, kanske får bli ett senare projekt..

läpparpeppar

Jag har varje vinter haft problem med åtmisntone en period med suuupertorra läppar. Ibland har det varit så kritiskt att de spruckit när jag skrattat, vilket blivit ganska många sprickningar då med tanke på min skrattfrekvens :P Detta är alltså inga herpesattacker, bara det att jag har lätt att bli torr rent allmänt och att jag säkert försummar mina läppar...

Hursomhaver, jag hade inte haft några problem än så länge i år.. Detvillsäga tills innan förra veckan, jag började känna mig torr då, sen när jag skulle försöka dricka vodka i lördags gick det inte, det sved utav bara den i mina torra o fnasiga läppar..

Nyss när jag stod i duschen kom jag på att jag ALLTID smörjer in mig med diverse hud och handsalvor efter tvagning, men ALDRIG läpparna. Jag kanske har hittat lösningen tänkte jag, blev sen så till mig att jag var tvungen att egofota mig tillsammans med både arméns hudsalva och nån grejj från apoteket :)
egentligen borde jag nu, som blondinbella skulle ha fått, få en heeel låda med arménshudsalvetuber hemskickad... Känner dock på mig att så icke är fallet

Någon som har liknande problem och kanske även en lösning?

igår


Killarna kan ta sig i Stjärten när Jag Ida o Elin är ute... Vi ä roliga snygga och smarta... wohoo, fuck alla hjärtans!!


kamera lämnades kvar så att den inte skulle "förhindra mig" som jag uttryckte det. här kommer iaf två bilder på superelin innan vi drog ifrån kameran...


göra sig iordning


supa till lite
NÄr jag sedan kom hem hade jag fått för mig att jag var den nya spermodellen. Alltså rota genom påsen 5 ggr tills jag hittade kameran så att kunde egofota mig i ett år.. Sen somnade jag och vaknade efter några timmar till den hårda verkligeheten

njaaa, supermodell är nog inte min grejj, supermänniska däremot.. det skulle jag nog passa som.. det eller superhjälte!!!

furudal

tänkte visa i bilder hur samojedveckan var :)
det är lååååååååååångt till furudal från ume, så täcket åkte meddetta möttes man av när man klev ut ur stugan

o här har vi bomull o kronan till höger
bomull o jag glassar i soffano i soffan igenäven sängen tog hon överså jag tog henne som elementbilden tagen tidigt på morgonen av min kära paparazzi-mamma....

jag o tussen är smarta nog att sova länge!

konsten att laga ett ansikte

SMINK!!!

sminket sög idag, men d bjuuud ja på!!! man kan ju inte vara på topp alla dagar, så for today blir det clownlooken, kanske skulle köra på nå knalligt läppstift också för att fullborda det hela :P

ojojoj

Jag HATAR migrän

världen snurrar, det känns som om alla ljud är förstäkta gånger 100 och dessutom ogillar jag solen starkt just ideg

nänä, jag vet jag borde inte sitt avid datorn o förvärra det, men jag har ingen säng så alternativen är inte så många

:)

Nu sitter jag här med color touch i håret. Jag är inte riktigt säker på om det är brittisk eller amerikask stavning så skjut mig int eom jag har fel. Det är hursomhelst en sjukt bra toning enligt mig,, kanse tillochmed den bästa.. eller nä det är den nog inte, men den bästa som fattiga jag har råd med :P

snart ska jagbada bubbelbad, bara bort med färg  håret först


hejj o hopp :)

Åldersnojja

jag är 20 år.. och jag har nu insett att jag aldrig kommer gå på dagis igen.. åhh jag vill ju få sitta i sandlådan och kasta sand på Klas... Eller kanske åka skrana och bygga snögubbe och sitta i farfars knä igen..
det går inte nu


jag peppar tills jag får egna barn.. då ska jag tvinga dem att leka med mig heeela tiden!!!

men tänk om de vägrar.. om de bara vill sitta vid datorn hela dagarna och jag ändå får vara ensammen ute i sandlådan.. man kan ju inte direkt kasta sand på andras barn.. undrar om det finns nån sån kids swap orgnaisation... nä det går ju heller inte för man lär ju älska sina barn.. klurigt klurigt.. jag får väl ta o skaffa 100 barn så lär ju någon uppskatta min barnslighet... resten får leka med pappan åsso får jag sitta i hans knä ist för farfars!!!

så får det bli... är ni sugna på att aspirera på tjänsten som min man så skriv nedan en liten rad så får ni komma på intervju sedan

en resa

Nu sitter jag här i umeå, äntliiiigen hemkommen från Furudal.. eller ja egentligen kom jag hem igår, drog på oriatoriekören o skulle sjunga, men jag kan inte tyska o hade inga linser, den ena hade jag tappat igår på morgonen och en lins är ingen hit! Så det hade egentligen inte spelat någon roll vad språket var... satt där o mimade mig igenom Johannes Passionen...

hursomhelst, nog tjatat om det tjaffset.. jag skulle egentligen ha vart hemma i söndags kväll, ja och nu frågar sig alla utom Lina Jonsson om varför.. (henne ringde jag och berättade för nämligen)
anyways, mamma skjutsade mig från furudal till bussen, jag kom på den och det var en stor bedrift i sig... sen satt jag dä o halvslumrade o pratade lite i telefon med madde, PLÖTSLIGT ser jag en skylt där det står söderhamn, stället där jag ska av.. Jag får panik och hoppar av bussen precis vid tågstation.. jag tänker att jag egentligen aldrig har sånt flyt att jag blir avsläppt precis där jag ska av... nä egentligen borde det vara något skumt här.. men skiiiit sama tnker jag.. jag har faaan suttit på den där bussen i 5 timmar, minst.. sen ikommar jag på klockan.. jag har suttit på bussen i en halvtimma, great tänker jag... den har kört snabbt... sen tänker jag att det är bäst att fråga någon.. tanten som går brevid mig blir mitt frågeoffer
- Visst är det här Söderhamn?? frågar jag med ett glatt leende
Hon tittar på mig med ögon fulla av något som jag kommer ihåg från när man var 3 år och kissat på sig.
-Neeej, det hrä är Bollnäs..

jag Vänder mig snabbt bakåt för att springa på bussen igen.. men bussen är borta och jag står där i kalla Bollnäs och skrattar så jag nästan gråter..

Sen snackar jag med roliga/kostiga människor på Bollnäs tågstation.. en kille som såg normal ut och som var 21 år.. kom fram och sa att jag var vacker och att jag var hans liv.. hahahhahaha... jag tror han drev för jag var riktigt sliten.. ofta man gör sig fin när man ska svettas på buss hela dagen lixoooom??


Ja sedan snackade jag med lina.. och om du läser det här måste jag göra dig besviken.. jag gick inte till Victoria Silvstedts mamma och krävde skjuts.. jag vet helt enkelt inte vars hon bor, sorry


jaja, Bollnäs tågstation får 3 av fem möjliga stjärnor.. De hade fina träd och stora fönster.. tillräckligt många bänkar, MEN det som drar ner är att det var för kallt där inne.. och för att jag inte skulle av där.. upplevelsen drogs ner av att man inte alls skulle vara där...


Idag skippar jag visdomsord, bantningstips verkar vara hetare här i bloggvärlden

soo her eit comes.. lite Björn Rosenström inspirerat kanske :

En knäck är ingen knäck två är lika med noll, kom och lär dig kakornas e-e-e-ekvation

bakverkens fader, han måste vara ett geni
Skapade en vattentät och hållbar biskwi
För händer det en tredje gång att du får i dig för mkt fett
är det bara att börja räkna om från nummer ETT


EEEEN knäck är ingen knäck, två är like med noll kom o lär dig kakornas e-e-e-ekvation!!!

:)

nu ska jag snart sätta mig i bilen o soooova

tänkte slänga in lite bider på hur jag bor just nu...
snart kankse jag får ett nytt place utan hästboard på väggarna :) annars har jag det faktiskt ganska mysigt här

...

Nu har jag vart på ensemble för ett tag sen, sitter på mammas rum på universitetet och väntar på att hon ska komma så jag kan fara till Ania :)

Sen eftersom jag somnade igår blir det en snabbpackning efteråt o sedan bär det av mot dalarna och samojedkärringarna!

Köpte en såndär color touch igår, älskar verkligen den toningen, bra för håre o sitter också great! så får se om jag hinner med o he in den håret ikväll...


Dagens Visdomsord:

"Sova kan man göra i graven

Ta en Jolt så är du som ny igen!"

Marleys favvoställe

=

min soffa

visst är han gooo??

Morgondagen

först blir det ensemble på skolan.... peppar faktsiskt :)
efter det ska jag till superAnia på sånglektion, sedan fa jag o mamma hem, stoppar in två hundar i bolen och far till Furudal.

Hassel får stanna hemma, men med Kronan och Bomull som sällskap ska mamma köra nordiskt :) Jag och min stukade for ska inte köra någo alls, eller kanske lite grann med släde eller spark på sjön om jag och hundarana får lustblir nog en toppenhelg, men jag bävar inför resan hem, först buss, sen byte till tåg och sen byte till buss..

alltså jag brukar ha problem med att passa EN buss....


jaja, kanske slutar med att jag sitter i jokkmokk o lallar

NYTT

hår

jag o bomull är ett oslagbart team, lika lata båda två

igår...
Jag och sanna började med att egoposa lite
Sen ville även Elina vara med och jag flippade + att ni har väl inte missat tupsocketrenden??

Lina villa även hon stå framför kameran och Sanna lekte Glatt fotograf


Alla fick vara modeller, även Elinas skor... många bilder p ådem från olika vinklar av någon anledning.. haha


Sanna hade fint hår!Hujjeda mig en sån goo oöl utbrister Sanna varpå Lina säger "told you soo"


Här kan vi se vad fullaste killen hade i sina fickor, undrar om han anänder muggen som askkopp??

MIN FOT!! ajajajjajajjajaaj


mitt liv

Känns som om jag verkligen kan relatera till Kenny Bräck just nu. ett tag har det kännts som om jag kör Formel 1 helt utan kontroll, allt händer snabbt och man hinner knappt reagera på det ena så händer det andra. Hjärtat bankar o paniken är nära, MEN jag har kraschat nu, och tro det eller ej, men på något sätt känns det mindre skrämmande än innan. Nu kan det ju inte hända mer saker, för jag ligger i min säng och ligger bara... Då kan ju inget mer hända, ska ligga kvar dä rett tag o sen ska man kanske börja leva igen, på slow motion läget till att börja med...


jaja nog med metaforer nu.. jag ska bli halvtidssjukskriven... satsar frånoch med nu på matten, engelskan, ensemble o röst o rörelse..


peppar tills vi ska få öva stage-fight!! :)


visdomsord och bilder från igår kommer senare :)

ontdetgörontdetgöront

en liten stund på natten men mera på daaaan


för jag har stukat foten igår o den där senan som kan skadats har skadats så det gör ont hela vägen up i vaden med..... wäääää


jag blir så arg, sen har jag bakiskläder o bakishår, sminket har jag tagit bort iaf... stackars frisör dock som ska klippa mig idag!!!! jaja känns skönt att någon duschar mitt hår, tror fan inte jag skulle orka det idag :P


Ett litet citat från Sanna idag när jag frågade henne hur hennes kväll varit igår:

"Det är en fin historia, men jag kommer inte ihåg!"dagens visdomsord

har du inte pung kan du inte bli kung

Drömanalys

ja, nu ska jag försöka analysera min dröm från förra natten som jag bloggat om lite längre ner. Jag har gått in på en sån drömtydningshemsida för att kunna göra det riktigt proffsig.

Nakenheten skulle tydligen stå för något från barndomen, det kan ävcen betyda att min livssituation ska förbättras eller att jag längtar efter frihet.

Narkotika fanns inte någonstans, men ordet betyder tydligen känslolöshet

Dans
betyder att jag blir åsidosatt

Slagsmål skulle tydligen visa på att förändring kommer elle rpå att jag är oroad och frustrerad

Döden, att jag dog visar på att jag kommer få en massa tur tydligen
Vad drar jag då för slutsats av detta? jo, håll i er för nu ska ni få höra!

alltså, när jag och johannes var små bråkade vi en gång, jag hade råkat kasta snö på honom och FAST jag sa förlåt så var han bara tvungen att mula mig så då slet jag sönder hans guldhalsband (som jag inte visste att han hade på sig, vafan jag ville ju bara riva honom på halsen)...

hursomhelst, detta gjorde att jag blev känslokall och efter det även åsidosatt, jag blev frustrerad och orolig, MEN en förändring kommer för oss båda, för mig till det bättre eftersom det var JAG som dog, men för johannes blir det tyvärr mindre skojj... han kommer tyvärr knarka ner sig o sitta med alagarna på någon möglig bänk.

I promise to hälsa på... kanske tillochmed tar med pantburkar till dig

ÖSTERSUND!!

Ja, ibland saknar man gamla tider, just nu är det perioden med Madde i Ö-sund som saknas mest.. Den var kort men intensiv...

mys i köketfyllekäk i kökwohooooskööönaste morgonen, somnat med smink så ready to go, sjukanmälde mig från skolan o madde från sitt jobb, sen for vi på stan o chillade :)

sen började det gå utför..här behövde jag inte ljuga när jag sjukanmälde mig... kalkonhalsen :Phär var det riktigt illa, kroppstemperaturen var under 35 konstant, vätskebrist och jag kunde knappt gå


då åkte vi tillbaka igen.. haha även om det här var enbussresa några veckor innan insjuknandet när jag fortfarande var pigg :P

04,23

Måste fan ta tag i mina sovproblem, inatt har jag iallafall sovit några timmar.
Sjukaste drömmen hann jag klämma in, först drömde jag att Johannes drog ner mina byxor på en fest, så jag stod där helt spritt språngandes. Alla skrattade, men Johannes skrattade mest. Sen sa jag upp kontakten med honom, men efter ett tag så var vi kompisar igen o skulle gå o skjuta heroin hemma hos honom, typ en ""bli-kompisar-sil". Ja, och efter det skulle vi tydligen ut och "daaaaaaaaaaaaansch" som han uttryckte det i drömmen. Där träffade jag Marre De Harre, Madde och även några okända ansikten. Och någon dans blev det inte, för jag såg en man som misshandlade sin kvinna och när jag gick fram o skulle säga till tyckte han väl att jag var dryg för han sköt mig. Sen vaknade jag och nu sitter jag här efter ett tags försökande att somna om igen...


Marley sitter i mitt knä och stångar mig i ansiktet när jag inte kliar honom tillräckligt. han är allt bra söt!


NU KOM JAG PÅ EN SAK SOM JAG HADE LYCKATS GLÖMMA! jag seeeeeeeeeeer!!! min mamma, som är världens gulligaste mamma, hon for förbi snobbarna på SYNSAM igår och betalade jävlarna. Jag har alltså fått linser och eftersom jag spomnade i dem så märkte jag nu att jag kunde se :D skööööööööööönt!! :) fast jag måste erkänna att alla var ackrare förut när jag inte såg varenda por eller födelsemärke...

dagens visdomsord:
det krävs mer än visdomständer för att bli vis på riktigt!

pinka, pank, luspank

Var på stan idag och känslan av att vara fattig växte sig bara starkare och starkare, det finns ju så mycket billigt som jag i vanliga fall skulle ha unnat mig. Nu unnar jag mig knappt att åka buss till gymmet..

kanske lika bra det, med tanke på min arbetsdiciplin är det väl lika bra att jag vänjer mig med att spara...

Hursomhaver, dagens ris går till SYNSAM de jävla snobbarna. Alltså jag skulle faktiskt fatt aom personbalen på NK i Stockholm (Inte Nya Konditoriet i Umeå) skulle vara snobbiga, något de inte ens är. Sjukligt trevliga, ja jag slänger iväg en ros till dem, särskilt den där söta tjejen med fina ögonbryn på Day Birger Mikkelsen!  Jaja nog snackat om det... Personalen på först näåmnda ställe har varit otrevlig förut, och vanorna sitter i. Idag när jag skulle försöka få tag på nya linser innan min cellolektion gick det inte. Hos alla andra optiker som jag har varit hos kan man få med sig ett par linser när man beställer och sen får man betala för allt sen. Men självklart inte på denna fasionabla butik... Nej, inte ens när jag förklarade att jag behövde dem för att ens se mina noter gick det. Att jag skulle komma in senare på dagen och betala när jag fått tag på pengar hjälpte inte. Ja hade det handlat om skor så hade jag fattat, men det här handlar fan om min syn! Om inte annat hade de väl kanske kunnat gå att skicka räkning?

När jag bestämmer mig för att införskaffa glasögon igen så blir det då INTE från synsam, nä då går jag på Koskelas ögonklinik, bättre, proffsigare och framförallt mindre pinsamma!

Ja, hur gick då cellospelandet kan man ju fråga sig... Jag var ARG för att jag inte hade linser redan innan jag började, sen när jag öppnar fodralet märker jag att typ alla strängar har farit så jag ska dra upp dem. Men det var trögt och jag har fetaste ryggvärken, så jag blev arg o slet till ordentligt.. HAHA andra gången jag sliter av en sträng, och självklart har jag extrasträngarna i det andra fodralet som jag inte använder.. Johanna, min underbara cellolärare hade heller ingen extra. Ja för ofta någon är så klantig som jag var idag? nä justtdet, så jag fick sitta o koll apå henne gå igenom läxan till nästa lektion.. dubbelgrepp o lägesväxlingar, yeyyyyy :S

nu kommer jag bli ännu pinkigare, ny A-sträng lär väl gå på en 3-4hundra wääääää... jag skulle kunnat köpa något roliogt istället, eller helt enkelt spara!!! jaja, så går det om man har problem med temperamentet!

dagens visdomord:

Om du har problem med illalukt, skaffa en get och skyll på den!

...

klockan är fucking 05.44 o jag har inte sovit en blund, nu ska kläder letas rätt på så jag kan fara till iksu och mina älskade crosstrainers o flaxa på !!!


visdomsord kommer senare när hjärnan aktiverats

avhårning

ja, för någon dag sen rakade jag benen och på torsdag är det dags igen...

iofs ska jag inte raka mig, men har iaf beställt tid för toppning, blev så sugen när madde klippte sig idag, sjukligt snyggt btw :)


känner att det är dags att börja hyffsa till sig lite kanske...

jag skulle även vilja eufimisera upp miug själv lite..
lat-> bekväm = MEA

JUSTDETJA, ni vet hin Reeperbahn i West Side Story, och Reeperbahn, horgatan i Hamburg... .jag har aldrig lyckats koppla ihop dem, bara tyckt att båda två kännts bekanta.. MEN imorse när jag precis var på väg att somna efter att ha försökt hela natten, ja då slog det mig att det ju är samma.... så självklart blev jag så uppeggead av upptäckten att jag inte alls somnade...

undrar vad han bernstein tänkte på då... eller det kanske inte var ett horstråk då, jag vet inte.. vet DU??

dagens visdomsord:

man kan både äta kakan och ha den kvar, iallafall om man är bra på att baka :)

livet är en dans på rosor

FALSKT

iaf just nu, känns mer som om jag fallit ner bland taggarna.

fast en sak som inte är taggigt nu är mina ben, rakade dem idag så lena som en bäbisstjärt!!

dagens visdomsord:

"Energi kan varken nyskapas eller förstöras, bara omvandlas"

Alltså, när du bränner pengar omvandlas plånbokens energi till lycka hos Mea :)
RSS 2.0