learning to love urself, that is the greatest love of all

Jag sitter här i farbrors soffa och känner mig som en badboll. Some serious svullning has just taken place.
Förut idag har jag varit nere på Gävle stad och inhandlat ett par jeansshorts, och två böcker. En av Karin Alvtegen och sedan EGO WOMAN by ms Gynning.
Känner att sistnämnda är en bok som passar mig perfekt!I en LappLiseFri värld


sick pic

en första tjuvkik på semester, exklusivt på denna blogg. Slog tillochmed hänt extra med det..
impressive indeed
boot camp D'italia/rossisland

Elin:

"Mea, vet du att jag blir andfådd av att andas"

Och där och då var första stenen kastad. Nu skall vi med hjälp av tips från paolo roberto och italienska/ångermanländska trappor bli fit for fight!

Jag för tränings/resedagbok närhelst jag har tillgång till internet och elin gör detsamma när helst hon har ork.


meandother.blogg.se är addressen till min boot camp-kompanjon!


Önska oss lycka till!

packing time


gotta eat to stay elite

Jag känner att min kropp gör myteri. Den har en komplott emot mig. Det började med att jag fick magsår och mådde dåligt av allt jag åt. Jag slutade äta vissa saker och tänkte att det skulle stoppa där. Men det gjorde det inte.

Idag äter jag inget kött, ingen fisk, ingen fågel.. eller jo fågel äter jag i den bemärkelsen att bakverk slinker ner även om det är ägg i.

Utvecklingen är skrämmande, i somras tillexempel åt jag skaldjur, det har jag helt slutat med nu..

Nu har jag börjat inse att det inte längre räcker med dessa åtgärder. För att min lömska kropp skall bli nöjd måste jag sluta äta mat helt och hållet.

Igår när jag var och skulle äta och frågade om de hade vegetariskt alternativ såg, killen bakom disken chockat på mig o sa:

Vadå?? Äter du INGET kött.


Undrar vad han kommer säga om jag kommer tillbaka om ett halvår igen:
 
"Ursäkta, men jag äter ingen mat, har ni något som passar mig då?"I am not perfect, but that is what makes me perfect

Ja jag har kommit till två insikter idag.

1: Jag har ingen skäms! Jag lyssnade inte på dagis när de lärde oss vanliga hederliga sociala spelregler. Detta insåg jag när jag kom på mig själv med att stå och peka och skratta åt en sovande kille. Tydligen vanligt hyffs att inte göra så. Men jag gjorde det av kärlek för jag tyckte att han såg så söt (och retarderad) ut där han låg.

2: Jag är helt galet dålig på att ställa in värmen på duschen. Antingen blir det för varmt eller för kallt.

AHH. Ohhhhhh. ahh, ohh Ahh , ohh lät det i tio minuter innan jag lyckats ställa in rätt värme. Ahh lät det när jag blev skållad av hetaste heta vattnet och ohh när jag dog av kallhet. Detta gör att jag duschar tio minuter längre än nödvändigt och detta i sin tur gör mig till en ofrivillig miljömarodör.


Visst visst, de är inte snällt att håna sina medmänniskor och naturen skall man väl värna, men jag känner att jag har dispans. Det är nämligen så att utöver dessa två små bagateller är jag helt felfri.

Perfekt helt enkelt!

shame on me

Pappa igår:

Jag har köpt en ny telefon utifall att du skulle göra något med den du har nu. Fast det kanske jag inte borde säga till dig, då kanske du tror att du inte måste ta hand om den du tar.

Idag på morgonen:


MOBILEN I BACKEN; SPRICKER.


RIP IPhone

day before today

Igår var det Battle of Botnia som hände. Elin gullegrisen min hade köpt biljett till oss :D lätt bästa födelsedagspresenten!!

Här en liten resumé i form av bilder:
honey bunny

Jag fick ett mail på facebook av någon okänd som uppenbarligen använt ett översättningsprogram för att briljera med att kunna svenska.

Eller vad tror ni?


Hej honung, hur mar du?

two hot chicks and a golden showerGolden shower??? skärpning HMNu drar jag o Elin på BOB för astt dregla över karlar och oss själva, I mean I look at us:


thought of the day

Är det bara jag som tycker att det är konstigt att ordet "islamist" existerar??

Det finns inget ord som specifikt beskriver fanatiska kristna eller fundamentalistiska judar. Att ordet existerar tycker jag signalerar att det är en accepterad tanke att fanatism är en självklar del av Islam.

Att säga fanatisk kristen visar på att även andra religioner har fanatiker, eftersom man måste förtydliga att det är just en kristen. För muslimer har man hittat på ett eget ord, VARFÖR?

Jag tror att det är för att man valt att BARA prata om muslimska fanatiker och folk blev så less på att säga muslimsk fanatiker efter ett tag att man bestämde sig för tat hitta på ett ord för dem. För inte tror jag att det finns fler fanatiker inom Islam än inom något annat trosamfund.

What do you think?

I want you back!!

Jag har hittat blilder som fått mig att inse att det finns massor med saker som jag vill ha tillbaka!!Från denna bild skulle jag vilja ha tillbaka min gamla lägenhet och tröjjan, sjukt chilla båda två. Tack och lov finns myssan fortfarande i säkert förvar!!Här är det snön jag vill åt, hunden finns kvar och det måste jag säga är viktigare än snö alla dagar!Jag vill ha tillbaka Sanna och alla andra coola katter som har lämnat umeå och därmed även mig!Jag vill ha bebisar i släkten igen! Nu har de vuxit upp allihopa och snart kommer de vara coolare än jag... :SJag saknar denna klänning som kemman i umeå tvättade sönder för mig, men snart får jag en ny eftersom jag fick tillbaka varenda peng jag lagt ut :)

Sen har jag även insett att jag inte bara tappat saker...Denna väska tillexempel har jag återupptäckt. Jag fick den av min farmor när jag var 5 år, då hatade jag den men nu verkligen älskar jag den..


TOPPEN!!

och ni får ursäkta århundradets tråkigaste inlägg. Men faktiskt, ingen tvingade er att läsa små idioter där

SCREAM!!

Nu mina kära vänner vet ni hur jag ser ut när jag är riktigt RIKTIGT rädd!!
för att inte tala om hur elin ser ut när hon är riktigt RIKTIGT skadeglad!
Meas word, read and learn!

Jag har märkt en "ris och ros"-trend hos diverse bloggare. Alltså  skriva vad man tycker är bra och vad man stör sig på... det som är bra får en ros och det som är dåligt får lite ris-spanking.. Like någon cares vad ni tycker?, vill jag börja med att säga. Sen vill jag fortsätta med att även jag göra ett sådant inlägg.

here it coooomes
Det förts ajag vill är att göra ner hon den där Anna i "du är vad du äter". Hon är totalt Kasas! Skall man hålla i ett bantningsprogram skall man fan vara noga med vad man söger och hur man gör det.

Istället för att ha grundinställningen att man skall vara värd bra mat och fokusera på det positiva med att äta rätt och unna sig en bra livsstil går hon in för att förnedra folk. Det första hon gör är att försöka få människor att känna sig äcklade av sig själv och vad de ätit.

Jag tycker inte om ätstörningar, men det verkar denna kärring göra, annars skulle hon väl inte jobba så hårt för att förankra ett Anorexiatänk hos det svenska folket...

Nu över till någon som förtjänar utrymmet på min blogg bättre, nämligen......


ELIN SUNDELIN!
En kvinna som alltid är värd att uppmärksammas, och just nu extra mycket!

Kolla bara på hennes julförberedelser, vill man inte bara alltid vara i hennes vardagsrum o chilla?TRE julstjärnor i fönstret!

Randiga julgranskulor

och.....


tadaaaaaaaaaaaaaaaa!!:


En äkta disneygran! med gud vet hur många ljusslingor...

FF - Fucking Fabulous!

and I sing my early morning singing song

De allra flesta dagar hoppar jag över frukost, jag har annat att prioritera som är roligare. Men idag vaknade jag klockan 3 och hade inget bättre för mig än att planera frukosten. Och har man planerat måste man genomföra, så är det bara!

Därför åt jag linssoppa och macka med ost o avokado på.
Dessutom smällde jag med mig ett äpple innan jag hunnit tagit kort på det. Syrorna i äpplen skall tydligen vara bra för stämbanden. Så, why not tänkte jag...


Detta helt grymt utan att ens skänka hunden så mycket som en tanke, men ett kort unnade jag honom iallafall att få vara med på,,


Nu ångrar jag emellertid att jag var sådär duktig. Jag har fått ont i magen och är ruskigt trött. Jag brukar vara risig på morgonen ändå, utan att behöva använda nån energi till att bryta ner någon mat. Att jag lagade till en hel buffé var ju kanske inte århundradets genialitet. Jag hoppas iallafall innerligt att äppelsyrorna gjort sitt så jag sjunger som en gud senare..Puss och kram och nyp i stjärten!

Im so fast Im so good, Im doing things the way I should

ikväll: träning, jobb
onsdag: jobb, städa lägenhet, sånglektion
torsdag: jobb, gym
Fredag: träning
LÖrdag: battle of botnia!!
Söndag: träning
måndag: jobba, träning
tisdag:träning jobba
Onsdag: jobba, gymma
Torsdag: träna, uppsjungning i betelkyrkan
Fredag: träning
lördag: KONSERT
söndag: packa
Måndag: ITALIA

dont u wish ur life was cool like my, don't u wish ur life was freak like my.. uh oh don't u??


To my people who don't wanna go to work, ohh nooo it's monday

Jag är alldeles ensam på jobbet idag.. Jätteroligt till en början, jag har lekt chef och professor och allt annat, suttit med fötterna på skrivbordet och snurrat varv efter varv med stolen. Nu är det mest bara tråkigt, egofotat har jag också gjort. Det är bara roligt ett tag.

Nu MÅSTE jag ju jobba, helt utan chans till att prata med någon ens för ett tag. Effektivt, tråkigt arbete är vad som väntar..

Ett resultat av dagens frihet:"she don't wanna she don't wanna work on monday"

trip down memory lane

Idag har varit en bra dag trots att jag inte genomfört någon av de två planer jag hade för dagen.

1. Boxas:

jag försov mig och kände mig slö så jag tittade på istället

2. Konsert med kören.

Kände mig slö i rösten så jag kollade på istället.
Nu skall jag ta och gå och lägga mig, planen var att jag skulle läsa "män som hatar kvinnor". Men eftersom jag är hos föräldrarna får mamma göra det istället, så behöver jag bara lyssna. Det känns som om det är temat för idag, att låta andra människor anstränga sig medans jag bara ser på.

Dessutom, varför skall man sluta med allt det roliga och mysiga man gjorde när man var liten?? Till veckan tänker jag ta fram målarfärg och rita huvudfotingar och diverse andra okomplicerade motiv, sen skall jag rama in dem och hänga upp på väggen

"Mea -09, 21 år", skall det stå under!

beautdead

Idag har jag varit på Julmarknad med en fantastisk människa.Ändå känner jag mig inte som nåt mer än som en vacker död ros idag...

eller kanske mest bara död, för kategorin vacker vet jag inte om jag faller under just idag:Ensam inne på gamlias toa egofotade jag mig iallafall i all min tragiskhet och sorg

sometimes I feel like a brainless child

Såhär startade min dag:

Frusen med endast bilarna som sällskap på umeås flygplatsparkering, ja om man räknar bort min paparazzimorsa dårå...


Efter detta gick allt utför, och det snabbt. Botten var nådd när jag inte ens fixade att stava rätt till "färja". Kort därefter slocknade jag på Vasa flygplats och tog bara en kort paus i mitt sovande för att komma på planet. Men det är som Per Elofsson så bra har citerat någon annan smart "Det är bara att bryta ihop och komma igen".


Det gjorde jag och hade en fantastisk boxningsträning. Nu är jag pigg och glad och mindre retarderad igen :)
Imorn ska jag ha en bättre fyllning på dagen än jag haft idag!

puss o hejj leverpastejj!!

TERVE!!!

Läppen sitter uppseendeväkande ng var, men det gör inte jag. Jag är nämligen i finaland. På Vasas flygplats. Första gången jag vart här, känns som att färgan är det som gäller. Men idag blev det privatplan efterallldles för lite sömn och innan alldles för lite föda.


Nu sitter vi här o väntar på piloterna, snart är jag hemma. Sparringsträning väntar, skulle vara förvånande om jag inte knockar mig själv.
Jag är så risig att jag endast skrev detta totalt beiga inlägg för att hålla mig vaken.


Uppdatering kommer när jag är mer människa och mindre Zombie.

it's a rubiks cube day

idag är en såndär dag som fungerar som en rubikskub, precis när man tror att det löser sig inser man att det är en liten klisterlapp som sitter fel.

Så var det redan när jag vaknade, jag trodde att jag var jättepigg och glad. Detta höll i sig i ungefär 5 minuter innan jag insåg att jag skulle sova lite till, så det gjorde jag. Sen vaknar jag ytterligare en gång och det känns som om jag var pigg all over again. Denna här gången tar ja mig upp och hoppar omkring lite. Detta innan jag känner att jag har feber och somnar igen. Sen vaknar jag och är feberfri.

HURRAAAAAAA!!!


Det tar ungefär 5 minuter efter detta innan jag brännt mig på läppen..


Nu sitter jag här med en svullen läpp som mest troligt har fallit av under natten och önskar mig en god morgon där brevid mig på huvudkudden när jag vaknar KLOCKAN SEX imorgon bitti. Jag skall nämligen med ett plan klockan 8 i morgon.... till finland


peace y'all

RSS 2.0