jag vet inte vad som händer sen

Men just nu sitter jag framför datorn fast jag borde packa. Mitt huvud gör ont och jag tror ärligt inte att datorns ljus hjälper..

Men är jag ledsen för det? Gråter jag kanske?

-NEJ!!


För idag har jag provat klänning, den kommer bli sexig och fin, jag älskar tyget så grymt mycket. Simbra Siden kommer det ifrån :) Dessutom gick jag på banken och betalade ett par skor och satte in lite pengar på mitt klädkonto!

Skorna kommer nästa vecka och ojj vad jag hoppas på att de sitter bra och är i den färg jag tror och hoppas på.

tjingeling, nu ska jag till Åre och massakrera min kropp!

förväntan

Det pirrar och sticker och bränner. I min mage har jag en konstig känsla. Nästan som den man har när man är magsjuk fast på något sätt vet jag att den här känslan är bra istället. Tårna känner jag inte ens av. Jag har ett övertryck och jag behöver skrika eller skratta eller gråta.  

Imorgon ska jag träffa en skön böna, ha första prövningen på balklänningen, sjunga i kör och åka till Åre.

Dessutom finns det en fet möjlighet att jag får fara utomlands ganska snart. Detta betyder att jag kommer vara brun till balen, men framförallt betyder det att jag kommer få åka utomlands med grymma mänskisar! Allt hänger på Sigrid.

Om hon säger ja så exploderar mitt huvud av detta lyckorusövertryck, om inte exploderar jag av ilska och då vill inte Siggan vara i närheten. I swear!

feelings, nothing more than feelings

Det finns ett Squashslag som jag inte kan slå. Eller ja det finns ganska många, men det som jag tänker på just nu är jag så dålig på så att jag nästan börjar fundera på om jag är en människa eller säl. Jag har stört mig på detta väldigt mycket eftersom i min värld ska man lära sig allt på fem minuter annars är det bäst att sluta innan någon kommer och skrattar högt.

Idag när jag satt och väntade på pappa som vanligt (han är extremt seg på att byta om) utanför squashbanorna var det några 30-åriga män som spelade. Jag tänkte att nu ska jag sätta mig här och titta lite på dem för att få tiden att gå. Det skulle  jag aldrig ha tänkt! Allt de gjorde var att slå just det slaget som jag inte kan klara av. Om och om och om och om och om och om och om igen. Det började kännas som en komplott, som att de bara ville håna mig. Jag ville bara att de skulle missa så att jag skulle få lite mindre mindervärdeskomplex, men istället kom pappa.

Jag  försökte prata med honom om mitt problem, sa att jag var bajsdålig på det där slaget och att det störde mig. Då svarar han:

"Jaha, men det där är svårt serru, det kommer ta läääääääääääääääääääääänge innan du fattar hur du ska göra!"

Det var droppen jag blev så arg så jag höll på att dö, kunde inte slå något utan var bara jättearg. Det blev min käre fader också och vi bråkade rätt bra där inne på squashbanan. Till slut ville jag säga något snällt så att han skulle bli mindre grinig så jag sa tiill honom att om han inte varit min pappa hade jag tagit racket och drämt till honom i huvudet med det.

Han blev inte alls mindre grinig eller det minsta smickrad av det som var menat som en kärleksförklaring. Tvärtom blev han ännu mer arg. Sådär höll vi på tills jag blev mindre arg på honom och tills han blev mindre arg på mig, då kunde vi börja spela lite. Men jag är fortfarande arg, bara inte på honom. Det blev heller aldrig något riktigt spel.

Jag var fortfarande arg när jag kom hem. Därför satte jag mig och kollade på bilder från i lördags då jag och några riktigt häftiga bruds grillade på en kulle på Ålidhem.
Hoppas de glädjer er lika mycket som de gladde mig, för här kommer ett litet smakprov:Elin var "firemaster" men det verkade finnas mer rök än eld!Sedan visade det sig att uttrycket "ingen rök utan eld" verkligen stämde, köttet hade börjat brinna därav all denna dimmaJag och den andra Elin som även fanns med på plats gjorde ett tappert försöka att rädda situationen som börjat spåra urdå sprang elin dit och hällde cider på köttet, därför gav vi upp och köpte pizza. Men djuret hade inte dött i onödan för vi reade ut köttet till hungriga förbipasserandeEn av dessa passerande gav mig dessa glasögonjag blev glad och började agera fotografSen kollade vi ivrigt på bildernaSen kom det några måsar som såg bajsnödiga utDå gick vi in och lekte med elins leksaker. Jag såg ut som en blandning av jocke med kniven och kapten krok, eller ja min arm ser då väldigt krokig ut!Sen gick vi in på Corona, sedan fick jag ont i magen och gick hem


Och detta blev nog mer en roman än ett blogginlägg, den som kommit ända ner hit ska belönas gravt av mig!

the firemasters!

'

Igår grillade jag och några häftiga och hårda tjejor. Vilka får ni se och höra om senare när jag fått tag på all bildbevisning för kvällen ifråga. Tills dess får ni hålla tillgodo med mina vader och mina supersocks!

något är fel, alla hästar är inte hemma, hon är inte största skeden i lådan

Är det fler än jag som idag har gått omkring i det offentliga rummet hela dagen och varit sådär provocerande fula. Jag hade tofflor på fötterna, billiga jeans instoppade i billiga tubsockor från intersport och såg allmänt FUL ut! Är det fler än jag som har gjort det för att sedan precis som jag sätta sig framför badrumsspegeln och kleta på?

Är det fler än jag som sedan tog kort på eländet med förevändningen att man kanske kan använda bilderna för att framställa sig själv som ständigt sminkad och fin, men istället berättar sanningen på sin blogg en minut efter att sista egobilden togs?Isåfall, känner du precis som jag att man bara borde ha suttit kvar framför tv:n, accepterat sin fulhet och bara glott på talang och på Perellis fina kläder?


Idag har jag....


FYNDAT!!!!

jag är bäst på att vara snål och så är det bara. Kolla och avundas min genialitet:En blomma som aldrig vissnar. Endast tio kronor mina damer och herrar!


Och efter det, låt mig presentera.....De lite trashigare kläderna att byta om till efter att man åkt vagn och ätit middag ned tjocka släkten på studenten.

skjortan från essentiel, det var rea för det var förra vårens

och shortsen från lindex, det behövde inte vara rea för det var lindex

Men det är var nog ändå det bästa fyndet för dagen:Min mammas farmors sidenscarf.

Jag behövde inte betala en spänn och dessutom finns det en massa fler!!!

Efter denna bedrifternas dag skall jag nu ta mitt ass och gå till IKSU och spela squash!!

karma är en tik

Idag lånade (stal) jag ett par glasögon och några gem från min mammas jobb.

Nu har jag förlagt min plånbok med IKSU-kort i. Detta betyder att jag inte kan spela Squash. Och detta i sin tur betyder att jag blir fet och att kortet blir fryst. Och detta i sin tur betyder att jag vill slå någon... Hårt!!


Var det värt det?Var det värt det?


Jag är pinsam

Idag har jag läst Blondinbellas blogg. Det är inte första gången jag har varit inne där måste jag ju erkänna, men idag försökte jag verkligen läsa och hitta storheten i denna blonda överklassmoderat. Om inte storhet iallafall något man kan uppröras över.


Jag läste och läste och läste och läste och läste och läste.


Det gick inte, hon är tråkig och alldaglig. Inte ful, inte söt. Tydligen är Svenska C hennes favoritämne i skolan, men allt hon får ur sig på sin blogg är:

"idag var jag där eller där och åt en macka"

eller:

"Idag är det sol, det är skönt"


Jag antar att hennes svensklärare inte har just denna blondis som favorit...

Det här är inte en diss mot unga fru Löwengrip, jag är bara förvånad att någon orkar gå in där och att vissa dessutom blir upprörda. Jag blir uttråkad och trött.

Faktiskt ska jag nog ta och slänga min sömnpiller när jag kommer hem och istället lägga till blondinbella.se som en favorit på safari!

Inatt jag drömde....Vaknade nyss framför TEVEN, jag hade drömt att jag var med på Miami Ink-programmet. Jag satt där och grät och snorade ochberättade om när jag hade förlorat min första eremitkräfta. Ami tatuerade in en klo på skinkan på mig medan han snackade om hur mycket han förstod smärtan jag måsta gå igenom. En gång hade han cyklat över en mask när det hade regnat.

När jag sedan vaknar och tittar på min hand skriker jag högt!!I mitt nyvakna, förvirrade tillstånd tror jag att jag har täffat tatuerar-Amis svar på Freddy Kreuger. Att jag har fått världens tråkigaste och fulaste tatuering på min hand.

Sen ser jag den billiga tidningen i färg. Andas ut.

Nu sitter jag och funderar på om det inte vore rätt fränt med en färgtatuering på handen ändå....en ny dag

Det fanns en "väntrumstankebok" med vackra ord inuti. Jag satte mig i en fåtölj och läste och drömde mig bort lite.
Sen, lugna människor med snälla ögon.
 
Huvudet fullt av bomull just nu, men det gör ingenting ändå. Bara för att jag inte har dött medans jag lever. Jag kan le åt barnet som skriker av skratt på bussen, eller bli helt varm i kroppen när jag möter en människa som verkar helt underbart genomgod och jag kan även bli upprörd och ledsen. JAG ÄR INGEN GRÖNSAK!!

Livet är fult, men jag vill leva ändå!


Tim min vän!

Jag har förut skrivit om min avsky mot Synsam och deras hybris. Idag var Tim, min nya idol där och knäckte ett av deras snobbiga biträden.

Tim till snobbigt biträde:

Hur gammal är du?

Snobbiga biträdet:

Jag är 26 år, hur gammal är du då?

Tim:

Jassådu? Jag är 27!!

Snobbiga biträdet:

Jamen då blir vi lika gamla nästa år när jag fyller 27!

Tim:

Nej hörreduru. För nästa år fyller jag också år så då är jag fortfarande äldre. HAHA

.............................................................................................................................................................................................................................

Ojj vad jag är ledsen att jag missade detta!

ojojoj

Nu har jag lekt kurrgömma i många dagar. Inte så att jag säger till barnen att vi ska leka det, mer så att när jag får ont i huvudet då går jag och gömmer mig i en garderob eller liknande. Sen hör man små barnfötter tassa omkring och hur de skriker:

"MORFAR, VARS ÄR MEEEEEEEEA??????"

Missförstå mig inte nu, jag älskar barn och jag har egentligen planerat att ha 15 egna MINST. Jag saknar dagis och vill bara sitta i en sandlåda och kasta sand på andra barn. MEN när jag får chansen märker jag att jag har blivit gammal. Plötsligt har jag börjat förstå dagispersonalen som klagade när vi tydligen "skrek". Jag trodde aldrig på dem, men efter dessa dagars slit känns de mycket trovärdigare. 

Jag säger inte heller att jag var bättre själv. Jag menar titta bara på denna bild: 


TITTA på min hand till vänster i bild. Redan då började mina fasoner. Med det sagt behöver inget barn känna sig utpekad, jag skulle nämligen vilja påstå att alla barn är lika jobbiga!


Det jag nu frågar mig är hur föräldrar klarar av detta. Att aldrig få en chans att komma undan från dessa små minidjävlar. Alltid leka och laga mat och tvätta och trösta och framförallt stå ut med deras gälla röster. Eller är det så att mina föräldrar också gömde sig för mig i garderoben eller skafferiet? Är föräldraskapet egentligen VM i kurragömma?

Nej nog med gnäll från min sida nu. Barn är uttröttande, men roligare människor finns inte! Nu ska jag krypa ut från städskåpet och leka tills jag kollapsar!

Gårdagen.

Igår gick jag, mamma och Erica till Lillnisse och Linda i byn. De har tre barn och de är häfigast i hela världen.

Tim öppnar dörren och säger:

-Hej, jag är arton år och har tre hästar.

Jag svarar att jag har 3 dinosaurier.

Då säger han "jaha, men jag är ingen pojke. För jag är en flicka och det är min brorsa med, men bara Samuel inte Alexander, han är en pojke."

Gaah, han är så koool! Sen försökte han lära mig en lek, men jag var dum och fattade inte. Så han förklarade igen och vi försökte igen och varje gång sa han:

"Jag tror hon har fattat det nu."

Men det gjorde jag aldrig.


Sen när vi lekt färdigt for jag in till stan och Marre, köpte ett par byxor och ett par solbrills. Dessutom köpte jag en vit keps för 50 spänn. Jag gillar nämligen inte att bli sönderknullad ekonomiskt bara för att jag ska ta studenten. Alltså, jag är pengasmart för en gångs skull och dessutom kommer jag vara unik på vagnen när alla andra idioter åker med likadana mössor. Ojj vad folk kommer avundas mig då när de inser tabben de gått på!


Medans jag gorde alla dessa smarta inköp fick Erica åka skoter för första gången i sitt liv. Ja Lillnisse han är en riktig ängel!

Ett avslöjande inlägg

För några dagar sedan lade jag ut bilder på skrattande människor, idag hade jag fått ett lite upprört meddelande på telefonsvararen av Gyllengahmen. Tydligen syntes en intim del på hennes kropp på bilden jag lade ut på henne. Och nej killar, det är ingen vits att ni försöker hitta det nu för den är borttagen bara för att jag är en sådan enormt snäll och sympatisk människa. Däremot tyckte jag bilden var så rolig och jag kände mig konstnärlig idag så misströsta icke, ni kan fortafarnde få dreggla över hennes heta kropp, nu i tecknad upplaga.Låt fantasin sköta sitt och njut!

Just nu

Mitt syskonbarn Erica har nyss kommit, hon blir 7 år i sommar. Hennes favoritfärg är rosa, hon är en prinsessa och Miley Cyrus/Hannah Monatana är hennes största idol!

Ikväll har vi ritat och nu blir det spännande, jag ska ha min första tävling här. Kan du lista ut vilka två teckningar hon har ritat. Alltså vilka av dessa teckningar nedan är inte gjorda av en 20-åring som går estetprogram??


1234567Första rätta svar får en puss till påsk!

bara för att jag är häftigast i hela världen!

Igår kom Johannes och hans mamma Anneli förbi. Vi gluffsade tacos och sedan även fruktsallad. Sedan följde jag med dem in till stan för jag och J skulle gymma idag. Han splade något zombiespel och sedan somnade vi. Men när jag skulle komma och hoppa på honom på morgonen hade han feber och yrade om någon ful blond transa.

Eftersom Johannes inte tror på min teori om att man ska träna bort feber stack jag till IKSU allén. Tränade lite styrka och sedan kom pappa och vi spelade badminton. Kanske att jag får med mig Papi till stadion en gång till idag... annars blir jag ARG!!
Något sånt här låg unge herr Ivarsson och tänkte på imorse...

städning a la mea

Idag har jag varit sådär äckligt hemmafruduktig. Jag har städat och stått i medans jag lyssnat på allt från Sumi Jo som sjunger preisners Lacrimosa till Mando Diao. Jag har tillochmed lyssnat på Ken Rings "eld och djupa vatten" om den nu heter så.


Jag har insett vissa saker om både mig själv och annat.

1.Jag är glad att jag har ett stort överkast, då kan man spara lite städning till en annan dag då man känner sig duktigare

2.Det är bra att ha kistbord!I mitt har jag knölat ner alla mina tjockare tröjjor!

3.Det är bra med kistor också även om min morfars gamla inte riktigt räcker till till alla mina träningskläder

4.Jag har haft en massa pennor liggandes ÖVERALLT, nu har jag lyckats proppa ner en del av dem på ett och samma ställe.

5.

Denna påse är cool och bra!
"Världen behöver INTE mer sprit"

6.

Jag gillar porslinsdockor!!

7.

Jag gillar små figurerJag skiter ifall det inte är jul, en tomte borde alla ALLTID ha framme!!Björnar är också ett måste

8.

Jag älskar kärlek!Booooooos

strange

Det fulaste man kan vara är feminist i dagens samhälle. Ojj vilka manshatare de är! Dessutom har de fula kläder och rakar sig ALDRIG någonstans! Feminister vill vara fula annars tror de att de kommer bli våldtagna. Fast egentligen är feminister bara feminister för att de har knullat för lite. Det vet alla men ingen säger det!

Något som därmot börjar bli mindre fult, det är att vara rasist. Ja kanske inte rasist men det är ju så att invandrarna står för alla brott. De våldtar och misshandlar våra kvinnor. Det är ju de som har kommit här och förstört! Eller hur är det nu igen?

Sist jag kollade var det inte någon särskild skillnad mellan olika etniska gruppers kriminalitet. Kollar man däremot på skillnaden mellan könen då ser man något man kanske inte vill se. För öven om det händer att kvinnor misshandlar och våldtar och mördar så är vi inte ens i närheten av det andra könet.

Lik förbannat skall vi tjejer inte klaga när pressen blir för stor. Istället för att ta itu med problemet snittar vi upp våra armar eller svälter oss halvt till döds. Och det är ju bra, då är mannen nöjd och dessutom blir det inte så ansträngande när han vill ha ihjäl sin kvinna.

Jag hatar inte män och jag är inte ful och jag kan inte fläta håret under mina armar. MEN jag känner att så länge hundratals kvinnor blir misshandlade till döds av deras makar i deras eget hem varje år, ja då tycker jag att jag ska ha rätt att kalla mig feminist och samtidigt kunna bära mitt huvud högt!

The color of Påsk


tomater med rätt färg


frukt o grönt som inte är grönt


vem fan vill ha röda tulpaner till påsk?Erica och Isabels påskinspirerade teckningar målade med överstykningspennorÄven fiskarna vill fira påsk!Jag är en påskhippiePåsknoter!Påskväskor, jag o Marre köpte dem för en herrans massa år sedan för 10 kr styck.
Vi skulle ha dem på stranden i Norrmjöle och glassa!Observera texten!

"I wish that you could know much I love you
My heart would best for you YOu've filled my life for me"

Detta summerar min påsk, hur är din, än så länge?Alla skrattar!


Moster och morbror skrattarMamma och pappa skrattarSandran skrattarJenny skrattarJag skrattarMamma skrattarALLA SKRATTAR!

blaushie fnaushie kapalauskia

Idag ska jag sjunga i Oratoriekören i stadskyrkan. Det blir Johannespassionen och jag är helt galet dålig. Jag har inte klarat av att lära mig något och allt detta på grund av den där jäklarns tyskan! Jag kan inte förstå tyska, jag kan inte prata tyska och nej jag kan inte ens memorera ett fåtal ord på tyska. För i Johannespassionen är det inte några egentliga texter. I en av låtarna (som man säkert INTE får säga om dessa stycken) finns det bara ett ord: krautzige eller kreutiziga eller nåt liknande. DEt betyder korsfäst och vi sjunger det om och om igen, men inte ens det klarar jag av. Jag sjunger det på ett litet nytt sätt varje gång. Det blir ungefär som den där viskleken ni vet när man skulle viska en sak runt ett bord och den sista säger vad den hört. Jag börjar med kreautzige och slutar med gummianka!

Jag väljer att tro att min Tyska tillför något. JAg menar, hur roligt är det att höra samma sak om och om och om igen. Nej du, det räcker att första ordet är hyffsat rätt. Sen kan man som publik få ta ansvar själv för att komma ihåg det. Fast frågan är ju i och för sig om det första ordet behöver vara rätt ens. Hur många kan så bra tyska att de kan komma och svära på att just det ordet jag sjunger inte är ett tyskt ord. JA inte jag iallafall!

Det som stör mig allra mest med detta är att min kära cellolärare skall spela i ensemblen på denna konsert, hon fick sina  noter i onsdags precis innan vi hade övning. Det äcklia med detta var att hon spelade så underbart fint medans jag som haft noterna i något som känns som år nu, fortfarande stod där med min improvisationstyska. Det känns som förnedringskör!


Men nu ska jag springa och packa ner min körklänning och min kofta som mamma så snällt köpte i förrgår. Hon påstår att det blir den sista klänning hon någonsin köper till mig. Jag undrar då bara vad som hände med min Gucciklänning hon har lovat mig så snart hon blivit miljonär?!?

sverige"demokraterna"

Jag mår illa när jag hör exakt hur illa det var. För ska jag vara ärlig så har lilla naiva jag inte trott att det finns sådana människor. Klart man har tyckt att de har varit riktigt pinsamma och lögnaktiga, men inte fullt så som det nu har visat sig. Tur är det väl att det kommer ut i det öppna nu vad tillochmed deras partiledare faktiskt står för.

Och att säga att de nu uppmärksammade citaten inte var sagda i ett politiskt sammanhang, ja det visar väl hans ignorans ännu mer. Det, om någon visar väl att Sverigedemokraterna har två ansikten, ett som är förjävligt och ett som är så illa att jag får kväljningar. Politiker är man på heltid, politik är att vilja, politik är åsikter, inte något som man tar på sig när man ska tala inför kameror.


Man kan skriva mycket om det här, men jag tror inte det behövs. De har själva redan sagt allt som behöver sägas och jag tror och hoppas att deras väljare kommer lämna dem med alla fakta på bordet.

bounciebouncie

Mitt huvud är en Basketboll som någon idiot studsar hårt hårt hårt mot ett hårt hårt hårt cementgolv..

sommarn kommer FLYGANDE!!

För några dagar sedan när jag var ute och gick kom en flygmyra och landade på min arm. Det är bland det värsta som har hänt mig. Jag är livrädd för myror, och allt är Johannes Ivarssons fel. Falska Johannes där till höger.


Så här gick det till när jag blev fobiskt rädd för myror:

Jag och Johannes var 5 år och stod ovanför en slänt som var ganska brant. Johannes kollade hånfullt på mig och sa:

- Jag slår vad om att du inte vågar rulla ner för den där slänten!

Jag blev arg för jag kunde inte tåla att någon sa att jag var feg. Alltså, jag rullade ner och kollade hånfullt tillbaka.

"Ser du? jag vågade visst!!"

Johannes flinar, "det är en myrslänt".

Överallt sprang det myror på mig och de bet mig i håret, på benen, på armarna och överallt annars också, Mamma fick agera apa och plocka myrorna, fast hon åt inte upp dem som apor gör iallafall.Myra


Detta var alltså hur det hela började. Tillbaka till den flygande myran nu, som trakasserade mig nu nyligast. Det var en av de äckligaste myrorna jag har sett och jag höll nästan på att dö. Jag blev så avtänd på sommaren att jag önskade att den aldrig någonsin skulle komma hit. ja tills igår dårå när jag träffade Emma som har varit i en massa olika länder i afrika. Där hade en 30 centmeterlång "mask" med pansarskal krypit på hennes kompis rygg och på nätterna kom myrorna (och då snackar vi stoooora myror) och kackerlackorna farm och krälade. Detta fick mig att inse att en flygande myra här eller där inte kommer ta kål på mig. Jag längtar efter solen igen :)

Den här bilden är så mycket sommar för mig, UTAN flygande äckel och allt!!


en ny favorit i garderobenDessa fotgrejjs glassar jag omkring i just nu. Hårda och häftiga med rosor på!Jag kan dessutom springa hur snabbt som helst utan att ramla... halskydd är bra och borde INTE endast vara tillgängliga för dagisbarn!

Jag är som en kung!!

Igår spelade jag squash i ungeär 5 minuter, sedan stukade jag foten och låg mest och tänkte fula ord.

Jag blir så ofantligt arg, jag vill träna, inte falla var femte sekund. KLANTMEA!!! Min fot är som den där kungen Sisyfos sten. Den som han var tvungen att rulla upp för ett berg men som likförbanna rullade ner varje gång han rullat upp den. Varje gång min fot blir nästan bra så jag sätter igång och tränar så stukar jag den igen. Skillnaden mellan oss är att jag varken är kung eller har lyckats lura döden. Jag är bara klumpig!


En tråkig sak med det hela är att min konditionsträning inte kan bestå av löpträning längre. Vare sig på löpband eller på Crossisarna... Simma är tråkigt MEN mjukt och skonsamt så det lär väl bli en del plask i bassängen en tid framöver. Ischlo Pischlo vad jag kommer bli torr!!

 
Idag ska jag iallafall känna hur det känns att spela Badminton. Det ska bli skojj, var riktigt längesedan.

utdrag från verkliga livet

Jag och min kära mamma satt och käkade lunch när hon sätter ner skeden och säger:

- Det här är INTE gott. Det duger tamigfan knappt som bukfylla!

Jag vet att hon ofta brukar köpa den där maten vad det nu är ganska ofta så min fråga kommer blixtsnabt:

- Men varför köper du den då gång på gång?

Mammas svar kommer ännu snabbare:

- Men kära dotter, det är ju EKOLOGISKT!!!


Min mamma måste vara den mest osjälviska människan på denna jord. Tänk på henne nästa gång du inte slänger ditt skräp i papperskorgen!

ontdetgörontdetgör ONT!!

Igår blev det Squash med pappa och sedan gymning och simning med Elin.

Idag blev det träningsvärk.. och gymning och simning och squash ska det även bli idag.

Om jag inte är i form till stranden i sommar tänker jag stämma IKSU för onödig sveda och värk!


Jag borde buras in

Min mamma köper inte nya saker särskilt ofta. Men ibland brukar hon shoppa lös ordentligt så att hon ska kunna rensa ut sin gamla garderob. Förra gången var vi på NK tillsammans och hon köpte bland annat en fin blus till sig själv. Den hänger numera i min garderob.

När vi var i Scotland köpte hon nya underkläder som även de hamnat i säkert förvar hos mig.

I bryssel var det rea på smink, Chanelmaskaran hon köpte ligger i soporna eftersom jag har använt upp den.

Idag har mamma fått hem den här sötnosenFatta hur liten och söt den är!! Nästan mindre än en sko. Just nu känner jag i mina tjuvnerver att sparandet till en superhäftig Mac Book Air kan vänta, åtminsone några månader till...

Mamma om du läser det här, gör då som du brukar göra med fin choklad - GÖM DEN!!  Eller kanske ännu bättre, lås in mig och släng nyckeln, annars går inget du äger säkert!!

april april vi ljuger och allt är chill!!

Igår var det första april och jag gick verkligen in för att utnyttja det till det yttersta! Enda målet jag hade var att inte säga ett sant ord på hela dagen, det gick sådär kan jag ju säga...

Här är iallafall de aprilljugningar jag är mest stolt över:

1.

Mamma säger att jag måste borsta Hassles tänder.

Jag:

- Va?


Mamma:


-Borsta Hassels tänder.


Jag:


-Va?!?


Mamma :

Borsta Hassels tänder!

Jag:

- Vah?!?

Mamma:

- BORSTA TÄNDERNA PÅ HASSEL!!!!!

Jag:

- April april, jag hörde hela tiden.


2.

Jag är på Massageterapi och Massageterapeuten frågar vars jag har ont.

Jag:

-Jag har ont i höger lilltå.

Massageterapeuten:

- VAAA?!?

Jag:

- April april, jag har ont i hela kroppen..

3.

Marre ringer.

Jag:
 
-Bomull åt upp min katt inatt, bara svansen finns kvar

Marre:

- VAA`???  herreguuud va hemskt, shiiiiiit!!

Jag: April april hon åt bara upp min sko..


ah, den där sista kanske inte var den bästa direkt....


Det var inte bara jag som lurades. Jag pratade med Elin igår och mitt upp i allt säger hon:

-Ibland kallar jag min katt för Greta fast hon egentligen heter Astrid...

Jag:

- VAA??? varför gör du det, hon kommer bli Schitzo om du gör så mot henne.

Elin:

- April april, jag kallar henne bara för Astrid


Nu taggar jag Maj för då får man också luras!

"Maj, maj måne jag kan lura dig till skåne"


the devil in disguise

Det här är min tik, Bomull...
För det mesta är vi bra kompisar hon och jag.
Imorse hoppade hon upp till mig i sängen och väckte mig och var kelig och snäll. Allt var frid och fröjd tills jag skulle ta på mig mina skor....Det här är vad som var kvar av dem efter en natt med Bomull.... Jag kan ju säga att jag och min tik inte är bästisar just idag.
Nå, vad tycks om mina nya sandaler till sommarn??


!!Skoshopping när jag fått pengar!!

RSS 2.0