Allergic Shock


rescue me

Jag hittade bilder från 2008 när jag och mamma var i Bryssel. Det kan ha varit min livs viktigaste resa. Jag behövde komma bort och tänka egna självständiga tankar utan någon annans influenser. Och herregud vad jag tänkte. Det var första gången på flera månader då som jag kunde slappna av. Den här resan gjorde att jag några månader senare kunde göra några livsnödvändiga förändringar i mitt liv.
 
Herregud vad jag älskar mig själv för att jag tog hand om mig själv till slut!
Oh herregd vad jag älskar min mamma för att hon tog mig bort från Sverige just då.
 
 
Ja just det, bilderna var det ju..
 
 

It's a colorful life

Igår både påbörjade jag och avslutade två tavlor modell större. Jag är på gång. Och Lars Vilks är på utgång. Jamtli har sparkat ut honom från deras utställning. (Heja, heja Jamtli)
 
Detta har nu resulterat i att två andra utställare blivit så arga att de hoppat av.
 
Jamen vad trevligt, då finns det ju plats för mig. Och Jamtli, jag har inga som helst problem med att inte ställa ut med en rasistpropogandatör.

girls just wanna have fun?

Minst en gång om dagen önskar jag att jag var man. Inte för att jag är transexuell och inte trivs med att vara kvinna, nej mer för att jag minst en gång om dagen blir påmind om att samhället ser på mig som svagare för att jag ej är man.
 
Ta Vasaloppet som exempel. Där finns det vanliga Vasaloppet, Halvvasan som är hälften så långt som vanliga Vasan för de mindre atletiskt byggda. Så långt är det väl ok, men nu känner någon att vi måste ha ännu ett lopp, nämligen TJEJVASAN. För oss tjejer räcker det nämligen inte med att göra halva Vasan, nej vi måste ha en lite mindra utmaning än så.
 
Det värsta är att kvinnor går med på denna förnedring, är till och med lite stolta när de gjort en "tjejkklassiker". Detta blir ju extra sjukt då det faktiskt är så att det är på längre avstånd vi kvinnor fungerar som bäst.
 
Kollar  man på rekorden i marathon till exempel skiljer det inte mer änen 10 minuter sådär mellan kvinnor och män. Om en kvinna någonsin tar världsrekordet där skall jag starta ett eget lopp. En kill-mara, hälften så lång och med sloganen "pojkar kan...också". Så skall alla medverkande få en tröja där det står "heja pojkar".
 
Allt detta bara för att stärka mäns position inom idrottandet försås...
 
 
 
 
 

Pincushion

Här ligger jag på en bänk. Tusen nålar på mitt ben, hundra på mitt andra och sisådär en femtio på ryggen.

Nej, nu överdrev jag - som vanligt. Men stucken är jag. För nu är det tcm, eller på svenska -TKM. Traditionell Kinesisk Medicin.


Det spelar ingen roll hur nålrädd man är, här blir man stucken vilket fall. Och varje morgon på behandlingsdagen när jag inser vad som komma skall försöker jag inbilla mig att just idag har jag blivit akut sjuk. Imorse var jag säker på att jag hade fått blindtarmsinflammation innan jag ryckte upp mig. För det hjälper ju faktiskt..

Förresten funderar jag på att hoppa på en utbildning i denna läkemedelskonst. Tre år tar det tydligen.. Vad tycks?


sunset/soulset

 
 
Det finns inget varken vackrare eller sorgligare än en solnedgång. Jag vet inte varför, men varje gång solen sjunker ner under trädtopparna sjunker mitt hjärta också. Inte så att jag blir drabbad av klinisk depression, men drabbad blir jag, av något obestämt. Sorgset.
 
 

hello worldie-world, get ready cus here I come... in a min or so

Jag får så många och bra idéer hela tiden. Tyvärr läggar jag ner en massa tid på att tänka på att satsa på dem, men sen när jag planerat exakt hur jag skall göra lägger jag ner och börjar fundera på nästa briljanta idé.
 
 
NÄsta gång tänker jag satsa och falla och hoppas på att jag flyger innan jag slagit i marken.

My Hours Are Slumberless

Jag behöver en skönhetsdag. Naturlig skönhet är bra har jag hört, tyvärr har den aldrig drabbat mig. Jag är jävligt snygg på konstlad väg, det räcker för mig.


la belle on the fell

 
Efter fem dagar på fjället har man ont i kroppen och vad man kallar "ett ansikte enbart älskbart av en mor".
 
Så nu far jag hem till mamma. Hejdå Jamtland, vi ses igen nästa vecka!

Morning/Night


pomegranate

 
Varje dag är jag en ny. Idag är jag konditor. 
 
Bakat kaka, skurit i fyra delar. Gjort egen vaniljkräm, stoppat lingon inuti pch granatäpplen utanpå.
 
 
 
Imorgon vill jag byta bana. Helst vill jag bli lottomiljonär. Det är målet.

make me run

Himlen är en askkopp, luften är gjord av smör och i den verkligheten trampar jag på.
 
Jag var ute på löprunda.
 
Bara jag och sniglarna vågade sticka ut näsan. Allt är relativt har jag hört och i det sällskapet var jag snabbast i världen.

RSS 2.0