Let's talk about busskort

Kommer ni ihåg när busskorten faktiskt stämplades. När det kom en liten stämpel på baksidan av papperskortet där det stod hur många åk man gjort. Det gör jag, och jag minns det med värme.Numera används plastkort i modellen som jag snyggt demonstrerar på bilden ovan. Dessa går inte att lita på. Man kan nämligen inte se på det hur många resor man har kvar. Vad är bussbolagens mening med detta? Är det möjligen så att de vill ge sura busschaufförer njutning genom att ge dem chans till att förnedra resenärer när resorna tagit slut? Är det så att de lurar oss på resor, att vi egentligen inte får så många resor som vi betalat för? Ja för vem räknar egentligen??

Eller är det som jag tror, att de vill skänka oss Svennar lite spänning i vardagen. Varenda gång man skall stämpla känns det som att man spelar rysk roulette. Man skulle kunna kalla stämplingen på bussen för svensk roulette...

Grejjen är bara den,senska bussbolag att jag inte uppskattar adrenalinkicken ni så vänligt vill skänka mig. Så jag hämnas och GÅR till sjukhuset idag, så kan ni sitta där med eran äckliga konspiration mot mig!


Dagens gapflabb är iallafall att Chuck Liddell är med i dancing with the stars.. galnaste

Kommentarer
Postat av: pelle

Det är därför de bara anställs sura busschaffisar, för att de ska kunna neka "slut på resor"-kunder. så lätt är det!

2009-10-13 @ 18:35:06
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Sandro Marques Solidario

I liked it because you put the title in English and text in Swedish.

You know, you know, my Swedish is perfect.

2009-10-22 @ 03:50:27
URL: http://sandro-marques.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0