she acts like a psycho and ohh she looks like one tooMea Sethson?
Fred West??
Denna upptäckt kan ju beskrivas som minst sagt alarmerande...

u better listen up, swenglish loser

Jag tänkte börja dagen med att dela med mig av några sjuka missuppfattningar från min sida angående låttexter.


"Staten och kapitalet sitter i samma båt, men det är inte dem som ror som, ror så att svetten lackar. Och FISKAR som kittlar, kittlar inte heller deras feta nackar"


"Let's pee in the corner
Let's pee in the spotlight,
I'm Losing my religion"

"I want to love you but I better not touch (Don't touch)
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much (Too much)
I want to taste you but your lips are better than boyfriend

Your boyfriend running through my place
Your boyfriend, I don't want to take a chance"

Det är ju helt fantastiskt vad man kan höra fel när man skrålar med i radion utan att tänka efter..


It's just my angritude shining through

Idag är ingen bra dag. Dåligheterna med idag började igår då jag insåg att jag egentligen får mindre lön än vad jag ska, något som tydligen skall justeras efter jul. Sen på kvällen kunde jag inte somna så jag försov mig och missade att dra på gymmet som jag hade bestämt med Elin.

Jag sminkade mig sedan i all hast, drog på mig fula kläder och tänkte att jag kunde köpa något fint till mig själv eftersom det är löningsdag. Sen kom jag precis i tid till idrottsmedicin, det var där allt började gå riktigt åt helvette. Sjugymnaststudenten jag får träffa där sa att han tyckte att jag skulle sluta boxas i 6 veckor nu eftersom han tror att det jag har är en överbelastningsskada. Att jag känner att jag har haft problem i flera år nu även de perioder då jag tränat mindre var något han lyssnade mindre på.

Jag blev självklart arg över detta och kände ännu mer kravet efter tröstshopping gnaga inuti mig. Problemet är bara att jag inte har fått någon lön ALLS av min kära arbetsgivare.

Detta är alltså jag just nu:
Paradoxalt nog så ser jag ut som en ful träningsnörd eftersom jag är arg och jag är arg för att jag inte får vara just en ful träningsnörd.... ödets vägar äro outgrundliga

Everyone is a little bit racist, sometimes...

Jag har insett en sak, jag är rasist. Jag har slutat handla på Subway för att de inte har kollektivavtal och det är väl inget fel i sig. Försökringar på jobbet känns viktigt osv.

Felet är att jag gladeligen köper drycker från Coca Cola, ett företag som är ansvarig för en massa skit i världen. Det slog mig nyss, när jag gick o smuttade på min cola Light, vilken äcklig liten hycklare jag är.

Har jag brytt mig mindre om Coca Colas synder för att de inte slår mot Sverige och Svenskar? Är det lättare att blunda då. Jag tänker iallafall vägra att blunda frånochmed nu, jag skall läsa på mig om Colas smutsiga byk, och det snarast möjligt.

Ser ni mig på stan så varsågod att spotta.Här är vi, jag och min äckliga fascistdryck!I've got an old/new idea

Jag måste säga att det är ett under att mina föräldrar inte gav bort mig eller av misstag råkade "glömma" mig i någon mörk gränd. Jag var nämligen ett ganska krävande barn som få eller inga blivande föräldrar skulle önska sig.

När jag var en sisdåär 7 år startade jag och en kompis en busklubb. Våran verksamhet gick ut på att testa så många bus som möjligt hemma och utvärdera dem inför varje fredag klockan 8. Det var nämligen då bustimmen började. Klockan åtta varje fredag letade vi fram klasslistan med alla telefonnummer, sedan började vi ringa runt. samtalen såg ut ungefär såhär:

"Hej, det är bustimmen. Nu måste ni göra ett bus"

Sen kom vi med förslag på vad man kunde göra för busigheter. Det bästa jag kom på var att man kunde ta ett tomt mjölkpaket och fylla på med något anat, tex. vatten för att sedan ställa in det i kylskåpet igen. Jag fylls faktiskt fortfarande av en värmande stolthet när jag tänker på det.

Vår busklubb upplöstes efter ett tag närde andras föräldrar blev arga och våra skämdes. Nu är jag snart 21 och inga föräldrar kommer kunna lägga sig i. Jag tror jag skall starta upp en egen busklubb igen. Minst ett bus i veckan, sen kan jag dokumentera buset o lägga i min dagbok så kan jag sitta på ålderdomshemmet och skratta åt alla jag drivit med.


Vad tycker ni, en bra idé??

just give me a pair of new calves

Idag har jag alltså varit på idrottsmedicin, en mycket trevlig inrättning, om jag så får tillstå. Jag var 5 minuter sen, men det gjorde inget alls. Läkaren var själv 30 minuter sen och jag väntar gärna! Inga snobberier och vi skrattade mest hela undersökningen.

Nå domen då? Compartment eller ärrbildning?

Jo jag skall få träffa en sjukgymnast på tisdag. Vi skall försöka göra något åt eventuell ärrvävnad i benen. Fungerar inte det får jag träffa en ortoped som specialiserat sig på just sådana problem som jag har.

Alltså jag är inte en millimeter klokare idag än jag var igår. Då trodde jag att det skulle bli antingen operation eller obeskrivligt smärtsam massage. Nu vet jag att det kan bli både och om jag har otur.

Ibland kan man både äta kakan och bli tvångsmatad med ytterligare en

when the drugs don't work...

Jag har insett en sak, jag somnar bättre om någon masserar mig på fötterna än om jag proppar i mig sömntablett. Därför kör jag på det så kan jag helt och hållet dissa snorksömnläkaren.

Imorn skall jag på idrottsmedicin och få domen. Massera bort ärr eller snitta igen.

Vette fan vad jag egentligen vill.

Operation = lång rehabilitering.
Massera bort ärr = obeskrivlig smärta
Imorn får ni uppdatering och förhoppningsvis intressantare bloggning

Are we human or are we retard?

Idag skulle jag till läkaren klockan 8.30 pga mina sömnbekymmer. Eftersom jag inte somnade förren 6 imorse försov jag mig dock. Jag kom tio minuter försent och då totalvägrade läkaren att träffa mig. Nu har jag fått en ny tid klockan 8.00 på morgonen då. Som för att straffa mig, ge mig en läxa så att jag skall lära mig att komma i tid nästa gång.


Jag sägar såhär:

Fint folk kommer sent, och läkaren skall inte tro att den har någon makt över mig. Jag betalar hennes lön med min skatt så hon borde vara jävligt ödmjuk. Hon har ett serviceyrke men är fan inte serviceminded...

Moment 22

Jag har ett litet dilemma här. Jag har sömnsvårigheter och har sömnpiller till mitt förfogande.

Problemet är bara att om jag tar pillren sover jag alldeles för länge, vaknar typ klockan 12 på dagen och känner mig ändå inte riktigt alert. Om jag inte tar piller så somnar jag inte förns vid 6-7 på morgonen och sover därför till klockan 12 på dagen och känner mig av uppenbara skäl inte pigg och alert.


Frågan är nu bara.. VAD FAN GÖR MAN????

A man who does not take a no for an answer

Man måste veta hur man skall ställa sina frågor och en sådan man har min bloggarkompanjon fått tag på nu.

"Elin, vill du träffa mig idag? Och svara inte nej som du brukar"

Detta är ju helt genialiskt. Han borde skriva en dejtingguide!


Don't u wish ur life was cool like my?

Den 17november är jag officiellt en kärring. Jag behöver inte ens be någon köpa ut åt mig om jag så skulle fara till staterna.. Det luktar ålderskris lång väg känner jag. Men det är jag för häftig för att erkänna.

Någon Amerikatresa blir heller inte av, jag har nämligen fått något långt mycket bättre av min bloggarkompanjon, Elin the nurse.

tadaaaa:Där hänger de, våra biljetter till något himmelskt, halvnakna män som krälar ovanpå varandra.. Nej, usch nu var jag sådär sexistisk igen. Det märks verkligen att kärringen inom mig börjar vakna. Snart sitter jag väl fastklistrad o läser tantsnusk om fredagskvällarna. Det faktum att de på detta event faktiskt avstått från ringflickor med motiveringen att de gärna vill se fler tjejer i ringen, men då som fighters och på lika villkor som männen. Ja det får mig att känna mig lite extra skamsen över mitt vidriga drägglande.

Bra jobbat av er, och jag skall försöka skärpa mig..

crayon art by mea

Alla vill vi ju bli kända och rika, så är det bara. Så även jag, hur och varför är mindre viktigt i sammanhanget. Eftersom att jag en gång fått höra att jag liknar Carolina Gynning till personligheten har jag insett att jag måste försöka kopiera henne på alla sätt för att lyckas.

Jag har alltså börjat måla, eller ja rita. Jag använder inga dyra fäger utan kritor. om jag skall vara helt sanningsenlig använder jag bara en krita. Att använda flera färger rör bara till det.

Carolina skriver böcker som "ego girl" och "ego woman", jag skall inte skriva dem, jag skall vara ego woman.  Detta genom att BARA rita tavlor föreställandes mig själv!

Lite exempel på min konst:Sumo Mea och transparent Meabed head Mea

Som ni kan se så har ju jag, till skillnad från fröken Gynning, ingen som helst talang. Jag kan bara rita halva ansikten och knappt det. Men jag kan säga att det är för att jag vill främja fantasin hos mina tavelköpare. Eller att det symboliserar att vi bara ser en liten del av människan, att det andra kan se utifån bara är halva sanningen..


Vad tycker ni om denna plan??
you've got it twisted sistah

Jag har en kompis som läser till sjuksköterska, eller ja jag har fler än så, men den jag syftar på just nu heter Elin och är min bloggarkompanjon (meandother.blogg.se). Eller var iallafalla det när jag startade upp denna fantastiska blogg. Hon är fortfarande tycker jag att vi bestämmer oss för.

Hursomhelst denna fabulösa bloggande sjuksköterskestudent har inte riktigt alla potatisar i landet om ni fattar vad jag menar. Alltså hon saknar några hönor i hönsgården, inte alla hästar hemma.... Nog för att hon är fruktansvärt smart och sådär för det mesta, det skall inte stickas under stol med. MEN när det kommer tilll sprutor och liknande är hon fullkomligt galen.

Det finns något som heter CVK eller liknande. Elin påstår att det är det bästa som finns i hela världen och att alla människor borde ha ett permanent. Om jag har fattat det hela rätt innebär CVK att man sticker in en slang i nyckelbenet och kör ner den i hjärtat.


Mitt budskap för idag, Elin är att det finns bättre saker, glass tillexempel och jordgubbar och choklad.

Tillochmed mögel är bättre förresten... ALLT är bättre än en slang i hjärtat!

beauty tip of the day

Jag har sagt det förut och än en gång känner jag nu att det är dags att slå ett slag för.... LÅNGKALSONGEN.

Jag glassar själv runt i ett par idag, och vet ni vad? Jag är galet glammig i mina yllekallingar! Jag använder dem som tights och det fungerar som smort!

Jag ser inte ut som ett spöke för att jag håller på att frysa ihjäl, och de är så mjuka och sköna att jag bara måste gå omkring och le hela dagen.


Därför alla kvinns därute:

BRÄNN TIGHTSEN...


... och bli lika hård och häftig som jag!

I make all mirrors look amazingnaturell skönhet.. höhö

RSS 2.0